Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 17 11:53 #18747

bakker.... te tudsz valamit!

azt hiszem el fogok látogatni 1 könyvesboltba az év végén...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 17 12:00 #18749

• Számvéber Norbert
művésznő írta:
Igen, most, hogy mondod... Gondolom eredeti méretben ez egyértelműbben látszik. Jó ötlet az a páncél dolog, meg a rozsda is.
Lesz hírverés a megjelenés körül? Hogy szokott ez történni?

Csak annyi hírverés lesz körülötte, mint mindig. Egy csendes \"dupla\" könyvbemutató 2009. november közepén. Ugyanis akkor jelenik meg \"A keleti hadszíntér és Magyarország, 1943-1945\" második, bővített és átdolgozott kiadása is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 17 12:02 #18750

akkor rólunk se feledkezz el! mondd hogy hol és mikor!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 17 12:15 #18759

• művésznő
Azt gondoltam lesz TV meg rádióreklám: \"Megjelent Számvéber Norbert legújabb kötete... Novembertől keresse a boltokban!\" stb. Meghívnak ennek apropóján a Szólás szabadságába egy riport erejéig...mit tudom én...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 17 13:48 #18764

• Számvéber Norbert
művésznő írta:
Azt gondoltam lesz TV meg rádióreklám: \"Megjelent Számvéber Norbert legújabb kötete... Novembertől keresse a boltokban!\" stb. Meghívnak ennek apropóján a Szólás szabadságába egy riport erejéig...mit tudom én...

Más nem is hiányozna...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 17 14:07 #18765

• Bazooka Joe
Tetszik a könyved borítója Norbi, a páncélzat imitálását hivatott háttér is passzol a témához! Ha el tudok menni a könyv bemutatójára hozom majd dedikáltatni a többi könyvet is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 17 14:44 #18769

• művésznő
Számvéber Norbert írta:
művésznő írta:

Más nem is hiányozna...

Pedig összecsődítenénk a haverokat, rokonokat, meg a szomszédságot, hogy \"Néééézd má\' a Norbi benne van a TV-ben!\"
(De amúgy, tényleg nagy dolog ez, hogy te ilyen szép könyveket írsz! Biztos felemelő érzés elkészülni eggyel! Szoktál izgulni a megjelenéskor, hogy pl. milyen lesz a fogadtatás, a visszhang...?)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 17 15:01 #18775

• Számvéber Norbert
művésznő írta:
Számvéber Norbert írta:
művésznő írta:

Más nem is hiányozna...

Pedig összecsődítenénk a haverokat, rokonokat, meg a szomszédságot, hogy \"Néééézd má\' a Norbi benne van a TV-ben!\"
(De amúgy, tényleg nagy dolog ez, hogy te ilyen szép könyveket írsz! Biztos felemelő érzés elkészülni eggyel! Szoktál izgulni a megjelenéskor, hogy pl. milyen lesz a fogadtatás, a visszhang...?)

Mostanában már nem izgulok annyira, de azért természetesen számít, hogy az olvasók hogyan fogadják. Olyat szerencsére még nem írtam, ami ne fogyott volna el...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 17 20:54 #18794

Számvéber Norbert írta:
művésznő írta:
Szerintem is szép. Te instruáltad? A háttér az minek a képe? Az a kékes-barna.
Mikor jelenik meg?

Köszi szépen!
Az elsőt leszámítva, minden könyvem borítóját magam terveztem. Persze a gyakorlati megvalósítást profikra bízom.
A háttér rozsdafoltos, meggyötört acélpáncél nagyon közelről fényképezve...
2009. október végén jelenik meg.

Üdv<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-09-17 13:37

Grat előre is, én is beszerzem az már biztos. GOndolom úgyis jelzed ha megjelent.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 18 05:17 #18795

most vettem egy jo könyvet cime Maruzs Roland Vitéz és önfeláldözö magatartásért Nagyon igényes jo munka Bizzom benne aPuedlo kiado megint az összel meglep minket egy jo pár könnyvel
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 18 06:34 #18797

• Számvéber Norbert
fell írta:
most vettem egy jo könyvet cime Maruzs Roland Vitéz és önfeláldözö magatartásért Nagyon igényes jo munka Bizzom benne aPuedlo kiado megint az összel meglep minket egy jo pár könnyvel

Az alant említett két könyvet (SS-páncélosok Normandiában, A keleti hadszíntér és Mo. II. kötet) is a Puedlo adja ki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 18 11:42 #18798

• HunBütyök
Mikor lehet a könyvedet megrendelni kedvezménnyel Norbi? Már beszéltünk róla de nekem kellene és dedikálva légyszi!

Amúgy jelenleg az angol AFV Weapon profiles sorozat részeit olvasom.

MINDENKINEK KÖTLEZŐŐŐŐŐ!

Legjobb részek:

Light tanks Mk I-VI (a kis csodabogár angol harckocsik a két vh között)
French Infantry Tanks Part I.
French Infantry Tanks Part II.
Chars Hotchkiss, H35, H39, and Somua 35
Crusader tank
Valentine tank
Hellcat, Long Tom and Priest

Németes részt eddig még nem találtam szerencsére de arról sok könyvet írtak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 18 11:56 #18799

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
Mikor lehet a könyvedet megrendelni kedvezménnyel Norbi?

Sajnos 2009. aug. 1-je volt a rendelési határidő. Erről a honlapról is több rendelés érkezett addig, amit köszönök ezúton is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 18 16:06 #18804

• HunBütyök
De hát én is jeleztem nem? Úgy emlékszem hogy jeleztem. vagy csak jelezni akartam? na sebaj, végül is a pénz nem téma, csak dedikáltatni nem lehet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 18 16:34 #18806

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
De hát én is jeleztem nem? Úgy emlékszem hogy jeleztem. vagy csak jelezni akartam? na sebaj, végül is a pénz nem téma, csak dedikáltatni nem lehet.

Dedikáltatni azért más alkalommal is lehet. Szerintem a könyvbemutatón is lesz valamekkora engedmény és dedikálás is.<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-09-18 18:35
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.29 másodperc
Joomla templates by a4joomla