Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 22 05:11 #32717

• Liberator
panzer2 írta:
Na megnéztem végre valahára a 6. részt is szerintem abban mindenki egyet ért velem hogy eddig ez volt a legjobb rész a sorozatból bár kicsit CoD5 re emlékeztetett.

Most volt benne darálás. A 7. rész is ígéretesnek ígérkezik az előzetes alapján.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 22 10:27 #32720

Akkor jó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 22 12:01 #32723

• koszta
Jó rész volt szerintem is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 22 16:30 #32730

Ja a 7. rész szerintem nagyon jó lesz, és szerintem abban még több lesz a \"Darálás\"

Moderálva!!<br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-04-23 15:34
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 23 13:34 #32793

• Zeki
Mintha múltkor is te mondtad volna, hogy a következő rész jó lesz, de nem volt az...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 23 15:06 #32796

Zeki írta:
Mintha múltkor is te mondtad volna, hogy a következő rész jó lesz, de nem volt az...

Szerintem mindegyik rész nagyon jó volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 23 15:50 #32798

StormtrooperJelly írta:
Zeki írta:

Akkor nagy baj van a a háborús film ízléseddel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 23 16:40 #32799

Mindenki nézi nagyban a Pacificet meg az Elit Alkulatot de remélem azért a jobb filmeket néztétek meg előbb pl. a Tizedest meg a többieket.<br><br>Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2010-04-23 18:42
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 23 17:14 #32800

• Bazooka Joe
A Tizedes meg a többiek, valóban jó film. De szintén klasszikusnak számít az Egy óra múlva itt vagyok c. sorozat. Azt is ismeritek?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 23 17:29 #32803

• koszta
panzer2 írta:
StormtrooperJelly írta:
Zeki írta:

Akkor nagy baj van a a háborús film ízléseddel.

Ezt mindenki maga dönti el.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 23 18:52 #32806

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:
A Tizedes meg a többiek, valóban jó film. De szintén klasszikusnak számít az Egy óra múlva itt vagyok c. sorozat. Azt is ismeritek?

Alapmű!

Azért remélem a Bengasit is ismeritek. 1942-es olasz film, az afrikai kalandozásokról.

Ha már unjátok az amcsi-s hősös, dicsőséges filmeket...

Ja és minden jármű korhű benne! Na jó mivel 1942-es film nem is lehet benne nem korhű cucc...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 24 05:42 #32816

panzer2 írta:
Mindenki nézi nagyban a Pacificet meg az Elit Alkulatot de remélem azért a jobb filmeket néztétek meg előbb pl. a Tizedest meg a többieket.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2010-04-23 18:42

A Tizedes meg a többiek, az tényleg jó film.
Egyszer láttam a Duna TV-n.
Amúgy, ez a Bengasi elég jónak tűnik.
Egyébként nem tudjátok, honnan lehet szerezni ilyen régi híradós adásokat, felvételeket.<br><br>Szerkesztette: StormtrooperJelly, Időpont: 2010-04-24 07:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 24 06:39 #32822

• HunBütyök
Google a Te barátod!

A Pacific pedig nem más mint egy tipikus amcsi maszlag...
Van nekünk is elég hősünk, nem értem miért kell belénknevelni az amcsi hősöket...

Ha megkérdezel egy finn-t nem azt fogja mindani hgy a 101-esek voltak a legjobbak, sem egy lenygel sem egy észt sem egy román, sem senki más. Csak mi magyarok vagyunk ilyen elbutíottak?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 24 07:10 #32825

• koszta
HunBütyök írta:
Google a Te barátod!

Van nekünk is elég hősünk, nem értem miért kell belénknevelni az amcsi hősöket...

Ha megkérdezel egy finn-t nem azt fogja mindani hgy a 101-esek voltak a legjobbak, sem egy lenygel sem egy észt sem egy román, sem senki más. Csak mi magyarok vagyunk ilyen elbutíottak?

És a magyarok közül ki mondaná, hogy ők voltak a legjobbak? Én nem mondom. Attól függetlenül megnézem. Bárcsak lenne sok magyar háborús film is, azokat is szívesen megnézném.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 24 08:24 #32826

koszta írta:
HunBütyök írta:
Google a Te barátod!

És a magyarok közül ki mondaná, hogy ők voltak a legjobbak? Én nem mondom. Attól függetlenül megnézem. Bárcsak lenne sok magyar háborús film is, azokat is szívesen megnézném.

Igen ha lennének Magyar II. világháborús filmek én is meg nézném szívesen.
Egyébként HunBütyök Ha annyira zavar , hogy olyan sok az amcsi háborús film , akkor miért nem csinálsz te egy filmet.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla