Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Könyvek

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 18 11:24 #39331

• Roland
szenszej95 írta:
Roland írta:
cserpakszabi írta:
valakinek nincs pár Kurt Rieder (Géczi Zoltán) könyve? Gyűjtöm, és már csak néhány példány hiányzik...valaki nem tudná megmondai, hol lehet még szerezni?

Ha tudod a konkrét címüket, küld el és megmondom honnan tudod megrendelni.

Félárom ghol kapja meg? Az enyémek jó állapotban vannak, nekem már nem kellenek De ha valakit érdekel, annak tényleg szívesen odaadom a bolti ár feléért!

Te csak úgy túladsz Kurt Raider könyvein.?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 18 11:27 #39332

• szenszej95
Roland írta:
szenszej95 írta:
Roland írta:
cserpakszabi írta:
valakinek nincs pár Kurt Rieder (Géczi Zoltán) könyve? Gyűjtöm, és már csak néhány példány hiányzik...valaki nem tudná megmondai, hol lehet még szerezni?

Félárom ghol kapja meg? Az enyémek jó állapotban vannak, nekem már nem kellenek De ha valakit érdekel, annak tényleg szívesen odaadom a bolti ár feléért!

Igen. Sok benne a pontatlanság.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 18 11:32 #39334

• Roland
szenszej95 írta:
Roland írta:
szenszej95 írta:
Roland írta:
cserpakszabi írta:

Igen. Sok benne a pontatlanság.

Meg kell hagyni, összehozott egész jó könyveket is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 18 20:38 #39523

A vaterán is árulnak tőle könyveket Én is olvastam őket semmi extra nincs bennük
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 19 11:03 #39681

• Roland
fell írta:
A vaterán is árulnak tőle könyveket Én is olvastam őket semmi extra nincs bennük

Szerintem az ostoba kiadó miatt van, hogy népszerűtlenek a könyvei.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 21 18:54 #39892

igen, valóban Kurt Rieder könyvein van pontatlanás.
Megvannak azok a könyvei ,mely konkrét haditeechnika, pl.: a legyőzhetetlen Messerschmitt, a legyőzhetetlen Tigris, a legyőzhetetlen Farkasfalka, a III. Birodalom Replüőgépei, a III. Birodalom páncélosai, a II. világháború páncélosai, a III. Birodalom páncélosai, magyar fejlesztések a II. világháborúban
Nem mondom, hogy ezeken a könyveken nőttem fel, de a pontos adatokon kívül a gyártás körülményei, is benne vannak, és szerintem más könyveknek is ezt kellene átvenniük, hogy nemcsak száraz tények, hanem valamilyen kiegészítés is legyen benne.
Ugyanakkor azok a könyvei, melyek Életrajzok, pl.: a III. Birodalom legyőzhetetlen katonái, a III. Birodalom ászai, stb...
és van az ,,egyéb\" kategória, pl.: Legendás hadműveletek a II. világháborúban, a II. világháború legnagyobb katonai kudarcai, a második világháború legnagyobb katonai sikerei, öngyilkos merényletek a második világháborúban, a III. Birodalom elveszett kincsei stb.
Szóval, azt szeretném mondani, hogy témától függően pontos, illetve kissé pontatlan Kurt Rieder könyvei, de attól még egyes könyvei élvezhetőek.
Vagy ha egy kissé élesen szertném kinyílvánítani a kritikámat, ,,aki sokat markol, keveset fog\". (de ez csak részben igaz)
ez a mondás talán azért igaz, mert kiadott könyveinek száma lassan 40-hez közelít.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 21 21:39 #39913

• Roland
cserpakszabi írta:
Megvannak azok a könyvei ,mely konkrét haditeechnika, pl.: a legyőzhetetlen Messerschmitt, a legyőzhetetlen Tigris, a legyőzhetetlen Farkasfalka, a III. Birodalom Replüőgépei, a III. Birodalom páncélosai, a II. világháború páncélosai, a III. Birodalom páncélosai, magyar fejlesztések a II. világháborúban
Nem mondom, hogy ezeken a könyveken nőttem fel, de a pontos adatokon kívül a gyártás körülményei, is benne vannak, és szerintem más könyveknek is ezt kellene átvenniük, hogy nemcsak száraz tények, hanem valamilyen kiegészítés is legyen benne.
Ugyanakkor azok a könyvei, melyek Életrajzok, pl.: a III. Birodalom legyőzhetetlen katonái, a III. Birodalom ászai, stb...
és van az ,,egyéb\" kategória, pl.: Legendás hadműveletek a II. világháborúban, a II. világháború legnagyobb katonai kudarcai, a második világháború legnagyobb katonai sikerei, öngyilkos merényletek a második világháborúban, a III. Birodalom elveszett kincsei stb.
Szóval, azt szeretném mondani, hogy témától függően pontos, illetve kissé pontatlan Kurt Rieder könyvei, de attól még egyes könyvei élvezhetőek.
Vagy ha egy kissé élesen szertném kinyílvánítani a kritikámat, ,,aki sokat markol, keveset fog\". (de ez csak részben igaz)
ez a mondás talán azért igaz, mert kiadott könyveinek száma lassan 40-hez közelít.

Nagyjából egyezik a véleményünk. Ennek örülök. Én is rengeteg Kurt Rieder könyvet olvastam. Érdekelne, hogy téged melyik fogott meg a legjobban?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 22 08:45 #39942

• Zeki
Én elkezdtem egy történetet irkálni, remélem lesz belőle valami.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 22 08:46 #39943

• szenszej95
Zeki írta:

És folytathatnád is, mert nagyon jó!<br><br>Szerkesztette: szenszej95, Időpont: 2010-08-22 10:46
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 22 14:41 #39953

• Zeki
Hát ez már tipikusan az arisztokratikus kitöréseim egyike.
Lesz folytatás - szerintem - előbb még véleményt fogok kérni hozzáértő emberektől. Na ha azt mondják okés, akkor részemről is okés. Bár az önálló döntések néha fontosabbak, mint másé.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 22 14:46 #39954

• szenszej95
Zeki írta:
Hát ez már tipikusan az arisztokratikus kitöréseim egyike.
Lesz folytatás - szerintem - előbb még véleményt fogok kérni hozzáértő emberektől. Na ha azt mondják okés, akkor részemről is okés. Bár az önálló döntések néha fontosabbak, mint másé.

Olyan, mint egy JP-regény... Na, nem akkora baromság, hanem olyan jó:laugh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 22 20:46 #39973

• Roland
Zeki írta:

Csak mindig bízz magadban!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 23 05:13 #39990

• Zeki
Abban nincs hiány.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 23 05:32 #39996

Roland írta:
cserpakszabi írta:
és van az ,,egyéb\&quot; kategória, pl.: Legendás hadműveletek a II. világháborúban, a II. világháború legnagyobb katonai kudarcai, a második világháború legnagyobb katonai sikerei, öngyilkos merényletek a második világháborúban, a III. Birodalom elveszett kincsei stb.
Vagy ha egy kissé élesen szertném kinyílvánítani a kritikámat, ,,aki sokat markol, keveset fog\&quot;. (de ez csak részben igaz)

Nagyjából egyezik a véleményünk. Ennek örülök. Én is rengeteg Kurt Rieder könyvet olvastam. Érdekelne, hogy téged melyik fogott meg a legjobban?

Ha a kdevencemet kellene megírnm, akkor majdnem az összes nálam lévő könyvet mondanám, de ha választani kellene, akkor a Legyőzhetetlen Tigris, és a Legyőzhetetlen farkasfalka, meg talán a III birodalom ászai és a legyőzhetetlen katonák. Ezek alapján művelődöm. Neked milyen könyvek tetszenek?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Könyvek 2010 aug. 23 08:57 #40026

• Roland
Zeki írta:
Abban nincs hiány.

Ez a beszéd.! Jó munkát!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.31 másodperc
Joomla templates by a4joomla