Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2010 júl. 29 16:06 #37318

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Ha már említettétek Sven Hassel, Leo Kessler és mások műveit, mi a véleményetek Joachim Peiper (Szöllősi Péter) könyveiről?

Ne provokálj!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 júl. 29 16:09 #37320

• Bazooka Joe
Nem állt szándékomban! Egyébként nem szoktál még hozzá?!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 júl. 29 17:14 #37334

• HunBütyök
Jajj, annyira utálom a Joachim Peipert.... Egy regényét olvastam. A borítón tigris harckocsi (a lúzereknek, reklámfogás), de panzer IV szerepel benne. Elmegy kiszabadítani a veterán katona a fiát az SS szolgálatból. Nagyon vicces könyv. Egyszemélyes háborút vív az ürge az egész SS-szel.

Meg azt nem bírom, ahogy Peiper ír... leírja a fegyvereket részletesen. Pl. le akarja írni, hogy a mesterlövész célbavette áldozatát és lőtt. Ezt ő leírja így: A mesterlövész belenézett a Mauser gyártmányú Karabiner 98 ZF típusú távcsövébe, meghúzta a kissé hajlított, könnyen járó ravaszt és elsütötte a fegyvert. És minden fegyvernél ezt leírja. De kit érdekl mivel lőtt? Lőtt és kész. Regényben nem leírást akarok olvasni. Borzalmas a Joachim Peiper. Dupla f*szkorbácsot neki. Egy kétméteres néger kosárlabdázó igazán kifugázhatná a kloákáját.

Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-07-29 19:18

Bütyi, légyszíves....<br><br>Szerkesztette: GIXeRCool, Időpont: 2010-08-14 07:51
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 júl. 29 17:17 #37335

• HunBütyök
Amúgy regényként én szeretem Sven Hassel könyveit, semmi bajom vlük. Ő alegjobb. De nagyon kevés a valóságalapja.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 júl. 29 17:53 #37345

• Bazooka Joe
Nekem bejönnek az ő könyvei is valamiért.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 júl. 30 11:35 #37385

• Roland
HunBütyök írta:
Amúgy regényként én szeretem Sven Hassel könyveit, semmi bajom vlük. Ő alegjobb. De nagyon kevés a valóságalapja.

Ha igazán fiktív könyvet akarsz olvasni, próbálkozz meg Gabriel Mcload US c. könyvével.(Nekem nagyon bejött;) ) A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 júl. 30 12:02 #37395

• HunBütyök
Már a borítóba beleszerettm Kedvenc könyvem lesz!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 júl. 30 14:51 #37408

• Roland
Nem fogod megbánni!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 júl. 30 19:45 #37425

• Rife
Nem tudom valaki említette már e könyvet? Szerintem kötelező olvasmánynak kellene lenni Békési Varga Sándor A különleges járőr

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu<br><br>Szerkesztette: Rife, Időpont: 2010-08-01 14:09
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 07 21:48 #37752

• Roland
Hű! Ezt a könyvet észben tartom!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 18 08:57 #39307

valakinek nincs pár Kurt Rieder (Géczi Zoltán) könyve? Gyűjtöm, és már csak néhány példány hiányzik...valaki nem tudná megmondai, hol lehet még szerezni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 18 09:56 #39318

• szenszej95
cserpakszabi írta:
valakinek nincs pár Kurt Rieder (Géczi Zoltán) könyve? Gyűjtöm, és már csak néhány példány hiányzik...valaki nem tudná megmondai, hol lehet még szerezni?

De. Tőlem:P Ha kell odaadom neked, 200 HUF-ért, mivel ez csak félár akkor. Ill. attól függ, hogy neked melyek kellenek. Írd meg PM-ben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 18 09:57 #39319

• szenszej95
Roland írta:
HunBütyök írta:

Ha igazán fiktív könyvet akarsz olvasni, próbálkozz meg Gabriel Mcload US c. könyvével.(Nekem nagyon bejött;) ) A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ez tényleg jó könyv, volt szerencsém hozzá. A szóhasználat tetszett benne a legjobban!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 18 11:15 #39326

• Roland
cserpakszabi írta:

Ha tudod a konkrét címüket, küld el és megmondom honnan tudod megrendelni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 18 11:19 #39328

• szenszej95
Roland írta:
cserpakszabi írta:

Ha tudod a konkrét címüket, küld el és megmondom honnan tudod megrendelni.

Félárom ghol kapja meg? Az enyémek jó állapotban vannak, nekem már nem kellenek De ha valakit érdekel, annak tényleg szívesen odaadom a bolti ár feléért!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla