Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 14:23 #34009

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
Off: Norbi, új Exodus megjelent, állati lett!

On: Bár kérdés, mitől rettegtek jobban a nácik, tudjátok mitől? A KV harckocsiktól, meg a T-34-től. Igaz?

Bár a szovjet tüzérség sem volt gyenge...

Exodus-ügyben a zenés topicban válaszoltam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 16:36 #34018

• HunBütyök
nem annyira film, inkább videó, de megnéztem a Moszkvai győzelmi parádét. Nem volt semmi. A narrátornak aki angolul karattyolt viszont kívánok egy jó adag mosogatólevet a nyakába: a Su-85-re és Su-100-ra azt mondta hogy Self-Propelled Howitzer... Ez a szerencsétlen csak a Priestet ismeri? Mert az az volt. Vagy a Su-122 is belefér még abba a kategóriába kishíján. Na de utána azt mondták, hogy Kurszknál is ezeket hazsnálták akkor dobtam egy hátast. Hogy lehet hogy valaki tudósít a világ legnagyobb military party-járól és ennyire sötét?

Amúgy a magyar és román katonák megjelenése a felvonulsában nekem nem tetszett. Nem illetek a képbe, és az egyik magyar nagyon gázul menetelt.
A lengyelek, franciák, kozákok, angolok stb nagyon jól mutattak.

Az a sok T-34/85 állati jól mutatott.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-05-09 19:13
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 09 19:38 #34043

HunBütyök írta:
nem annyira film, inkább videó, de megnéztem a Moszkvai győzelmi parádét. Nem volt semmi. A narrátornak aki angolul karattyolt viszont kívánok egy jó adag mosogatólevet a nyakába: a Su-85-re és Su-100-ra azt mondta hogy Self-Propelled Howitzer... Ez a szerencsétlen csak a Priestet ismeri? Mert az az volt. Vagy a Su-122 is belefér még abba a kategóriába kishíján. Na de utána azt mondták, hogy Kurszknál is ezeket hazsnálták akkor dobtam egy hátast. Hogy lehet hogy valaki tudósít a világ legnagyobb military party-járól és ennyire sötét?

Amúgy a magyar és román katonák megjelenése a felvonulsában nekem nem tetszett. Nem illetek a képbe, és az egyik magyar nagyon gázul menetelt.

Az a sok T-34/85 állati jól mutatott.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-05-09 19:13

Saját videóm, a győzelem napja magyar módra 51-től 84ig saját magam által vágva. Rákosi elvtárs persze kivágva.

A menetelés meg ahogy én tudom a poroszoktól koppintás. De ilyen téren nem vagyok tájékozott.
<br><br>Szerkesztette: portillo, Időpont: 2010-05-09 21:40
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 10 09:22 #34062

portillo írta:
HunBütyök írta:

Az a sok T-34/85 állati jól mutatott.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-05-09 19:13

Saját videóm, a győzelem napja magyar módra 51-től 84ig saját magam által vágva. Rákosi elvtárs persze kivágva.

A menetelés meg ahogy én tudom a poroszoktól koppintás. De ilyen téren nem vagyok tájékozott.
&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: portillo, Időpont: 2010-05-09 21:40

Nagyon jó a videód Portillo:woohoo:
Lehet egy kérdésem? A SU-76-osok, és a JS-2-esek hogy kerültek Magyarországra? Vagy azok a szovjet hadsereg egységei?

Egyébként szivesen megnéznék élőben egy ilyen dísszemlét, persze Rákosi elvtárs és társai nélkül:lol:

Bár ahogyan a mai magyar honvédség áll, nem lenne csak 5 perc az egész, mire az összes járgányunk végigmegy:(
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 10 10:04 #34067

• művésznő
Tudod Jagdpanther a fegyverek, a hadsereg, a háború...ezek igen költséges, drága \&quot;mulatságok\&quot;!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 10 10:27 #34073

művésznő írta:
Tudod Jagdpanther a fegyverek, a hadsereg, a háború...ezek igen költséges, drága \&quot;mulatságok\&quot;!

Tudom, hogy drága mulatságok, de az sem jó, hogyha bármelyik közeli ország 2-3 nap alatt nyerne ellenünk egy háborút. van 18 tankunk. A hasonló gazdasági helyzetű Romániának 300(!) van:(
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 10 10:38 #34077

• művésznő
Jagdpanther írta:
művésznő írta:

Tudom, hogy drága mulatságok, de az sem jó, hogyha bármelyik közeli ország 2-3 nap alatt nyerne ellenünk egy háborút. van 18 tankunk. A hasonló gazdasági helyzetű Romániának 300(!) van:(

Hát az a hasonló helyzet, nem tudom mennyire hasonló... Romániában nincs annyi szociális kiadás, mint nálunk, ergo a gyomrukon koplaltatja meg a kormány a tankokat. Ilyen áron menne nekünk is, jó lenne?

(Aztán meg melyik szomszédos országgal van kilátásunk háborúzni? Továbbá katonáink sincsenek, akik harcolnának: a civileknek gőzük sincs az egészről, a hivatásos létszám meg épp csak a díszfelvonulásokra elegendő. )<br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2010-05-10 12:45
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 10 12:16 #34082

művésznő írta:
Jagdpanther írta:
művésznő írta:

Hát az a hasonló helyzet, nem tudom mennyire hasonló... Romániában nincs annyi szociális kiadás, mint nálunk, ergo a gyomrukon koplaltatja meg a kormány a tankokat. Ilyen áron menne nekünk is, jó lenne?

(Aztán meg melyik szomszédos országgal van kilátásunk háborúzni? Továbbá katonáink sincsenek, akik harcolnának: a civileknek gőzük sincs az egészről, a hivatásos létszám meg épp csak a díszfelvonulásokra elegendő. )&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2010-05-10 12:45

Hát erről beszélek. Nincsen hadseregünk, amibe nem csak az emberek tartoznak bele.<br><br>Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2010-05-10 14:16
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 10 12:17 #34083

Jagdpanther írta:
művésznő írta:

A 300ból azért a nagyrésze saját fejlesztésű közepes harckocsi. Neve nem ugrik be, de eléggé alacsony kategóriás harcjárművek.
Ami viszont meglepő és nem mulatságos, hogy pl. Szlovákiának S-300as légvédelmi rendszere van...Többet nyom latba mint a román tankok, gyakorlatilag a Gripenjeinkkel meg se tudnánk közelíteni a szlovák szent földet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 10 13:41 #34088

• művésznő
Múlt héten nekem a kis autómmal is sikerült! (És nem csak megközelíteni, de benyomultam egészen Dunaszerdahelyig! )

A viccet félretéve, higgyétek el inkább kell munkahelyteremtésre szánni a pénzt, mint fegyverkezésre! Ha van munka, megélhetés, kevésbé lehet szítani a háborús hangulatot is!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 10 13:59 #34090

művésznő írta:
Múlt héten nekem a kis autómmal is sikerült! (És nem csak megközelíteni, de benyomultam egészen Dunaszerdahelyig! )

A viccet félretéve, higgyétek el inkább kell munkahelyteremtésre szánni a pénzt, mint fegyverkezésre! Ha van munka, megélhetés, kevésbé lehet szítani a háborús hangulatot is!

Si vis pacem, para bellum. = Ha békét akarsz, készülj a háborúra.

Naivitás azt hinni, hogy utódállamainkban túlbuzog a békevágy és a jószándék.
Csak emlékeztetlek a délvidéki háborúra. Bár az már \&quot;nagyon régen\&quot; volt: a \'90-es években.
és, hogy kedves északi szomszédunk, a maga sihederkorú államával teljesen normális lenne, azt erőteljesen kétlem.

Ugyan nem valószínű, hogy felhorgad bennük a hódítás vágya, de ostobaság csábítani bárkit is a gyengeségünkkel erre.<br><br>Szerkesztette: Hajcihő, Időpont: 2010-05-10 16:00
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 10 14:21 #34091

Hajcihő írta:
művésznő írta:

Si vis pacem, para bellum. = Ha békét akarsz, készülj a háborúra.

Naivitás azt hinni, hogy utódállamainkban túlbuzog a békevágy és a jószándék.
Csak emlékeztetlek a délvidéki háborúra. Bár az már \&quot;nagyon régen\&quot; volt: a \'90-es években.
és, hogy kedves északi szomszédunk, a maga sihederkorú államával teljesen normális lenne, azt erőteljesen kétlem.

Ugyan nem valószínű, hogy felhorgad bennük a hódítás vágya, de ostobaság csábítani bárkit is a gyengeségünkkel erre.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Hajcihő, Időpont: 2010-05-10 16:00

Én is valami ilyesmire kartam kilyukadni. Ha nincsen hadseregünk avval könnyű célpontnak mutatják az országot, és veszélyesztetik azt. Hiába teremtenek munkahelyet, hogyha azt szétlövik. Mellesleg ez utóbbit se nagyon csinálják, de mindegy:whistle:

Egyébként meg a franc se akar itt háborút kezdeményezni. Persze mindenki ismeri a \&quot;Régi mániám tankkal végigmenni Románián\&quot; c. dalocskát, nevetnek is rajta sokan, de kevesen gondolják komolyan. Nem vagyunk hülyék. Kossuth (aki egyébként még a radikálisabb módszer mellett érvelt, Deák ellen) terve sem a környező népek kiírtása, leigázása felkoncolása stb. stb. volt, hanem a \&quot;dunamenti köztársaság\&quot; létrehozása.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 10 14:35 #34092

• művésznő
Nos megint elkanyarodtunk a filmektől, és hajlunk a politika felé, ezért nem is akarok tovább lendíteni a beszélgetésen (pedig mondanám)... De azért én mégis úgy látom, hogy van itt, ezen a talpalatnyi földön bőven elég teendő, javítandó, amivel foglalkozni lehet és kell és amíg ebben nincs jelentős továbblépés, fölösleges fantáziálgatni heroikus meg monumentális dolgokon.
(Vannak országok, ahol nyakig föl vannak fegyverkezve, közben meg nyomorban sínylődik a társadalmuk.)<br><br>Szerkesztette: művésznő, Időpont: 2010-05-10 16:36
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 10 14:54 #34094

• koszta
Kanyarodjunk vissza a filmekhez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 10 17:38 #34101

• Bazooka Joe
Számvéber Norbert írta:
Ahogy az oroszok csinálnak háborús filmet:

www.afisha.ru/movie/197107/

A lepedőnyi horogkeresztes zászlókat cipelő páncélosokat leszámítva elállt a lélegzetem...

Biztos nagyon akartak jelezni a Stukáknak, hogy még véletlenül se dobják rájuk a bombáikat.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-05-12 09:31
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.35 másodperc
Joomla templates by a4joomla