Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 18:30 #35718

• Bazooka Joe
A kolofón oldalát? Nem, de az amúgy mit jelent?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 18:33 #35719

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
A kolofón oldalát? Nem, de az amúgy mit jelent?

Ahol feltüntetik a könyv adatait. Szerző, lektor, szerkesztő, felelős kiadó, stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 18:35 #35720

• Bazooka Joe
Ok, köszi, most már tudom, hogy miről van szó. Előttem is van az az oldal, de nekem nem mond semmit azzal kapcsolatban, hogy itt nagy kihagyások lettek volna. Konkretizálnád még jobban?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 18:56 #35721

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Ok, köszi, most már tudom, hogy miről van szó. Előttem is van az az oldal, de nekem nem mond semmit azzal kapcsolatban, hogy itt nagy kihagyások lettek volna. Konkretizálnád még jobban?

Elég lassan esik le nálad a tantusz...
Ki írta a könyvet?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 19:02 #35722

• Bazooka Joe
Hát te. De gondolom ahhoz amit megírsz nem nyúlhat hozzá senki. Nem vehet el / adhat hozzá plusz dolgokat a te beleegyezésed nélkül. Vagy tévednék?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 19:06 #35723

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Hát te. De gondolom ahhoz amit megírsz nem nyúlhat hozzá senki. Nem vehet el / adhat hozzá plusz dolgokat a te beleegyezésed nélkül. Vagy tévednék?

A kéziratom nagyjából kétszer ennyi volt. Ám ez egy sorozat, ahol minden rész teljesen egyforma terjedelmű. Így én hiába szerettem volna többet közölni, a szerkesztő (egyébként teljesen korrekten, mindent egyeztetve) meghúzta az eredetit.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 19:09 #35724

• Bazooka Joe
Hát, ha ezt előre tudtad, akkor végül is nem nagy tragédia. Ha viszont nem akkor az. Gondolom egy bizonyos szint alá, értem itt a terjedelmet, már nem tudsz lemenni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 19:14 #35725

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Hát, ha ezt előre tudtad, akkor végül is nem nagy tragédia. Ha viszont nem akkor az. Gondolom egy bizonyos szint alá, értem itt a terjedelmet, már nem tudsz lemenni.

Az előírt 160 ezer karakternek kezdettől fogva tudatában voltam. Azonban ezt a témát ekkora terjedelemben még ismeretterjesztő-népszerűsítő formában sem lehet megírni úgy, hogy egy rakás dolog ki ne maradjon. Ezért írtam kétszer annyit, amiből a szerkesztő válogatott.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 19:44 #35728

• HunBütyök
Hát nem tudom, én pajszerral csapnék annak a kezére aki Norbi kéziratából kihúz dolgokat!

Bár zenében is van remasterizálás és újrakiadás. Könyvnél nem lehet \"B-oldalakat\" és újranyomott verziókat kiadni \"bónuszokkal\"? Pl. készíteni egy Kard a pajzs mögött special edition-t amiben mondjuk még van 60 oldal írás.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 19:49 #35729

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
Hát nem tudom, én pajszerral csapnék annak a kezére aki Norbi kéziratából kihúz dolgokat!

Bár zenében is van remasterizálás és újrakiadás. Könyvnél nem lehet \"B-oldalakat\" és újranyomott verziókat kiadni \"bónuszokkal\"? Pl. készíteni egy Kard a pajzs mögött special edition-t amiben mondjuk még van 60 oldal írás.

Ez a sorozat nem alkalmas a bővebb kifejtésre, legfeljebb a figyelemfelkeltésre.
Éppen ezért most dolgozom egy jegyzetelt, bővebb \"Páncélosok Észak-Afrikában\" munkacímű anyagon, amiben persze egyáltalán nem csak németek és britek lesznek...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 20:05 #35732

• HunBütyök
Ez legalább annyira felvillanyozott mint a legújabb Slayer lemez!!!!

Ez a beszéd!

Madagaszkár, Abesszínia 1940-41-ben lesz benne? Szenegál, Szudán stb stb... És Rommelről elég lenne pár szó.
Amit szerintem nem lehet kihagyni az A sivbatag és a 7 Stug című történet.
Na meg amikor az egész német-olasz hadsereget megállítja egy francia idegenlégiós a \"győzedelmes 75-össel\".

Akkor most elmondhatjuk Norbi, hogy ketten dolgozunk Észak-Afrikán! Majd mutatok képeket hamarosan. A Leyland Retriever teherkocsicsaládot imádni fogod!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 jún. 16 20:07 #35733

• HunBütyök
A Citroen-Kégresse M29 páncélgépkocsit ha kifelejted a könyvből akkor örök harag!!!
Hú és ha lesznek benne ritka dolgokról érdekességek, a 2001 darab Ford WOC1 nevű féltonnás kisteherkocsit se feledjük ami az LRDG-nél volt szolgálatban a legelején, és azelőtt meg kis lótifuti teherkocsi volt a reptereken.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-06-16 22:09
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 júl. 09 08:01 #36483

Na akkor itt válaszolók mert \&quot;kedves\&quot; Zeki barátunknak nem tetszik természetesen igaza van.
Roland nem tudom mi érdekel szóval ha a Waffen-SS érdekelne szólj ajánlok egy pár jó könyvet.
Bütyök jól mondja én is Számvéber Norbertet ajánlanám ő nagyon jókat ír.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 júl. 09 09:04 #36484

Stephen E. Ambrose könyveket nagyon tudom ajánlani, nemtudom, hogy a többieknek erről mi a véleményük, de szerintem nagyon jó könyvei vannak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 júl. 09 09:08 #36485

UsDie írta:
Stephen E. Ambrose könyveket nagyon tudom ajánlani, nemtudom, hogy a többieknek erről mi a véleményük, de szerintem nagyon jó könyvei vannak.

Jó könyvek de azok se teljesen tanítanak azt is inkább ki kapcsolódásként ajánlanám én.
Na meg nem tudom hogy vagy vele de az kicsit olyan hogy jenkik így hősök meg úgy hősök ők a szabadságért meg egy szebb világért harcoltak ez nekem túl jenkis, de nem tudom te hogy állsz ehhez.<br><br>Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2010-07-09 11:11
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla