ErwinRommelDAK írta:
Van valaki akinek az összes (14) Sven Hassel könyv meg van?
itthon csak 5-öt lehet kapni vagy mi??
--------------
ezt olvasta valaki?
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Ha a szerző állításai beigazolódnak, át kell írni a történelemkönyveket. Niemayer sorra veszi mindazt, amit Hitler utolsó bunkerbeli napjairól tudunk. Ismeri a szovjet titkos jegyzőkönyveket és más adatokat. Ezek szerinte mind azt bizonyítják: nemcsak Eva Braun, Hitler kedvesének holtteste volt másé valójában, de... Hitler földi maradványai is egyik hivatalos hasonmásának elégetett testéből származtak! Mi történt valójában magával a diktátorral? A szerző szerint Martin Borman-nal, a másik titokzatos módon eltűnt náci háborús bűnössel együtt menekültek el Berlinből és jutottak el Dél-Amerikába. Mi több, menekülésüket jóval korábban előkészítették, és annak minden mozzanata pontos terv szerint zajlott. A könyv egy roppant izgalmas utólagos nyomozás története - igen meglepő befejezéssel...<br><br>Szerkesztette: ErwinRommelDAK, Időpont: 2009-09-06 16:45
Nekem megvan mind a 14 könyve, ráadásul még mind egyazon keményfedeles kiadásból. Az új kiadásokat lehet kapni általában, szét kell nézni online és megrendelni.
Ezt a könyvet pont nem olvastam, de sok helyen felmerültek kétségek.. De erre én annyit mondok, hogy ehhez mi nagyon kis emberek vagyunk, soha nem fogjuk megtudni a 100%-os igazat (sajnos). Meg ugye sok híres embernél merülnek fel hasonló dolgok (Elvis még él..?... stb)