Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 22 15:21 #23428

Bazooka Joe írta:
Az elit alakulat c. film. alapján jó könyvei lehetnek. Sajnos még nincs meg egy sem. A D-napról, az elit alakulatról, ill. a civil katonákról szólót szeretném megszerezni.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-12-22 16:15

Ambrose Elit Alakulat könyve nagyon jó, sok érdekességet megtudhat belőle az ember ami a filmből kimaradt. A Civil Katonák és a D-Nap is jó, csak elég \"száraz\", nem annyira olvastatja magát mint az Elit Alakulat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 22 15:24 #23429

A Civil Katonákat tervezem elolvasni
Hansen te milyen szakkönyveket olvasol?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 22 15:28 #23430

panzer2 írta:
A Civil Katonákat tervezem elolvasni
Hansen te milyen szakkönyveket olvasol?

Jelenleg egy szakkönyvet lapozgatok:

Michael F. Tucker - German Combat Badges of the Third Reich (Heer and kriegsmarine)

A baj az, hogy egyre nehezebb megmondani, hogy mi a szakkönyv és mi nem az.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 22 15:45 #23431

Csak kíváncsi voltam mert szeretnék tanulni kösz majd utána nézek ennek az írónak
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 22 16:22 #23453

• Liberator
Én Ambrose-tól olvastam még a Vad égboltot. Az a könyv is elég olvasmányos az Elit alakulathoz hasonlóan.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 22 17:40 #23508

Én mondjuk inkább az életleírásokat kedvelem.pl ovastam Földi Páltól a Legendás repülők c. könyvet.
de amúgy meg Svep Hasselt olvasok a menetjegy a pokolba címmel.
kiire laenu online
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 22 17:42 #23509

Akkor olvass valamit Tobak Tibortól!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 22 17:45 #23513

A Pumák földön égen-t már olvastam.Nekem bejött.
kiire laenu online
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 22 18:03 #23517

panzer2 írta:
Csak kíváncsi voltam mert szeretnék tanulni kösz majd utána nézek ennek az írónak

Ennek az írónak csak akkor nézz utána ha komolyan érdekelnek a német kitüntetések, mert ez a könyv csak ezzel foglalkozik.

Sven Hassel mind a 14 könyve megvan imádom őket, de nincs sok valóságalapjuk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 22 18:06 #23518

Ja annyira azért nem érdekel de én csak a dokumentumokat szeretem
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 22 18:12 #23519

Arra rájöttem .Egy büntetőezrednek miért is adnának Tigriseket.A legjobb tankparancsnokoknak térdre kellett borulniuk hogy megkapják a tigrist.Olvastam olyan könyvet ahol az volt írva hogy a tankparancsnok azt igérgette hogy elvezeti a tigrissel a tankszázadot egészen kamcsatkáig és kinyírja az összes oroszt aki elé kerül csak kapja meg a Tigrist.
kiire laenu online
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 23 11:47 #23601

• Oberstgruppenführer
Ma voltam érte és találkoztam Norbival is
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 23 11:50 #23604

• Bazooka Joe
Jó könyv! Nekem már megvan a bemutató óta + dedikálta is az összeset!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 23 12:01 #23609

• HunBütyök
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Én ezt ajánlom. Bár a borítóka írtó gagyi. (Pl. cseh sugárhajtású repülő és afrika Korpsos Panzer III mit keres rajta? na de sebaj. A könyv szenzációs. Egyszerű és jól érthető.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 23 12:08 #23610

• HunBütyök
Továbbá egy kiváló sikermű: John Hersey - Harangot Adanónak. Szupe regény. Nem sok harc van be6nne, inkább a sztori és karakterek a jók benne.

És egy másik klasszikus darab:

Richard Collier - Dunkerque homokja. Ez egy nagyon klasszikus cucc. Még a Kelly hőseiben is elhangzák pár mondat ami ebből a rehényből lett szállóige. Pl. a hl vannak a németek? Itt a kertben! És mit csinálnak? Lövik szét a tetőt a fejem felett.
Na meg ebben hanzik el a híres duma, amikor a westminsteri apátságból levelet küldenek az angoloknak, hogy imádkoznak értük. Erre az angol tiszt megszólal: ne imádságot Küldjetek hanem 25 Fontosokat!

Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla