Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 12 07:32 #34164

• Bazooka Joe
Nézzétek meg, szerintem érdemes!

www.megavideo.com/?v=VWOV9PJW
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 13 17:07 #34260

Ki látta a Pacific 9. részét?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 13 17:37 #34261

• Számvéber Norbert
panzer2 írta:

Én. Ez a rész nekem tetszett.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 13 17:46 #34262

Számvéber Norbert írta:
panzer2 írta:

Én. Ez a rész nekem tetszett.

Nekem is ez volt az egyik legjobb rész idáig szerintem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 13 18:26 #34263

• koszta
Nekem olyan szokásos Pacifices volt. Valahogy sokkal többet vártam tőle, mint ami lett belőle.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 13 18:44 #34266

Szerintem ez most jó volt szóval a szenvedős részekből a legjobb nagyon át jöttek az érzelmek az agresszió.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 13 18:47 #34267

• HunBütyök
Emlékeztető a legjobb keleti filmre:

Aki nem látta, nézze!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 13 18:51 #34269

HunBütyök írta:
Emlékeztető a legjobb keleti filmre:

Aki nem látta, nézze!

Ezt már mutattad és meg is néztem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 13 18:53 #34270

• Zeki
Hát szerintem a karakterek rosszak a Pacific-ben. Meg az a flegmaság, ahogy szerepelnek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 13 18:59 #34273

• Bazooka Joe
Ma megnéztem a Vasember 2.-t és roha**** tetszett nekem! Már az 1. rész is elkápráztatott, úgyhogy a 2.-tól sem vártam kevesebbet.

Tony Stark beszólásai pedig egyszerűen felülmúlhatatlanok, akár az 1. akár a 2. részt nézzük! Gondolom nektek is bejönnek?!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 13 19:24 #34277

• Bazooka Joe
\"A Vasember amin még én nőttem fel\"!

Talán még az itt lévők közül páran emlékeznek rá, hogy ment a Fox Kids-en egy sorozat belőle!

Bevezető intro:

és a végén lévő zene:

Hejjj a régi szép idők! Már attól is boldog leszek, ha csak rájuk gondolok!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 13 21:41 #34287

Pacific 9 hányinger én nem bírtam végignézni.

Vasember? Ilyen jó? Lehet megnézem, de gondolom felsorakozhat a Batmanhez, Spidermanhez, Electrához, Macskanőhöz, Supermanhez, meg Magnetóhoz(mondjuk ő gonosz) meg ki van még
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 14 09:32 #34300

Zeki írta:
Hát szerintem a karakterek rosszak a Pacific-ben. Meg az a flegmaság, ahogy szerepelnek.

A Pacific-kel az a baj, hogy túl nagy idő intervallumot akartak belesűríteni 10 részbe, illetve térben is nagyon szétszórt. Az Elit alakulat kevesebb mint egy év eseményeit mutatja be (+a kiképzés) egy viszonylag szűk térben így elég jól követhető és megérthető a cselekmény. Ezzel szemben a Pacific több év történéseit próbálja bemutatni egy rakás helyszínen. Én például sosem tudom, hogy akkor most melyik szigeten vannak, és ezen az sem segít sokat, hogy minden helyszín ugyanúgy néz ki . És közben még azt is láthatjuk, hogy mi történik a hátországokban (Ausztrália, USA), ami egyébként egy jó ötlet.

Több olyan szereplő is van, akit nevezhetnénk főszereplőnek, de ezek egymástól függetlenek és nem bukkannak fel minden részben. Az egyik rész csak Basilone-ról szól, a másik csak Sledge-ről, Leckie-ről stb, így aztán nem igazán ismeri meg egyik karaktert sem rendesen az ember, és nem áll össze egy jó kis szerethető csapat.

A másik ami nem tetszik, hogy túl sok a merengés.
Sledge nyúzott képével van tele a sorozat.
Az átlag tv néző még nem vett részt háborúban, így aztán amikor leül egy háborús film elé akkor azt azért teszi, hogy háborút lásson.
Nincs azzal semmi baj, ha azt akarjuk bemutatni hogy a háború milyen szörnyű és, hogy micsoda lelki megterhelés, de szerintem ezt nem úgy kellene tenni, hogy valaki 50 percből 30 percen keresztül maga elé bámul aztán egyszercsak felpattan és ordítozik, hogy kinyír minden japcsit, aztán megöl kettőt és visszaül, megint mereng, aztán mikor valaki más ugyanezt csinálja akkor nem érti, hogy lehet ilyen szörnyűséget tenni.

Ez persze csak az én véleményem,de szerintem nagyjából körvonalaztam a többség problémáit a sorozattal.

Mindent összevetve a fő gond szerintem az, hogy kevés ez a 10 rész.

Én jobbra számítottam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 14 12:21 #34310

• koszta
Inkább az a bajuk, hogy az Elittel nagyon magasra tették a mércét. Mindenki egy olyan kaliberű sorozatra számított, így is volt beharangozva. Amikor pedig az ember nagy dologra számít, akkor az így sülhet el.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 14 15:44 #34323

szabi írta:
Zeki írta:

A Pacific-kel az a baj, hogy túl nagy idő intervallumot akartak belesűríteni 10 részbe, illetve térben is nagyon szétszórt. Az Elit alakulat kevesebb mint egy év eseményeit mutatja be (+a kiképzés) egy viszonylag szűk térben így elég jól követhető és megérthető a cselekmény. Ezzel szemben a Pacific több év történéseit próbálja bemutatni egy rakás helyszínen. Én például sosem tudom, hogy akkor most melyik szigeten vannak, és ezen az sem segít sokat, hogy minden helyszín ugyanúgy néz ki . És közben még azt is láthatjuk, hogy mi történik a hátországokban (Ausztrália, USA), ami egyébként egy jó ötlet.

Több olyan szereplő is van, akit nevezhetnénk főszereplőnek, de ezek egymástól függetlenek és nem bukkannak fel minden részben. Az egyik rész csak Basilone-ról szól, a másik csak Sledge-ről, Leckie-ről stb, így aztán nem igazán ismeri meg egyik karaktert sem rendesen az ember, és nem áll össze egy jó kis szerethető csapat.

A másik ami nem tetszik, hogy túl sok a merengés.
Sledge nyúzott képével van tele a sorozat.
Az átlag tv néző még nem vett részt háborúban, így aztán amikor leül egy háborús film elé akkor azt azért teszi, hogy háborút lásson.
Nincs azzal semmi baj, ha azt akarjuk bemutatni hogy a háború milyen szörnyű és, hogy micsoda lelki megterhelés, de szerintem ezt nem úgy kellene tenni, hogy valaki 50 percből 30 percen keresztül maga elé bámul aztán egyszercsak felpattan és ordítozik, hogy kinyír minden japcsit, aztán megöl kettőt és visszaül, megint mereng, aztán mikor valaki más ugyanezt csinálja akkor nem érti, hogy lehet ilyen szörnyűséget tenni.

Ez persze csak az én véleményem,de szerintem nagyjából körvonalaztam a többség problémáit a sorozattal.

Mindent összevetve a fő gond szerintem az, hogy kevés ez a 10 rész.

Én jobbra számítottam.

Szívemből szóltál.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla