Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 30 05:21 #33366

Hajcihő írta:
panzer2 írta:
Hajcihő van olyan dolog amihez nem értesz vagy nem szerepeltél benne vagy nem élted át a világon?

Túl sok is.

Pl. a focihoz nem értek, utálok síelni (bár tudok), harangot se tudok önteni, nem szeretem a halat, soroljam?

Akkor megnyugodtam hogy legalább fociban túl szárnyalhatom a nagy Hajcihőt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 ápr. 30 11:06 #33378

• Zeki
És milyen volt egy háborús filmben szerepelni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 05 18:52 #33801

Megkezdem a Pacific 8. részének értékelését szerintem az utolsó 10 perc nézhető mutathatták volna kicsit jobban a kiképzést akkor jobb lett volna de hát így na mindegy remélem az utolsó két rész Iwo Jimáról fog szólni bár most már csak egy főszereplőnk marad így hogy meghalt Basilone:unsure:.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 06 16:14 #33823

• Zeki
Vagy túléli, vagy őt is kinyírják, de lehet berakják azt a két fickót akit kiképzett Joe.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 06 16:59 #33830

panzer2 írta:
Megkezdem a Pacific 8. részének értékelését szerintem az utolsó 10 perc nézhető mutathatták volna kicsit jobban a kiképzést akkor jobb lett volna de hát így na mindegy remélem az utolsó két rész Iwo Jimáról fog szólni bár most már csak egy főszereplőnk marad így hogy meghalt Basilone:unsure:.

Legközelebb ne spoilerkedjél már te nagyon szerencsétlen. Ha valamiről véleményt akarsz alkotni akkor a történetet mellőzd már jó...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 06 17:34 #33834

Nem kötelező olvasni ezt a topicot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 06 18:11 #33841

Az a te bajod ha még nem tudtad megnézni nem az enyém volt rá lehetőséged sajnálom ha nem sikerült szerdáig megnézni akkor máskor vigyáz mit olvasol.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 06 19:01 #33856

• Liberator
Megnéztem én is a Pacific 8. részét. Szerintem ez a leggyengébb rész eddig. Amikor Basilone elmondja a csajnak hogy kihajóznak, már akkor tudtam, hogy meg fog halni a végén, és láss csodát így is lett. Dögunalom volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 06 19:05 #33857

• HunBütyök
Hogy rá vagytok cuppanva erre a filmre, még veszekedtek is miatta... Vicces...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 06 19:13 #33859

• Számvéber Norbert
Az a furcsa ebben a Pacific-sorozatban, hogy katonailag ezerszer precízebb, mint a Band of Brothers volt, de mint film, ezerszer unalmasabb is...

Nekem speciel a BoB-sorozatból és csak két rész jött be (a Carentan és a Market-Garden).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 06 19:33 #33861

• Bazooka Joe
Leírnád nekem - nekünk Norbi, hogy konkrétan miben precízebb a Pacific, a BoB-nál, illetve, hogy abból a sorozatból miért éppen az a 2 rész a kedvenced?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 06 19:44 #33862

• Számvéber Norbert
Bazooka Joe írta:
Leírnád nekem - nekünk Norbi, hogy konkrétan miben precízebb a Pacific, a BoB-nál, illetve, hogy abból a sorozatból miért éppen az a 2 rész a kedvenced?

Az amerikai tengerészgyalogság felszerelési és fegyverzeti változásait eddig tökéletesen követték az aknavetőktől a géppuskákon át az utolsó kulacsig, időrendben helyesen. Az találat-effektek is élethűbbek, mint a BoB-ben.
A japán harckocsi is jobban sikerült, mint a BoB bármelyik német replikája.

Azért az a két rész, mert a többi nagyon nyálasan amcsis.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 06 19:48 #33863

• Bazooka Joe
Pedig azt hiszem, hogy a BoB-nél is Dale Dye volt az egyik tanácsadó... de valóban, abban igazad van, hogy igencsak idealizált képet mutat be az a film. Ám a Pacific meg semmilyen képet nem mutat, legalábbis számomra. Általában csak ülök és nézem és nincs bennem kíváncsiság, mint a BoB-nél, hogy \&quot;Na vajon most mi fog következni?!\&quot;<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-05-06 21:50
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 06 20:33 #33867

Számvéber Norbert írta:
Az a furcsa ebben a Pacific-sorozatban, hogy katonailag ezerszer precízebb, mint a Band of Brothers volt, de mint film, ezerszer unalmasabb is...

Nekem speciel a BoB-sorozatból és csak két rész jött be (a Carentan és a Market-Garden).

Egyetértek veled. Katonai, történészi szempontból, ez a film jobb, hitelesebb, viszont dramaturgiailag pocsék, és a kameramozgások tekintetében is, tehát a látványrendezés szempontjából zavaros.
Rendben, hogy meg akarja mutatni a harc káoszát, de sokszor már követhetetlen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 07 08:28 #33876

Úgy érzem mintha a klónom szólt volna hozzám...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.34 másodperc
Joomla templates by a4joomla