Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 05 13:48 #41386

• Bazooka Joe
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

en.wikipedia.org/wiki/The_Lost_Evidence&...br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-05 15:48
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 05 14:53 #41401

• Roland
Bazooka Joe írta:
2 TV sorozat, mely egyaránt hasznos azok számára, akik még nem igazán ismerik a II. vh. híres csatáit, és azoknak is akik azt hiszik, hogy ismerik!!!

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_%28TV_...mp;gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-05 15:47

Ezt a sorozatot ismerem. Szerintem mindenki számára nagyon hasznos sorozat, kitűnően összefoglalja a 2. világháborút.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 08 05:28 #41677

• HunBütyök
Na szóval vol tegy film, ami nagyon érdks volt. Egy amerikai hadihajó visszatér 1940-be, Pearl Harbor közelébe. Ilyn időörvénybe kerül vagy mi. A lényeg az hogy a Zero pilóták nagyojkat néztek amikor meglátták az F-14 repülőket. Nézzétek meg a filmet. A film fő porblmatikája az, hogy vajon beavatkozzanak-e a történelem mnetébe.

Itt a film trailere:

Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 08 05:32 #41680

• Liberator
HunBütyök írta:
Na szóval vol tegy film, ami nagyon érdks volt. Egy amerikai hadihajó visszatér 1940-be, Pearl Harbor közelébe. Ilyn időörvénybe kerül vagy mi. A lényeg az hogy a Zero pilóták nagyojkat néztek amikor meglátták az F-14 repülőket. Nézzétek meg a filmet. A film fő porblmatikája az, hogy vajon beavatkozzanak-e a történelem mnetébe.

Itt a film trailere:

Segény Zerot hogy kilövik. Nem mondhatni, hogy egyenlő eséllyel indulnak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 08 09:08 #41683

HunBütyök írta:

Itt a film trailere:

Jó film volt!
Ajánlom mindenkinek!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 08 14:05 #41699

Bazooka Joe írta:
2 TV sorozat, mely egyaránt hasznos azok számára, akik még nem igazán ismerik a II. vh. híres csatáit, és azoknak is akik azt hiszik, hogy ismerik!!!

en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_%28TV_...mp;gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-05 15:47

Nagyon jó kis sorozat minden információ benne van! Nekem csak az Arnhem és a Túnézia van meg! Mindenkinek ajánlom!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 08 14:33 #41701

• Bazooka Joe
Érdekes, hogy a veteránoktól még nem kaptam efelől visszajelzést! Vagy talán még ők sem ismerték... ez is lehetséges...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 08 18:21 #41723

• Roland
HunBütyök írta:

Itt a film trailere:

Nagyon jó kis film. Már vagy 8X megnéztem. Az egész filmben az volt a legjobb, amikor azt hitték a tengerészek a rádióadás miatt, hogy kitört a 3. világháború.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek;) .<br><br>Szerkesztette: Roland, Időpont: 2010-09-08 20:22
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 08 18:32 #41725

nem rossz nem rossz
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 08 19:11 #41731

Roland írta:
HunBütyök írta:

Itt a film trailere:

Nagyon jó kis film. Már vagy 8X megnéztem. Az egész filmben az volt a legjobb, amikor azt hitték a tengerészek a rádióadás miatt, hogy kitört a 3. világháború.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek;) .&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Roland, Időpont: 2010-09-08 20:22

Én is láttam vicces!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 16 21:29 #42592

• Bazooka Joe
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 17 04:52 #42597

• HunBütyök
Nagyon jó videó!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 17 12:53 #42618

Bazooka Joe írta:
Roland írta:
Hamarosan bemutatják a Ragadozók c. filmet:silly: . Mit szóltok?

Még nem láttam, de eléggé negatív kritika éri...

Szerintem a véleményem a film megnézése után is ez fog maradni:

Csinálhattak/-nak bármit is, nálam mindig is a \'87-es Schwarzis Predator film lesz az abszolút ász! &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-08-27 08:36

Egyetértek veled;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 17 13:43 #42620

• Roland
HunBütyök írta:
Nagyon jó videó!

És tanulságos is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 17 13:48 #42621

• Roland
cserpakszabi írta:
Bazooka Joe írta:
Roland írta:
Hamarosan bemutatják a Ragadozók c. filmet:silly: . Mit szóltok?

Még nem láttam, de eléggé negatív kritika éri...

Szerintem a véleményem a film megnézése után is ez fog maradni:

Csinálhattak/-nak bármit is, nálam mindig is a \'87-es Schwarzis Predator film lesz az abszolút ász! &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-08-27 08:36

Egyetértek veled;)

Már láttad a Ragadozókat? Mert ha nem, valószínűleg elkapkodtad a hozzászólást.

Ettől függetlenül tényleg nagy alkotás volt a Predator 1. epizódja.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.36 másodperc
Joomla templates by a4joomla