Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 23 17:34 #54937

Hallottatok Gosztonyi Péterről?
Nekem meg van az egyik könyve.
A címe:A Magyar Honvédség a második világháborúban.
Mi a véleményetek a könyvről?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 23 18:17 #54940

101.Légideszant írta:
Hallottatok Gosztonyi Péterről?
Nekem meg van az egyik könyve.
A címe:A Magyar Honvédség a második világháborúban.
Mi a véleményetek a könyvről?

Annak idején igazán hiánypótló mű volt, mivel hozzáfért sok olyan anyaghoz, amihez az itthoniak nem, ráadásul a svájci emigrációban nem kellett betartania az ideológiai követelményeket ( lásd Dombrády-Tóth nagyjából egykorú művét ).
Halála előtt nekem még volt szerencsém részt venni az előadásán ill. beszélni vele, nem kis tudással rendelkezett...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 24 04:18 #54951

• banditos
én most olvasom Andy Mcnab bevetésre készen könyvét!Nagyon jó ha valakit érdekel eltudom mondani a lényegét
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 24 05:42 #54953

• HunBütyök
Én most kisgyeremekek képeségfejlesztéséről olvasok majd könyvet, illetve egy mondókás-feladatos könyvet olvasok kislányommal... ez is izgalmas dolog ám!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 24 15:45 #54955

HunBütyök írta:
Én most kisgyeremekek képeségfejlesztéséről olvasok majd könyvet, illetve egy mondókás-feladatos könyvet olvasok kislányommal... ez is izgalmas dolog ám!

Lemaradtam valamiről??
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 24 16:28 #54959

• Zeki
Jagi...nagyon...majd PM-be, vagy ha msn-en jársz, esetleg FB-n elmagyarázhatom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 25 06:41 #54975

• HunBütyök
Jagdpanther írta:
HunBütyök írta:

Lemaradtam valamiről??

Á csak nevelőapuka lettem

Kedvesemnek van egy pici lánya. Aki nagyon édi. A válás sajno smegviselte a Picúrt és az anyukáját is, ezér tén vagyok nekik az orvosság. Ma délután játzótérre megyünk. De utána mehetnénk virtuális a játszótérre is, azaz suddenezni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 25 15:14 #54985

HunBütyök írta:
Jagdpanther írta:
HunBütyök írta:

Lemaradtam valamiről??

Kedvesemnek van egy pici lánya. Aki nagyon édi. A válás sajno smegviselte a Picúrt és az anyukáját is, ezér tén vagyok nekik az orvosság. Ma délután játzótérre megyünk. De utána mehetnénk virtuális a játszótérre is, azaz suddenezni.

Igen, ezt sejtettem. A gyerekek nem szoktak 2-3 hónap alatt eljutni odáig, hogy olvassanak nekik:lol:

Mindenesetre gratulálok, és sok szerencsét:huh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 25 16:35 #54988

• Nix
Jagdpanther írta:
HunBütyök írta:
Jagdpanther írta:
HunBütyök írta:

Lemaradtam valamiről??

Igen, ezt sejtettem. A gyerekek nem szoktak 2-3 hónap alatt eljutni odáig, hogy olvassanak nekik:lol:

Csatlakozok!

Más! Tegnap este végre pozitívan csalódtam Stephen E. Ambrose írásaiban! Előástam és újra átrágtam magam a Civil Katonák c. írásán és teljesen más mint az Elit Alakulat. Sokkal kevésbé van bestseller-íze... jó könyv aki olvasta az meg tudna erősíteni ebben, vagy esetleg van aki nem ért egyet? Kíváncsian várom a véleményeteket a könyvről!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 25 16:38 #54989

• Bazooka Joe
Nekem is tetszett.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 25 17:18 #54991

• Számvéber Norbert
Nix írta:
Jagdpanther írta:
HunBütyök írta:
Jagdpanther írta:
HunBütyök írta:

Lemaradtam valamiről??

Csatlakozok!

Más! Tegnap este végre pozitívan csalódtam Stephen E. Ambrose írásaiban! Előástam és újra átrágtam magam a Civil Katonák c. írásán és teljesen más mint az Elit Alakulat. Sokkal kevésbé van bestseller-íze... jó könyv aki olvasta az meg tudna erősíteni ebben, vagy esetleg van aki nem ért egyet? Kíváncsian várom a véleményeteket a könyvről!

Évekkel ezelőtt már írtam a könyvről:

memoir44.hu/cikkek/stephen_e__ambrose__civil_katonak
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 26 12:03 #55006

• Nix
Számvéber Norbert írta:
Nix írta:
Jagdpanther írta:
HunBütyök írta:
Jagdpanther írta:
HunBütyök írta:

Lemaradtam valamiről??

Csatlakozok!

Évekkel ezelőtt már írtam a könyvről:

memoir44.hu/cikkek/stephen_e__ambrose__civil_katonak

Köszönöm a linket! Nagyon alapos, élvezetes cikk, teljesen egyetértek vele. Minden hadtörténelem iránt érdeklődőnek csak ajánlani tudom ezt a könyvet, annyira őszintén beszél az US Army nyugat-európai harcairól.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 már. 26 16:10 #55008

• HunBütyök
Na majd rálesek én is, csak most Sün Balázs és társai az aktuálisak nekem
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 03 15:22 #55308

A Puedlo kiadó könyvei nem tartósak,vagy egy-két példány hibás?
Mert nekem a Turcsányi Károly Nehézpáncélosok c. könyvének 3 oldala kijött.De csak a színes képeké jött ki a helyéről.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 03 17:58 #55316

• Számvéber Norbert
101.Légideszant írta:
A Puedlo kiadó könyvei nem tartósak,vagy egy-két példány hibás?
Mert nekem a Turcsányi Károly Nehézpáncélosok c. könyvének 3 oldala kijött.De csak a színes képeké jött ki a helyéről.

Annak a könyvnek nem \"Nehézpáncélosok\" a címe, hanem \"Nehéz harckocsik\". Más Puedlo könyvre még nem hallottam panaszt. Ez a könyv pedig sajnos nem csak kötés tekintetében hibás...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.31 másodperc
Joomla templates by a4joomla