Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 19 09:15 #18809

• Számvéber Norbert
Ez a könyv tegnap érkezett meg hozzám:

www.militaerbuecher.de/1933-1945/Buecher...rigade-105::344.html

Akit érdekel a második világháború páncélos-hadviselése és/vagy a nyugati hadszíntér kevésbé feltárt összecsapásainak története, tud németül és anyagilag megengedheti magának, az ki ne hagyja!!!

A német 105. páncélosdandár tökéletes csapattörténete 1944-ből számos ismeretlen fényképpel, rengeteg adattal és sok idézettel az egykori katonáktól. 99,99 százalék. Etalon könyv.

Üdv<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2009-09-19 11:16
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 19 16:14 #18821

• Bazooka Joe
Számvéber Norbert írta:
Dedikáltatni azért más alkalommal is lehet. Szerintem a könyvbemutatón is lesz valamekkora engedmény és dedikálás is.

Remélem nem fog egybeesni az október 31-i találkozónkkal...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 19 16:23 #18822

• koszta
Én is remélem. De szerintem az később lesz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 19 17:43 #18833

• Számvéber Norbert
A dupla könyvbemutató nagy valószínűséggel november 14-én lesz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 19 17:47 #18836

• koszta
Tökéletes időpont, lehetőleg próbáld fixálni. Mert akkor oda is el tudok menni valószínűleg. Tényleg Norbi, ott a rendelést is át lehet majd venni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 19 18:20 #18839

• Számvéber Norbert
koszta írta:
Tökéletes időpont, lehetőleg próbáld fixálni. Mert akkor oda is el tudok menni valószínűleg. Tényleg Norbi, ott a rendelést is át lehet majd venni?

Igen, úgy szeretném, hogy aki akarja, átvehesse a rendelését is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 19 18:28 #18840

• Bazooka Joe
Szuper!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 19 20:28 #18846

Ez a könyv nagyon érdekel remélem sikerül beszereznem és esetleg dedikáltatni is.

Most olvasom Ambrose-tól a Civik Katonáka. Jó könyv, még a D-napot kellene megszereznem.

RUpert Butler - SS-Hitlerjugend és Mike Spick - A luftwaffe ászai című könyvével kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 19 20:34 #18847

• Bazooka Joe
Haha nekem az összes Waffen-SS Hadosztályról szóló könyv megvan a 20. Századi Hadtörténeten belül! Nekem tetszettek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 19 20:38 #18848

Most én is azon munkálok, hogy meglegyenek, csak már annyi könyvem van, hogy nem tudom hova rakni őket. Ikeaban néztem egy vitrint a kitüntetéseknek, felszereléseknek, már csak egy nagyobb könyves szekrény kellene.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 19 20:44 #18850

• Bazooka Joe
Ismerős a szitu. Én úgy oldom ezt meg, hogy azok a könyvek amiket nem olvasok annyiszor az új, saját lakásomba kerülnek át, és így nem fulladok beléjük. Aztán amikor valamilyen okból átmegyek, viszek pár könyvet + elhozok pár könyvet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 20 05:13 #18853

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Haha nekem az összes Waffen-SS Hadosztályról szóló könyv megvan a 20. Századi Hadtörténeten belül! Nekem tetszettek.

A \&quot;20. századi hadtörténet\&quot; sorozatban megjelent W-SS hadosztálytörténetek SZERINTEM a átlagos közepestől (LSSAH, Wiking) a gyenge közepesen át (Hitlerjugend) a gyatráig terjednek (Totenkopf). Ez az A/4-es könyvekre igaz, nem pl. Michael Reynolds könyveire. Azok a jó és a kiváló kategóriába tartoznak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 20 06:09 #18854

• HunBütyök
Az Osprey sorozat könyveiról mit gondoltok? Szerintemnagyon mutatós és látványo skönyvek és röviden tömören tartalmaznaksok infót. Vagy tévedek.

jelenleg a Francia ászokat fogom olvasni a második világháborúban ebből a sorozatból.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 20 06:18 #18855

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
Az Osprey sorozat könyveiról mit gondoltok? Szerintemnagyon mutatós és látványo skönyvek és röviden tömören tartalmaznaksok infót. Vagy tévedek.

jelenleg a Francia ászokat fogom olvasni a második világháborúban ebből a sorozatból.

Az Osprey-sorozat kiváló alapozó. Én is sokat begyűjtöttem belőlük. Ha egy-egy témáról egy ilyet elolvas az ember, el tud indulni a részletesebb információk irányába is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 20 06:32 #18857

• Bazooka Joe
Számvéber Norbert írta:
Ez az A/4-es könyvekre igaz, nem pl. Michael Reynolds könyveire. Azok a jó és a kiváló kategóriába tartoznak.

Azok elég ritkák, alig látom őket könyvesboltokban. De ha már így ajánlottad, akkor utánanézek.

Tegnap vettem meg viszont:

David C. Isby - Harcok Normandiában című könyvét. Erről mi a véleményed?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla