Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 04 11:31 #18210

• HunBütyök
Én tegnapelőtt fogorvoshoz menetel előtt fájdalomdíjként megvettem egy könyvesboltban a Kard a pajzs mögött című könyvet. Talán Norbinak ismerős lehet!
1800-ért árulták, hülye lettem volna ott hagyni.

Más: szeretem a horrort is, A horro könyvekre viszont nincsen igény: megnézem pár könyv árát és az maga a horror.
3000-6000 között nincs is könyv. Kérdem én: egy 14-18 éves diák mikor tudja kielégíteni vágyait könyv téren, ha ilyen magasak a könyv árak?
Én például ebben a köynvesboltba Zalaegerszegen 4 havi fizetésemet el tudtam volna tapsolni 10 perc alatt... Ja és csak történelmi témában ami engem érdekelt volna...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 04 11:33 #18211

• HunBütyök
Ja és hzzászem nem csak háborús dolgok és történelmi könyvek ilyen drágák.
A 100 markológép című könyv is 6000 HUF volt...

Ja a szakmai könyveket meg nem is említem meg a nyelv könyveket sem...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 04 14:54 #18222

• művésznő
Hansen írta:
Bazooka Joe írta:
Hansen, ha az Amazonról megrendelsz egy könyvet, körülbelül mennyi idő múlva kapod kézhez?

Eléggé változó, de szerencsére a lenyúlást én eddig csak ebayen tapasztaltam... Több magyar könyvesbolt egyébként vállalja könyvek rendelésre történő behozatalát, nekem így van meg Major Dick Winters - The war memoirs of Major Dick Winters című könyv is. Kb 1000 forintos postaköltség ellenében behozták külföldről és ez már tartalmazta a szegedig történő postázás árát is.

Nekem pedig ma meghozta a futár Robert Capa - Kissé elmosódva című könyvét. Reggel a fűrdés közben kezdtem el olvasni és majdnem elkéstem a melóból mert nagyon tetszik.

Arra a könyvre én is pályázom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 04 15:31 #18229

Csak ajánlani tudom, lassan a végére érek és nagyon jó könyv. Tetszik a hangvétele, meglehetősen olvasmányos.

Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-09-04 17:32

No hát a végére értem és csak ismételhetem magam. Szerintem nagyon jó könyv.<br><br>Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-09-05 16:51
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 06 14:40 #18286

• ErwinRommelDAK
Van valaki akinek az összes (14) Sven Hassel könyv meg van?
itthon csak 5-öt lehet kapni vagy mi??

--------------
ezt olvasta valaki?

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ha a szerző állításai beigazolódnak, át kell írni a történelemkönyveket. Niemayer sorra veszi mindazt, amit Hitler utolsó bunkerbeli napjairól tudunk. Ismeri a szovjet titkos jegyzőkönyveket és más adatokat. Ezek szerinte mind azt bizonyítják: nemcsak Eva Braun, Hitler kedvesének holtteste volt másé valójában, de... Hitler földi maradványai is egyik hivatalos hasonmásának elégetett testéből származtak! Mi történt valójában magával a diktátorral? A szerző szerint Martin Borman-nal, a másik titokzatos módon eltűnt náci háborús bűnössel együtt menekültek el Berlinből és jutottak el Dél-Amerikába. Mi több, menekülésüket jóval korábban előkészítették, és annak minden mozzanata pontos terv szerint zajlott. A könyv egy roppant izgalmas utólagos nyomozás története - igen meglepő befejezéssel...<br><br>Szerkesztette: ErwinRommelDAK, Időpont: 2009-09-06 16:45
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 06 15:27 #18287

ErwinRommelDAK írta:

--------------
ezt olvasta valaki?

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ha a szerző állításai beigazolódnak, át kell írni a történelemkönyveket. Niemayer sorra veszi mindazt, amit Hitler utolsó bunkerbeli napjairól tudunk. Ismeri a szovjet titkos jegyzőkönyveket és más adatokat. Ezek szerinte mind azt bizonyítják: nemcsak Eva Braun, Hitler kedvesének holtteste volt másé valójában, de... Hitler földi maradványai is egyik hivatalos hasonmásának elégetett testéből származtak! Mi történt valójában magával a diktátorral? A szerző szerint Martin Borman-nal, a másik titokzatos módon eltűnt náci háborús bűnössel együtt menekültek el Berlinből és jutottak el Dél-Amerikába. Mi több, menekülésüket jóval korábban előkészítették, és annak minden mozzanata pontos terv szerint zajlott. A könyv egy roppant izgalmas utólagos nyomozás története - igen meglepő befejezéssel...&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: ErwinRommelDAK, Időpont: 2009-09-06 16:45

Nekem megvan mind a 14 könyve, ráadásul még mind egyazon keményfedeles kiadásból. Az új kiadásokat lehet kapni általában, szét kell nézni online és megrendelni.

Ezt a könyvet pont nem olvastam, de sok helyen felmerültek kétségek.. De erre én annyit mondok, hogy ehhez mi nagyon kis emberek vagyunk, soha nem fogjuk megtudni a 100%-os igazat (sajnos). Meg ugye sok híres embernél merülnek fel hasonló dolgok (Elvis még él..?... stb)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 06 18:04 #18319

• Számvéber Norbert
ErwinRommelDAK írta:

--------------
ezt olvasta valaki?

Ha a szerző állításai beigazolódnak, át kell írni a történelemkönyveket. Niemayer sorra veszi mindazt, amit Hitler utolsó bunkerbeli napjairól tudunk. Ismeri a szovjet titkos jegyzőkönyveket és más adatokat. Ezek szerinte mind azt bizonyítják: nemcsak Eva Braun, Hitler kedvesének holtteste volt másé valójában, de... Hitler földi maradványai is egyik hivatalos hasonmásának elégetett testéből származtak! Mi történt valójában magával a diktátorral? A szerző szerint Martin Borman-nal, a másik titokzatos módon eltűnt náci háborús bűnössel együtt menekültek el Berlinből és jutottak el Dél-Amerikába. Mi több, menekülésüket jóval korábban előkészítették, és annak minden mozzanata pontos terv szerint zajlott. A könyv egy roppant izgalmas utólagos nyomozás története - igen meglepő befejezéssel...&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: ErwinRommelDAK, Időpont: 2009-09-06 16:45

Stefan Niemayer Hitler törvénytelen fia, állítólag. Nem is tudtad? Ha valaki, ő aztán biztosan tudja a tutit.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 06 18:25 #18320

• koszta
És mi a könyv vége? Az \&quot;igen meglepő befejezéssel...\&quot; rész miatt érdekelne.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 06 18:27 #18321

• Liberator
Olvasd el, és megtudod.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 06 18:44 #18327

Liberator írta:
Olvasd el, és megtudod.

Csak aztán nehogy nagyon meglepődj és megutáld az egész témát....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 06 19:45 #18330

• HunBütyök
Nemere bácsi? Nemere István? Nem tudom miér tnem marad meg a novellák területén... Az SS-ről amit összegajdolt egyik könyvében az sem volt gyenge. Ezt képzelem milyen lehet.

Ennél már csak Kurt Rieder fantasztikus fejezetcíme a királyabb:

M18 Hellcat: Ragadozó a pokolból! ÁÁÁÁÁÁÁ.... végem! Hogy lehet ilyet írni egyik kedvenc páncélvadászomról? talán a legszebb páncélvadász a világon, vagy: a tökéletes műalkotás. Vagy: a gyors szépség...

De ehelyett: mint valami B kategóriás 50-es évekbeli horrorfilm címe...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 06 19:52 #18332

• Bazooka Joe
Hmmm... Hellcat... nyíl tornyú harckocsi... nem is írok többet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 06 19:55 #18333

neeeeem ez nem harckocsi! ez csak 1 motor, egy lyukasztóval
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 06 19:56 #18334

• HunBütyök
harckocsi???
Ez nekem új... tudtommal TD volt, azaz páncélvadász. teljesen más szerepkör mint a harckocsié, de h ate mondod. Tudot tmenni sík terepen 80-nal, az M1a1 az még jobb is volt mint a szovjet 85 mm-es...
Igazából a nashorn-marder nyitott puruttyaság jelenthetett neki... stílusosan: a lánctalpait csókolgathatja a Nashorn meg a Marder a Hellcatnek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 06 19:57 #18335

• HunBütyök
Ez jó, igen: egy villámgyors gyilkos valóban. A tigri scsaak néz és cammoig előre, közben meg meg előbújuk egy 60-nal száguldó valami és belelő... és 1000 méteren átlyukasztva a tigrist. Igen: kismacska legyőzi a nagymacskát
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla