HunBütyök írta:
Hajcihő írta:
Roland írta:
Zeki írta:
Cum Deo pro patria et libertate!
A hazáért és a szabadságért igen! A nagyhatalmak kedvéért nem!
Pompás! Ha így működne, még igazad is lenne. Csak ez éppen demagógia, és populizmus.
Úgy frankón érdemes volna némi politikatörténeti, és politológiai ismeretekre szert tenned (meg sokaknak másoknak is).
Tanultam fősulin ilyeneket, de az csak tananyag, és a tananyag mindig az adott regnáló hatalmat szolgálja.
OFF befejezve, innentől csak Észak-Afrikai hadszíntérről vagyok hajlandó beszélni.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-08-24 07:28
Ha nektek szabad offolni, hát nekem is.
Szarok az ideológiádra, és mindenkiére. Így a fősulikéra is. A tananyag és a tudomány sokszor elválik egymástól.
Én a tudományról beszélek.
ha pedig bárki, akár a regnáló állam, akár egy-sok ideológiailag eltorzult töketlen szembe megy a tényekkel, azt - gondolkodó emberként (akik sajnos kevesen vagyunk) - kikérem magamnak.
A populista, ideologikus, demagóg beszólásokkal a Kurucinfóra, vagy valamelyik pártoldalra kell menni.
Ott szabad, sőt kötelező hülyeségeket beszélni.
Off vége.
Én még nem szóltam hozzá ehhez az eszmecseréhez, tehát úgy vélem, hogy egyszer én is megengedhetem magamnak anélkül hogy kitörölnék.
Először is mi a baj a populizmussal? A gazdasági és a politikai intézmények a népet illetik meg és nem az elitet!
És demagóg? A francokat. A republikánus kapitalisták azok, akik folyton a népet kábítják és embertömegeket lázítanak!