Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 20 06:46 #18858

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Számvéber Norbert írta:
Ez az A/4-es könyvekre igaz, nem pl. Michael Reynolds könyveire. Azok a jó és a kiváló kategóriába tartoznak.

Azok elég ritkák, alig látom őket könyvesboltokban. De ha már így ajánlottad, akkor utánanézek.

Tegnap vettem meg viszont:

David C. Isby - Harcok Normandiában című könyvét. Erről mi a véleményed?

Isby csak szerkesztette a német tábornokok és főtisztek hadifogoly-kihallgatások és utólagos beszámolók során elmondott szövegét. Néhol kicsit pontatlan a fordítás, de amúgy elég jó. Kár, hogy csak 1944. június első két hetével foglalkozik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 szep. 20 10:05 #18859

• Vezér
az a könyv nekem is megvan, és igy legalább már tudom, hogy megbízható:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 okt. 15 19:57 #19583

Két új könyvet sikerült beszereznem:

Ralf Georg Reuth - Rommel Egy legenda vége

és

Christopher Ailsby - A Waffen-SS képes története

A Rommelről írt könyvet kezdtem olvasni. Eddig nagyon jó és igényes. A megfogalmazás és a könyv felépítése is. A borítón lévő fotó pedig egyszerűen eszméletlen jó élőben.
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-10-15 21:58
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 okt. 15 20:54 #19591

Biztos jó könyvek!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 okt. 16 05:42 #19598

• HunBütyök
hansi! ha találsz benne infot a harcokról a sivatagban és hadmúveletekről részletesen, akkor kérlek csepegtess nekem minél részletesebb info-mrszákat mert fel szeretném használni a valóságos PRM küldetésekhez! Köszi!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 okt. 16 17:11 #19621

Oké, ha van valami írok. Egyelőre pont a csatákról nem írnak benne......
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 nov. 08 22:21 #20825

Két új könyvet sikerült beszereznem, Kispesten, pontosabban Wekerlei bolhapiacon:

R. Várkonyi Ágnes: A fejedelem gyermekkora

Kenneth Munson: A II. Világháború repülőgépei

olyan olcson kaptam mindegyiket a Rákócziért csak 100! 100 ft-ot kellett áldoznom a repülősért is csak 3 százat!

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 nov. 11 20:32 #21000

• bereszoo
Mit gondoltok erről az új sorozatról? www.masodikvilaghaboru.hu/
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 nov. 11 20:39 #21002

• Oberstgruppenführer
Nekem olyan hadikrónikásnak tűnik
www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/konyv/...i_kronika/index.html

Nekem az összes hadikrónika megvan de szerintem elég felületes
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 nov. 11 22:13 #21005

Biztos jó lehet az új könyvsorozat! Egyébként lehet még valahol kapni a Hadikrónikát?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 nov. 12 05:15 #21009

• koszta
bereszoo írta:
Mit gondoltok erről az új sorozatról? www.masodikvilaghaboru.hu/

Nem tudom, én így látatlanban nem adnék ki a sorozatért több ezer forintot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 nov. 12 06:06 #21011

Félek, hogy nem lesz szakkönyv (sajnos azok igen ritkán lelhetőek fel ilyen formában)

A hadikrónikát antikváriumban vagy vaterán lehet néha kapni de rettenet ára van egy komplett gyűjteménynek. No meg sok helyen neten is fent van pdf-ben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 nov. 12 12:58 #21018

• Liberator
Ez nekem egy marketing fogásnak tűnik. Elég drága.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 nov. 12 15:32 #21033

• HunBütyök
Hansen írta:
Félek, hogy nem lesz szakkönyv (sajnos azok igen ritkán lelhetőek fel ilyen formában)

A hadikrónikát antikváriumban vagy vaterán lehet néha kapni de rettenet ára van egy komplett gyűjteménynek. No meg sok helyen neten is fent van pdf-ben.

A teljes osprey sorzathz van torrentem. Pdf-ben 43 GB a mennyisége.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 nov. 12 17:28 #21052

Én megvettem az első részét (egyből kettőt is, ki tudja... )
Szerintem az 1690- forintos ár abszolút nem sok, ha azt nézed, hogy nyomdailag milyen minőséget kapsz kezedbe (szakmailag még nem nagyon volt időm foglalkozni vele, csak átlapoztam). Keménykötés, rengeteg színes fotóval stb.

Az osprey sorozatból nekem is sok megvan, de sok külföldi fórumon még abba is belekötnek több helyen. Igazi szakkönyv (kitüntetésekkel kapcsolatban) pl Michael F. Tucker - German Combat Badges of the Third Reich (Heer and kriegsmarine)

Itthon kb 50-60e forintért szerezhető be (ebayen 225 dollárért találtam a legolcsóbban, tehát ott sem olcsóbb)
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla