Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 23 15:59 #23679

Norbitól nekem csak a Keleti Hadszíntér és Magyarország 1943-1945 között van meg
Az SS-páncélosok Normandiában az kell még a gyüjteményembe
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 23 16:08 #23683

Kiemelten javaslom mindenkinek, hogy nyálazza át:
www.angelfire.com/realm3/hmult/IIvh/IIvhhern1.htm
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 23 16:30 #23684

• Zeki
Bütyök írta:
Én ezt ajánlom. Bár a borítóka írtó gagyi.

Az biztos. Bár ne a borítóról ítéljünk meg egy könyvet, s ez jelen esetben is igaz
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 24 08:43 #23852

Valaki gyűjti a 20 kötetes masodikvhs sorozatot mert én igen?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 24 08:45 #23853

• Bazooka Joe
Még szép, hogy gyűjtöm!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 24 08:52 #23854

A következő az ötödik mikor jelenik meg nem tudod? Mert a könyv aszt írja hogy dec. 30.-án de általában kéthentente szerdán jelenik meg és ha tegnap jelent meg a 4. akkor nem dec. 30
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 24 17:47 #23901

Na meg jött a jézuska és hozott nekem masodikvhás könyveketB)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 24 20:03 #23903

Én bezzeg csak egy francos 1:48-as méretarányú b-17 f
\"Menphis belle\"-t kaptam ajándékba.
kiire laenu online
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 25 06:00 #23911

• HunBütyök
nekem egy béléses bundeswehr gyakorlót hozott, kettő pár zoknit, egy bakancsfűzőt, egy déligyümi kosarat, mást nem.
A keresztanyukámék Jézuskája meg ma jön majd . Szerintem pizsmatát kapok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 25 09:34 #23920

• Zeki
Jajj, Bütyi, Reménykedni azért még lehet.
Én most ezt az új második világháborús könyvsorozatot gyűjtöm be.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 25 14:48 #23933

panzer2 írta:
A következő az ötödik mikor jelenik meg nem tudod? Mert a könyv aszt írja hogy dec. 30.-án de általában kéthentente szerdán jelenik meg és ha tegnap jelent meg a 4. akkor nem dec. 30

A 4. rész múlt hét szerdán jelent meg, egy héttel a 3. kötet után. Az ünnepek alatt valószínű nem lesz másik rész ezért csúsztatták. Iratkozzatok fel ti is a hírlevelükre és írnak a megjelenés előtti nap mailt. Én legalábbis így tettem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 25 14:55 #23934

HunBütyök írta:
nekem egy béléses bundeswehr gyakorlót hozott, kettő pár zoknit, egy bakancsfűzőt, egy déligyümi kosarat, mást nem.
A keresztanyukámék Jézuskája meg ma jön majd . Szerintem pizsmatát kapok.

Na bundeswehr motyó? Az jó. Nálunk csak apró dolgok lettek ajándékozva, évközben úgyis mindig sok dolog van ajándékozva. Páromtól kértem egy eredeti fotót a gyűjteményembe, német luftwaffe katona, első és másodosztályú vaskereszttel, pilótajelvénnyel kitüntetve. Nagyon jó kép ha valakit érdekel akkor rakok róla képet. Én pedig megleptem magam az új tv-vel.. Na az nem apró.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 29 10:30 #24077

• koszta
Érdekes dolog ez a könyvsorozat. Láttam most Dávidnál, nem néz ki rossznak. De azért akárhogy is nézzük, ez úgy a szép, ha az egész sorozat megvan. Az pedig nem kevés pénz. Én részemről várok egy-két évet (mire lemegy ennek a nagy hirdetése, stb.), majd egy online aukciós oldalon megveszem fele, harmad, vagy negyedannyiért a sorozatot, mint amennyibe került.
Mi régebben gyűjtöttük a Tudás Fája című sorozatot (biztos van még itt a fórumon olyan, aki szintén gyűjtötte). Az egész kollekció megvan, nem kis összegbe került. Most meg lehet nézni, mennyivel olcsóbban megszerezhető az egész kollekció. Csak egy kicsit türelmesnek kell lenni.

Én karácsonyra megkaptam az eddig megjelent összes Haditudósító magazint. Úgyhogy lesz mit olvasgatni mostanában.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 29 10:59 #24095

koszta írta:
Érdekes dolog ez a könyvsorozat. Láttam most Dávidnál, nem néz ki rossznak. De azért akárhogy is nézzük, ez úgy a szép, ha az egész sorozat megvan. Az pedig nem kevés pénz. Én részemről várok egy-két évet (mire lemegy ennek a nagy hirdetése, stb.), majd egy online aukciós oldalon megveszem fele, harmad, vagy negyedannyiért a sorozatot, mint amennyibe került.
Mi régebben gyűjtöttük a Tudás Fája című sorozatot (biztos van még itt a fórumon olyan, aki szintén gyűjtötte). Az egész kollekció megvan, nem kis összegbe került. Most meg lehet nézni, mennyivel olcsóbban megszerezhető az egész kollekció. Csak egy kicsit türelmesnek kell lenni.

Én karácsonyra megkaptam az eddig megjelent összes Haditudósító magazint. Úgyhogy lesz mit olvasgatni mostanában.

Sajnos nem biztos, hogy olcsóbb lesz, mert a II. világháború mint téma egyre felkapottabb. Szerintem az a Havi 3380 forint nem egy nagy összeg két részért. Én már az elején eldöntöttem, hogy mindet megveszem, bár amire igazán kíváncsi leszek az a 11-20. rész, a \"különlegességek\"
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2009 dec. 29 11:04 #24099

• koszta
Majd meglátjuk. Szerintem pedig épp az, hogy most felkapott, aztán megy le az ára. Főleg azzal, hogy úgymond használt (ami jelentheti azt is, hogy megrendelték, elolvasták egyszer és kész, ami könyv esetében szinte újnak számít), azzal az ára már jelentősen zuhant. Én szoktam antikváriumból is vásárolni könyveket, nem csak vadi újakat. Sokszor bolti minőséget kapok, harmadáron.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla