Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 04 18:23 #33762

Számvéber Norbert írta:
Hajcihő írta:
Számvéber Norbert írta:
Hajcihő írta:
Számvéber Norbert írta:
Mindent meg lehet oldani. Ha lenne elég anyagi fedezet, bármelyik könyvet ki lehetne adni magyarul.
Más kérdés, hogy megérné-e kiadni olyan könyvet, amit még 1500 ember sem venne meg... Minél kisebb a példányszám, a darabonkénti költség annál magasabb.

Anyagi fedezet lenne, hajlandó volnék kockáztatni, de kellene egy előzetes üzleti terv, egy forgalmazási technika, ami biztosítaná azt, hogy mindenki nyerhessen a bolton.

Már jeleztem, hogy nyomdai és kötészeti kapacitást is tudnék biztosítani, kiváló minőségben, és jó áron, sőt a QuarkXpress tördelő és szedőprogit is rendelkezésre tudom bocsátani.
A levilágítás is megvan.

Gondolom lektorálási kapacitásunk csak lenne.

A grafika is megoldható, most már \"csak\" a kulimunkákra kellene vállalkoznia néhány helyesírni is képes ifjoncnak, és \"mindössze\" a terjesztést kellene valahogy gatyába rázni.

A postai szállítás ugyanis - enyhén szólva - költséges, gyakorlatilag a hasznot képes elvinni.

Szóval egy jó kis módszert kellene kiötleni a költségminimalizálásra, és a profitmaximálásra.

Ha valóban lenne anyagi (nevezzük nevén: tőke-) forrás, az a kiadó (nevet nem írok a reklám miatt), amelyik az utóbbi években az én könyveimet adta ki itthon, szerintem ráállna egy ilyen igényes (főleg külföldi munkákból álló) szakkönyv-sorozatra.
Az előállítási költségek adottak, de a könyvek relatíve olcsók maradhatnának. (Az én könyveimre sok mindent lehet mondani, de hogy csillagászati az áruk, azt nem! )
Ennek a kiadónak saját értékesítési hálózata is van. Ám ami nekem talán a legfontosabb: bízom bennük.

Lehetne. Szükség lenne némi megbeszélésre, meg egy ésszerű üzleti tervre (business plan), meg egy megvalósíthatósági tanulmányra (feasibility study).

Egy minden érintett számára alkalmas időpontban örömmel visszatérnék a témára.

Üdv:
Számvéber Norbert

Benne vagyok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 04 19:23 #33765

• HunBütyök
Hajcihő írta:
HunBütyök írta:
Tud valaki kutatási tervet írni kulturális turizmus témájában? Fizetnének is érte. És tök jó csajszi kérdezi...

Belföldi, vagy külföldi turizmus?

Megkérdezem ezt az ismerőst pontosan... Hú nagyon megköszönné a segítséget mert két munkahelyen dolgozik és amellett jár fősulira és baromira nincsen ideje május 31-ig ezt összehozni. És ha nem lesz meg neki statisztikából megvágják. Ezért lenne fontos. Na meg vörös hajú és kb 110 a mellbősége.

Ja és fizetne is érte!<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-05-04 21:27
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 04 19:26 #33766

• HunBütyök
Raeder írta:
Könyvek téma!!&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-05-04 19:52

Na itt most pont nem kell moderálni és figyelmeztetni! Ennél könyvebb könyves téma nem is lehetne, mint feltételt teremteni a jó és mindenki számára elérhető szakirodalomnak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 05 06:23 #33773

• Zeki
De ennek van köze a könyvekhez?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 05 07:36 #33776

• Számvéber Norbert
Zeki írta:

Nagy igazság, hogy az ember folyton változik. Ezen az igen hülye kérdésen régen biztosan felidegesítettem volna magam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 05 09:12 #33778

HunBütyök írta:
Hajcihő írta:
HunBütyök írta:
Tud valaki kutatási tervet írni kulturális turizmus témájában? Fizetnének is érte. És tök jó csajszi kérdezi...

Belföldi, vagy külföldi turizmus?

Megkérdezem ezt az ismerőst pontosan... Hú nagyon megköszönné a segítséget mert két munkahelyen dolgozik és amellett jár fősulira és baromira nincsen ideje május 31-ig ezt összehozni. És ha nem lesz meg neki statisztikából megvágják. Ezért lenne fontos. Na meg vörös hajú és kb 110 a mellbősége.

Ja és fizetne is érte!&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-05-04 21:27

Ígérni nem ígérhetek semmit, de - talán - tudok segíteni, főleg, ha tudom, hogy mik az elvárások.
Na meg, ha tudom, hogy mennyit szán rá az illető, hogy ösztönözni tudjam a rohammunkát elvégzőt.
(A hölgyemény meg engem is ösztönözhet, különös tekintettel a mellbőségére. )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 05 09:14 #33779

Számvéber Norbert írta:
Zeki írta:

Nagy igazság, hogy az ember folyton változik. Ezen az igen hülye kérdésen régen biztosan felidegesítettem volna magam.

No igen, én is el kezdtem rágni a nyugigumit, különben határozottan hangot adtam volna duzzogásomnak.
Kezdek leszokni róla, hogy terápiás célzattal komolyabb okfejtésekbe kezdjek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 05 11:24 #33785

• Zeki
Hála az égnek mindnyájunk nevében.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 12 21:26 #34224

• Bazooka Joe
A világért sem akarnék tolakodónak tűnni, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzelek meg Norbi, hogy van-e új, készülőben lévő könyv a láthatáron?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 13 05:07 #34228

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Akkor jól tippeltem...

Az az igazság, hogy nagyon sok jó külföldi könyvet látok, de ugye őket itthon nem lehet megkapni a boltokban. Namármost eléggé bizalmatlan + bátortalan vagyok ahhoz, hogy rendeljek az Amazonról, ezért megkérdem, hogy te honnan szerzed be a külföldi könyveket, esetleg ismersz más (lehetőleg európai + megbízható) webáruházat?

Már sokszor írtam itt is, hogy vannak magyar könyvkereskedő céget is, akik behoznak külföldi könyveket (pl. prospero.hu, bookline.hu).
Amazonos csomagom nekem is tűnt már el egy pár. A fenti magyar cégek esetében még soha!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 13 05:08 #34229

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
A világért sem akarnék tolakodónak tűnni, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzelek meg Norbi, hogy van-e új, készülőben lévő könyv a láthatáron?

Van. Több is. Ha majd aktuális lesz, jelzem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 13 09:48 #34239

• Bazooka Joe
Rendben van, köszönöm a segítséget.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 16 13:40 #34491

• HunBütyök
Nem tudotk nekem könyvet ajánlani a szlovák hadseregről a második világháborúban? Az összes ionformáció amit találtam róluk az angol nyelven kb. két a4-es lapnyi. pedig Sztáléingrádnál, a Donnál, a Kaukázusnál is harcoltak halált megvető bátorsággal szinte a nullához közeli fegyverzettel.

Továbbá a Nagy Románia páncéloshadosztály harci cselekményei is érdekelnének.

Ha valaki tudna ajánlani nekem könyvet, nagyon megköszönném.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 16 13:51 #34492

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
Nem tudotk nekem könyvet ajánlani a szlovák hadseregről a második világháborúban? Az összes ionformáció amit találtam róluk az angol nyelven kb. két a4-es lapnyi. pedig Sztáléingrádnál, a Donnál, a Kaukázusnál is harcoltak halált megvető bátorsággal szinte a nullához közeli fegyverzettel.

Ez azért több két A/4-es oldalnál:
www.amazon.com/Germanys-First-Ally-1939-...hiffer/dp/0764305891
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 16 14:02 #34497

Számvéber Norbert írta:
HunBütyök írta:

Ez azért több két A/4-es oldalnál:
www.amazon.com/Germanys-First-Ally-1939-...hiffer/dp/0764305891

\&quot;Németország első szövetségese\&quot;??

Hát önbizalmuk az van, nem mondom:silly:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.35 másodperc
Joomla templates by a4joomla