Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 13 13:55 #32370

Igazad van!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 15 13:45 #32464

Hansen írta:
koszta írta:
Mármint mit nem visznek nagyon?

A II. világháború története sorozat könyveit. Arra értettem, hogy nincs annyira felkapva.

Persze, hogy nincs felkapva. Én is venném, de nincs két hetente 1700 ft-om egy könyvre.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 15 14:47 #32469

• Zeki
Én most ruháztam be magam részletekbe egy könyvsorozatért, másodig világháborús persze, csak az ára összesen 45 000 Ft....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 15 15:37 #32474

• HunBütyök
Ha akarnék tudnék venni könyveket, de nem veszek mert ami engem érdekel az nem kapható. Úgyhogy én a T-Home-tól szerzem be a könyveket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 15 16:27 #32482

Kiváncsi vagyok milyen könyvek érdekelnek??
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 15 16:49 #32484

• Bazooka Joe
Zeki írta:
Én most ruháztam be magam részletekbe egy könyvsorozatért, másodig világháborús persze, csak az ára összesen 45 000 Ft....

Csak nem az a 20 részes?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 15 16:53 #32486

Én is gyűjtőm a második világ háború sorozatát majd jövő héten jön a 13.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 15 20:45 #32506

• HunBütyök
fell írta:
Kiváncsi vagyok milyen könyvek érdekelnek??

Minden ami 1939-1941 közötti és NEM német. Németesből ebből az időszakból csak a szállítójárművek, tüzérség.

Pl. a AFV Weapons Profile sorozat egészen jól foglalkzik krai dolgokkal. Legkirályabb a különbözőp népek páncélgépkocsiival foglalkozó könyv és természetesen a francia harckocsis részek.

French Infantry Tanks PartI Chars 2C D and B

French Infantry Tanks Part II R 35 and FCM 36

Chars Hotchkiss H35 H39 and Somua 35

De aki a csendes óceánt kedveli annak ajánlom figyelmébe az 54. kötetét ennek a sorozatnak:

Japanese Combat Cars Light Tanks and Tankettes

De aztán van az angol Cruiserekről is kötet, a Vickers harckocsikról. Külön van kötet a Daimler Dingo felderítő páncélgépkocsiról! (Éritek KÜLÖN könnyv foglalkozik csak a Daimler Dingoval!!!)
Csudijó dolgokat rejtenek ezeme könyvek. Igaz angolul, de hát a magyar közönség az kommersz. Ők csak Tigrises könyveket vesznek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 16 09:04 #32514

Pedig én elég sokat lennék hajlandó fizetni pl. egy magyar haditechnikával foglalkozó könyvért, de még az sincs! Magyarok vagyunk, de nem írunk könyvet a saját hadseregeinkről, csak Kurt Rieder meg Földi Pál szinten:(

(Tisztelet az általam ismert egyetlen kivételnek, Számvéber Norbertnek).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 16 09:53 #32519

Jagdpanther írta:
Pedig én elég sokat lennék hajlandó fizetni pl. egy magyar haditechnikával foglalkozó könyvért, de még az sincs! Magyarok vagyunk, de nem írunk könyvet a saját hadseregeinkről, csak Kurt Rieder meg Földi Pál szinten:(

Azért volt olyan könyv is, hogy a Magyar Királyi Honvédség Feygverzete. (Zrínyi Kiadó)

Mindazonáltal én is tiszteltetem Számvéber Norbertet!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 16 09:54 #32520

Helyesen: Fegyverzete...
Bocsi!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 16 10:06 #32521

Kamikaze írta:
Jagdpanther írta:

Azért volt olyan könyv is, hogy a Magyar Királyi Honvédség Feygverzete. (Zrínyi Kiadó)

Mindazonáltal én is tiszteltetem Számvéber Norbertet!

Ismerem, és meg is van, de az a baj, hogy csak nyers műszaki adatokat közöl, ez persze semmit nem von le az értékéből. De én pl. olyanokra gondoltam, mint az Angliában közismert \"........ in action\" sorozat. Tehát inkább leíró stílusú.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 16 10:30 #32523

Nekem is megvan Számvéber ur minden könyve De azert várom mikor irnak egyet mondjuk az elsö pancélos hadosztályrol marmint a magyarrol,vagy Billnitzer apo rohamtuzáreiröl????
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 16 11:38 #32529

Magyar Királyi Honvédség Fegyverzete azert jo könyv szerintem mert a repulöknél irja milyen felfestett szamuk volt Ez alapján azonositotam a fényképeimet
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 ápr. 16 15:18 #32539

• HunBütyök
A férfiak 90%-a imádja Norbi könyveit, a maradék 10% az impotens vagy b*uzi. Ezt szokták mondani. <br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-04-16 17:19
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.27 másodperc
Joomla templates by a4joomla