Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 05:36 #34817

• koszta
Liberator írta:
Végére egész jó lett a sorozat, kár hogy a főszereplő csak egy arckifejezést tudott produkálni a részek alatt.

De azt nagyon jók betanulta!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 07:07 #34823

• Zeki
Csinálhatnának végre egy ütős háborús filmet, annyi ötletem lenne.
No de ha komolyan nézzük, azért a mimikát még gyúrhatták volna egy kicsit. Ez a Sherlock Holmes-os pipázás, Byroni flegmaság volt jellemző a mi kis \"Japán irtónkhoz\". A Végén azt hittem a puskával rossz dolgot csinál.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 08:33 #34825

Zeki írta:
A Végén azt hittem a puskával rossz dolgot csinál.

Azon meglepődtem volna, és azt mondtam volna hogy jó ez a sorozat. De így úgy ki lehetett számítani hogy mi lesz...
-a harc, a kegyetlenség miatt a katona is beleszürkül, és kegyetlen japángyilkos lesz(ez ok)
-civileket csak a japánok gyilkolnak (öh)
-de végül a nagy főhős 1 percnyi fergeteges arcjáték után felülemelkedik,és megváltozik, mint igazi amerikai, sugallva hogy ez a jó oldal. ()
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 11:06 #34828

Ma: 15:30 m1 Magyarország története.

Téma: Magyarország a második világháborúban, saját fejlesztésű magyar harckocsik bemutatása, Kállay menekülés a Gestapo ellen stb. Érdekesnek ígérkezik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 11:17 #34831

• Bazooka Joe
Amióta elkezdték vetíteni a sorozatot természetesen erre a részre várok a legjobban! Miután lement, szerintem vitassuk majd meg, hogy kinek, mi a véleménye róla.

Van egy tippem, hogy Ungváry Krisztián lesz, a mai részben az a történész, akivel Nagy György beszélgetni fog.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-05-23 13:29
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 12:02 #34834

portillo írta:

Téma: Magyarország a második világháborúban, saját fejlesztésű magyar harckocsik bemutatása, Kállay menekülés a Gestapo ellen stb. Érdekesnek ígérkezik.
Az is lesz!...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 13:36 #34837

• szenszej95
portillo írta:

Kezdődik!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 14:02 #34839

Nagyon nehéz jó dolgokat mondani erről a filmecskéről nem tudok jó pontot felhozni hibái:
1.Rövid volt
2.Úgy ugrált az évek közt
3.Nem is a magyarokról szólt meg a katonákról hanem egyes személyekre akikre sz@rok
4.Egy csomó hülyeséget pofáztak nagyon felhúzott ez a rész tiszta sz@r.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 14:04 #34841

• szenszej95
Akkor beszéljünk róla: Mi Panzer2-vel folyamatosan elemezgettük a filmet MSN-en. Nos, szerintem rövid volt, a fél órából húsz perc a színészek életének bemutatásával telt el. A saját fejlesztésű harckocsik csak megemlítésre kerültek. Ezt az idő-intervallumot (1941-1944) 10 perc alatt lezavarták, és pl. a Dont is csak megemlítették. Szóval, nekem nem nagyon tetszett. Harcról szó sem volt, pedig hát az is az ország történelméhez tartozik. Így aztán nekem ez bőven elég volt. Talán megnézem a következő részt, hátha Budapest ostromát nem csak megemlítik...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 14:07 #34842

Na meg aki beszélt nagyon sokat érthet hozzá felsorolt két harckocsit azon kívül még volt vagy 100-féle
Tigris T34 ezt a kommersz hülyeséget Bütyök látta volna szívrohamot kapott volna.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 14:11 #34843

• Bazooka Joe
Tény, hogy elég nehéz, sőt szinte lehetetlen 30 percebe belesűríteni ezt az időszakot. Az eredmény színvonala pedig látszik.

A következő résztől sem várok csodát, annál is inkább mert a \&quot;Megszállás, felszabadulás, megszállás...\&quot; címet viseli.

Pedig pont az effajta műsoroknak kellene hosszabb műsoridőt adni. Sokkal több értelme lenne.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 14:16 #34844

Bazooka Joe írta:
Tény, hogy elég nehéz, sőt szinte lehetetlen 30 percebe belesűríteni ezt az időszakot. Az eredmény színvonala pedig látszik.

A következő résztől sem várok csodát, annál is inkább mert a \&quot;Megszállás, felszabadulás, megszállás...\&quot; címet viseli.

Pedig pont az effajta műsoroknak kellene hosszabb műsoridőt adni. Sokkal több értelme lenne.

Abba igazad van hogy nem lehet belesűríteni de akkor abban a 30 percben legalább valami olyanról dumáljon ami tényleg érdekes mert most 10 perc volt az érdekes utána meg a Gestapo így meg úgy meg gonosz nácik meg szégyelljük magunkat mert nem a \&quot;jó\&quot; oldalon álltunk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 14:20 #34845

• Bazooka Joe
Nah de panzer2! Anélkül, hogy ilyen és ehhez hasonló állítások, mint amiket leírtál, elhangzanak, Magyarországon nem is lehetne filmet készíteni erről a témáról.

Amúgy igazatok van. Engem pl.: rohadtul nem érdekelt, hogy Kállay Miklós, meg a művész / művésznő az ilyen - olyan zsidó ügyletek miatt, hogyan bujkált, szenvedett, húzta el az arisztokrata fenekét az Újvilágba.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 14:23 #34846

Bazooka Joe írta:
Nah de panzer2! Anélkül, hogy ilyen és ehhez hasonló állítások, mint amiket leírtál, elhangzanak, Magyarországon nem is lehetne filmet készíteni erről a témáról.

Amúgy igazatok van. Engem pl.: rohadtul nem érdekelt, hogy Kállay Miklós, meg a művész / művésznő az ilyen - olyan zsidó ügyletek miatt, hogyan bujkált, szenvedett, húzta el az arisztokrata fenekét az Újvilágba.

Na ezt mondom én is engem se érdekelt egy cseppet se.
Engem a Józsi bácsi érdekelt volna aki lőtte a szovjeteket meg a Huszárjaink de ez semmiről nem dumált.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 máj. 23 14:28 #34847

• Bazooka Joe
A 2. magyar hadsereg, Don-kanyarban vívott harcaira jobban is kitérhetett volna. Állítom, hogy minden 2. vagy 3. magyar családnak elesett ott valakije. Namármost, ha ezt a filmet megnézik az özvegyek, vagy a rokonok, megintcsak azt látják, hogy egyáltalán nem érdekel már senkit, hogy mit is tettek ott az ősapáink, azon körülmények közepette.

Ilyenkor azért ég a képemről a bőr, hogy ilyen országban élek.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla