Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 18 22:15 #56029

banditos írta:
Olvastam a Valkűrt könyvben és láttam filmben is!Hihetetlenűl rossz a film!

A Tom Cruisost láttad? Hihetetlen hogy csak nekem tettszik innen, mindenki szarozza. Én már 3X láttam minimum, azt mondom jobban nem lehetett volna kihozni a témából.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 19 04:33 #56034

• HunBütyök
LOL elképzelem Tom Cruise-t páncélozott cicifixben, bőrtangában, szőke parókában a szivárványhídon vágtatni. Hogy miket nem nézel Portillo...

A szemét szcientológus patkánya...<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2011-04-19 06:34
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 19 08:48 #56040

HunBütyök írta:
LOL elképzelem Tom Cruise-t páncélozott cicifixben, bőrtangában, szőke parókában a szivárványhídon vágtatni. Hogy miket nem nézel Portillo...

A szemét szcientológus patkánya...&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2011-04-19 06:34

Viszonylag átlagost nyomat színészileg a filmben,nem olyan rossz, viszont egy filmet nem lehet megítélni a főszereplő magánügyeivel. Az utolsó szamuráj is nagy favoritom, meg a Valkür is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 19 10:40 #56042

• Hayate
Portillo nem vagy egyedül, nekem szintén nagyon tetszett a film. Szerencsére nem nyomja el a hollywoodi giccs, mint ahogy azt már sajnos megszoktuk. Igaz Cruisenál el tudtam volna képzelni jobbat erre a szerepre, de meglepően jól játszott. A német nyelv nagyot dobbot volna a filmen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 19 11:52 #56043

• banditos
Arra értettem hogy rossz,hogy viszonylag politikai film míg a könyv nem!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 19 14:36 #56048

• Bazooka Joe
portillo írta:
A Tom Cruisost láttad? Hihetetlen hogy csak nekem tettszik innen, mindenki szarozza. Én már 3X láttam minimum, azt mondom jobban nem lehetett volna kihozni a témából.

Miből vontad le ezt a következtetést? Nekem kifejezetten bejön a film! Már csak azért is, mert van benne GD! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-04-19 16:36
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 19 14:45 #56051

banditos írta:
Arra értettem hogy rossz,hogy viszonylag politikai film míg a könyv nem!

Viszonylag politikai? Definiálnád ezt a jellemzőt? Nem is tudom szerepel e politika a filmben vagy mire érted ezt (a hülyeséget)

Miből vontad le ezt a következtetést? Nekem kifejezetten bejön a film! Már csak azért is, mert van benne GD!

Valami rémlik hogy valami arcok csoportosan fikázták itt régen. GD??
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 19 14:56 #56056

• Bazooka Joe
GD = Großdeutschland.

Az az őrezred, aminek a filmbeli parancsnokát Thomas Kretschmann alakítja és tulajdonképpen Otto Ernst Remer korabeli szerepét volt hivatott bemutatni.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-04-19 17:16
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 19 17:35 #56071

• HunBütyök
Én nem láttam a Valkúrt, de az ilyen mitológiás, mondás még ha vikinges is, nem jönnek be.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 20 17:09 #56107

HunBütyök írta:
Én nem láttam a Valkúrt, de az ilyen mitológiás, mondás még ha vikinges is, nem jönnek be.

Neked nem tettszene, 1950 után készült, nincsenek benne lengyelek, se szomáliaiak. + Állandóan előtted lebegne a tény hogy Tom egy patkány szcientológus.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 20 17:11 #56108

Bazooka Joe írta:
GD = Großdeutschland.

Az az őrezred, aminek a filmbeli parancsnokát Thomas Kretschmann alakítja és tulajdonképpen Otto Ernst Remer korabeli szerepét volt hivatott bemutatni.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-04-19 17:16

Ezt tisztáznád? Mert csak valami tartalékhadosztályt emlegetnek, akkor azok ők voltak? Nekem nem esett le.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 20 17:19 #56110

• Bazooka Joe
Nem, nem., Ez az egység olyan feladatköröket látott el Berlinben, mint amilyeneket a Leibstandarte-ból felállított párja. Amire te emlékszel az a tartalékhadsereg, de hát ez az egység egyáltalán nem akkora méretű.

Nézd meg a filmet, még azt hiszem ki is írják, hogy mi a pontos neve (GD ezred v. zászlóalj). Nagyon jól láthatók az egyenruhák jobb alkarjára felvarrt GD karcsíkok (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b7/Cuffti2.gif) + néhol az egység jelvénye is (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/GDInsig.svg) feltűnik.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-04-20 19:23
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 20 17:29 #56111

Bazooka Joe írta:
Nem, nem., Ez az egység olyan feladatköröket látott el Berlinben, mint amilyeneket a Leibstandarte-ból felállított párja. Amire te emlékszel az a tartalékhadsereg, de hát ez az egység egyáltalán nem akkora méretű.

Nézd meg a filmet, még azt hiszem ki is írják, hogy mi a pontos neve (GD ezred v. zászlóalj). Nagyon jól láthatók az egyenruhák jobb alkarjára felvarrt GD karcsíkok (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b7/Cuffti2.gif) + néhol az egység jelvénye is (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/GDInsig.svg) feltűnik.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-04-20 19:23

Jajj értem már akkor, csak nekem nem volt tiszta. Angolul azt olvastam hogy Großdeutchland Reserve Brigade, ez volt az egység neve. Mondjuk az őrezrednek Großdeutschland Guard Battalion volt a neve aminek volt Remer a parancsnoka.<br><br>Szerkesztette: portillo, Időpont: 2011-04-20 19:36
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 20 17:34 #56112

• Bazooka Joe
Itt van eredetiben Remer + az őrzászlóalja.

Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2011 ápr. 20 17:40 #56113

Bazooka Joe írta:
Itt van eredetiben Remer + az őrzászlóalja.

Kösz a videót, szimpatikus figurák + persze Remer is. Így kell szónokolni.

Egyébként van egy jó videó a GD ről, ha már youtube. (Mellékesen nézd meg a feltöltő többi videóit jó kis filmeket editál:)
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.44 másodperc
Joomla templates by a4joomla