Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 07 08:58 #33877

• Számvéber Norbert
Raeder írta:
Úgy érzem mintha a klónom szólt volna hozzám...

Klónok háborúja?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 07 14:09 #33881

• Zeki
Az milyen jó film, a Star Wars filmek egyik legjobbja. Bár, a 2-3 rész köztes animációs film jól bemutatja azokat a jeleneteket amiként el kell jutni a 3. részhez. De például a II. részből hiányzik Grievous, mert a harmadikba már hirtelen került be, s mégis csak ő a droid sereg második embere. Nute Gunray meg egyáltalán nem szerepel sokat, max a halálát látjuk a III. részben.

Raeder, filmek téma, ne térj már el a témától!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 08:24 #33973

• Számvéber Norbert
Ahogy az oroszok csinálnak háborús filmet:

www.afisha.ru/movie/197107/

A lepedőnyi horogkeresztes zászlókat cipelő páncélosokat leszámítva elállt a lélegzetem...<br><br>Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-05-09 10:29
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 08:42 #33976

Számvéber Norbert írta:

A lepedőnyi horogkeresztes zászlókat cipelő páncélosokat leszámítva elállt a lélegzetem...&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-05-09 10:29

Azok a harckocsizók biztos öngyilkosok akartak lenni!

Még egy hiba: Harci körülmények között ennyi kimosdott, jól borotvált, egy porszemmel nem szennyezett, frissen mosott-vasalt katonát még sohase láttam!

Egyébként meg pl. Beríja karaktere igencsak pontos!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 09:00 #33978

Számvéber Norbert írta:

A lepedőnyi horogkeresztes zászlókat cipelő páncélosokat leszámítva elállt a lélegzetem...&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Számvéber Norbert, Időpont: 2010-05-09 10:29

Azt énse tudom mire vélni, mi az 00:57-től 01:00-ig? Tankokra szerelt vitorlák? Beléjük kapott a szél és sebességnövekedést kaptak vagymi:cheer: Egyébként tényleg jó filmnek tűnik, sok statisztával, de az egyoldalú civileket gyilkolunk gonosz neonácik jelleg meg fog maradni. A lángszóróval civil házat füstölő német katonából, vagy az ortodox templomot telibe találó stukából ez kiderült.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 09:02 #33979

Hajcihő írta:

Még egy hiba: Harci körülmények között ennyi kimosdott, jól borotvált, egy porszemmel nem szennyezett, frissen mosott-vasalt katonát még sohase láttam!

Még én se.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 09:12 #33980

portillo írta:
Egyébként tényleg jó filmnek tűnik, sok statisztával, de az egyoldalú civileket gyilkolunk gonosz neonácik jelleg meg fog maradni. A lángszóróval civil házat füstölő német katonából, vagy az ortodox templomot telibe találó stukából ez kiderült.

Sajnos ez utóbbi nem propaganda. Meg kell nézni a Bundesarchiv anyagait.

Neonáciról meg szó sincs. A neonáci az szeretné ezeket a tényeket - jó szokásához híven - relativizálni, vagy anulálni.

A templomokat pedig nem holmi kultúra-, vagy vallásellenes okból bombázták ám le, hanem hadászati, harcászati megfontolásból.
Magaslati helyzetük, és tornyaik okán ugyanis jellemzően kiváló mérőpontok és megfigyelőhelyek voltak.
Nincs az a hülye parancsnok, aki az ilyen - ellenséges kézben lévő - stratégiai pontokat ne romboltatná le azonnal, hacsak nem az az aberrációja, hogy a saját csapatait akarja irtani.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 09:22 #33981

Hajcihő írta:
portillo írta:
Egyébként tényleg jó filmnek tűnik, sok statisztával, de az egyoldalú civileket gyilkolunk gonosz neonácik jelleg meg fog maradni. A lángszóróval civil házat füstölő német katonából, vagy az ortodox templomot telibe találó stukából ez kiderült.

Neonáciról meg szó sincs. A neonáci az szeretné ezeket a tényeket - jó szokásához híven - relativizálni, vagy anulálni.

A templomokat pedig nem holmi kultúra-, vagy vallásellenes okból bombázták ám le, hanem hadászati, harcászati megfontolásból.
Magaslati helyzetük, és tornyaik okán ugyanis jellemzően kiváló mérőpontok és megfigyelőhelyek voltak.
Nincs az a hülye parancsnok, aki az ilyen - ellenséges kézben lévő - stratégiai pontokat ne romboltatná le azonnal, hacsak nem az az aberrációja, hogy a saját csapatait akarja irtani.

Ki nem mondta hogy nem történt meg az ilyesmi. De hallottál már olyanról hogy nem egyoldalú tájékoztatás? Fogadjunk orosz háborús bűncselekmények nem lesznek mutatva.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 09:26 #33982

• Liberator
Ezeknek az oroszoknak Stuka-fóbiájuk van. Ebben a kis filmben is legalább vagy 5-ször szerepelt.<br><br>Szerkesztette: Liberator, Időpont: 2010-05-09 12:34
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 09:28 #33983

• Számvéber Norbert
Szerintem ezt a \&quot;szokásos\&quot; neonácis vitát nem is kellene elkezdeni.
Ha majd lesz lehetőség a TELJES filmet megtekinteni, akkor lehet érvelni pro és kontra, nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 09:29 #33984

portillo írta:
Hajcihő írta:
portillo írta:

Ki nem mondta hogy nem történt meg az ilyesmi. De hallottál már olyanról hogy nem egyoldalú tájékoztatás? Fogadjunk orosz háborús bűncselekmények nem lesznek mutatva.

Dehogynem. A filmet pedig nem láttam, de, mert feltűnt benne Berija, egyáltalán nem kizárt, hogy önmagukat sem kímélik benne.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 09:30 #33985

Liberator írta:
Ezeknek az oroszoknak Stuka-fóbiájuk van. Ebben is kis filmben is legalább vagy 5-szer szerepelt.

Hát a háborúban is volt nekik, és nem ok nélkül.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 09:30 #33986

Számvéber Norbert írta:
Szerintem ezt a \&quot;szokásos\&quot; neonácis vitát nem is kellene elkezdeni.
Ha majd lesz lehetőség a TELJES filmet megtekinteni, akkor lehet érvelni pro és kontra, nem?

Egyetértek, én is ezt írtam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 09:31 #33987

• Számvéber Norbert
Liberator írta:
Ezeknek az oroszoknak Stuka-fóbiájuk van. Ebben is kis filmben is legalább vagy 5-szer szerepelt.

1941-1944 között neked is az lett volna... A zuhanóbombázó-repülőgépek \&quot;repülő tüzérségként\&quot; való bevetése a német haderőnemi együttműködés szerves része volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 09:36 #33988

Hajcihő írta:
portillo írta:
Hajcihő írta:
portillo írta:

Dehogynem. A filmet pedig nem láttam, de, mert feltűnt benne Berija, egyáltalán nem kizárt, hogy önmagukat sem kímélik benne.

Pontosan ezt akartam én is írni. Az a film, ahol Sztálin és Berija alakja is megjelenik a vásznon (ráadásul egyszerre), az nem gondolnám, hogy egy idilli, szovjetbarát, bolsevik agitka kíván lenni.

Ellenkező esetben még a celluloid szalagot is el kéne égetni...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.41 másodperc
Joomla templates by a4joomla