Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 26 19:07 #35007

Köszi a felvilágosítást.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 26 19:16 #35008

Nagyon király!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 26 19:28 #35011

• Bazooka Joe
andy50 írta:
Valaki hallott már erről a könyvről ez lesz a következő áldozatom! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Nekem megvan ebből a fajtából a Vietnami háború napról napra. Számomra nagyon tömény és élvezhetetlen a szerkesztettsége.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 26 19:35 #35012

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
andy50 írta:
Valaki hallott már erről a könyvről ez lesz a következő áldozatom! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Nekem megvan ebből a fajtából a Vietnami háború napról napra. Számomra nagyon tömény és élvezhetetlen a szerkesztettsége.

Pedig \"A vietnami háború napról napra\" egy jó könyv.
Egy kronológiai összefoglaló nem sztorigyűjtemény!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 26 19:43 #35015

• Bazooka Joe
100 %-ban az, ahogy mondod. Első könyveim egyike volt, ennélfogva még abban a korban voltam amikor még képek alapján választottam meg egy könyvet. Meg akkor tombolt a Battlefield Vietnam stb...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 26 19:56 #35019

Én is így kezdtem!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 27 14:17 #35062

andy50 írta:
Ez is jó kis könyv megvan nekem atlaszos! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Nekem is megvan, van benne egy-két jó rész, de rengeteg benne a hiba, és a térképek egy része is tűréshatáron aluli (pl. Pearl Harbourban a térképen 1-50-ig számozzák a hajókat, a jelmagyarázatban 51-100-ig, vagy valami hasonló ökörség).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 máj. 27 14:23 #35064

• Zeki
Ez a könyv elég gagyesz. A térképek tényleg bajosak. Néhány térképen egyszerűen lespóroltak egyes egységeket.
A Pearl Harbour-on pedig könyörgök, komoly az a térkép, vagy csak csináltak egyet ami fantázia akar lenni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 08 09:43 #35449

Az alábbi oldalon 38 amerikai háborús plakát látható:

blog.largeformatposters.com/smart-design...ers-of-world-war-ii/
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 12:56 #35696

• Bazooka Joe
Norbi, mi a véleményed a mostanában megjelent A második világháború teljes története c. 20 részes könyvsorozat, 17. - Páncélosok c. részéről?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 13:52 #35698

Jagdpanther írta:
andy50 írta:
Ez is jó kis könyv megvan nekem atlaszos! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Nekem is megvan, van benne egy-két jó rész, de rengeteg benne a hiba, és a térképek egy része is tűréshatáron aluli (pl. Pearl Harbourban a térképen 1-50-ig számozzák a hajókat, a jelmagyarázatban 51-100-ig, vagy valami hasonló ökörség).
Nekem is megvan! Még a tavaly előtti születésnapomon kaptam. Tényleg jó könyv, csak néha olyan csonknak érzem! PL.: Az Afrikai hadjáratról szóló oldalakon Rommel képét és több német katonákról készített képet hiányolok (a sok olasz helyett!)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 14:48 #35703

Bazooka Joe írta:
andy50 írta:

Nekem meg van 2 éve kaptam talán . Nekem tömény de tényleg napról napra van leírva
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 18:16 #35715

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Norbi, mi a véleményed a mostanában megjelent A második világháború teljes története c. 20 részes könyvsorozat, 17. - Páncélosok c. részéről?

A képek jók, a szöveget pedig valami hülye írta. Nagy kár, hogy a kézirat felét ki kellett hagyni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 18:17 #35716

• Bazooka Joe
Hogyhogy ki kellett hagyni? Mesélj , mit tudsz erről?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 18:20 #35717

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Hogyhogy ki kellett hagyni? Mesélj , mit tudsz erről?

Ha ugyanarról a könyvről beszélünk, akkor elég sokat. Láttad a kolofón oldalát is?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla