Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 17 13:59 #42622

Majd meglátjuk:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 17 14:17 #42624

• Roland
cserpakszabi írta:
Majd meglátjuk:)

Hidd el, megér egy kitérőt a moziba.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 18 10:25 #42693

• Bazooka Joe
Valaki látta már az új Robin Hood, Eredet, Az utolsó léghajlító c. filmeket? Vélemény róluk?<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-18 12:25
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 18 14:57 #42718

Bazooka Joe írta:
Valaki látta már az új Robin Hood, Eredet, Az utolsó léghajlító c. filmeket? Vélemény róluk?&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-09-18 12:25

Én az Eredet-et nagyon nagyon jó film!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 19 19:52 #42784

A Második Világháború zárt ajtók mögött szerintetek hány részes mert megvettem de csak kettőt és a hátulján az van írva a DVD-n hogy a sorozat három részes! Nem találom a harmadik részét! Segítsetek!!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 19 19:53 #42785

• Roland
andy50 írta:
A Második Világháború zárt ajtók mögött szerintetek hány részes mert megvettem de csak kettőt és a hátulján az van írva a DVD-n hogy a sorozat három részes! Nem találom a harmadik részét! Segítsetek!!

Én csak két részről tudok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 19 20:03 #42787

Roland írta:
andy50 írta:

Én csak két részről tudok.

Én is lehet elnéztem ! Mindenhol megnéztem és csak két részt láttam! Azért köszi!!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 20 09:24 #42796

• Bazooka Joe
Srácok, ha ez a film elkészül, akkor ütni fog, de nagyon!!!

www.amasodiksztalingrad.hu/

Végre kezd éledezni a vörös agymosástól mentes új generáció, akiknek szívügye, hogy múltunknak ezt a részét hazugságoktól mentesen mutassa be.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 20 15:01 #42820

andy50 írta:

Szia
Hát a sorozat nekem is meg van.
De nekem is csak 2 része, nem tudom van e egyáltalán 3. része. A sorozat szerintem jó ajánlom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 20 16:19 #42826

LRDG írta:
andy50 írta:

Szia
Hát a sorozat nekem is meg van.
De nekem is csak 2 része, nem tudom van e egyáltalán 3. része. A sorozat szerintem jó ajánlom.

És a hátoldalát is megnézted?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 20 17:22 #42840

• Roland
Bazooka Joe írta:
Srácok, ha ez a film elkészül, akkor ütni fog, de nagyon!!!

www.amasodiksztalingrad.hu/

Végre kezd éledezni a vörös agymosástól mentes új generáció, akiknek szívügye, hogy múltunknak ezt a részét hazugságoktól mentesen mutassa be.

Pár százszor biztos meg fogom nézni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 20 17:24 #42841

• Bazooka Joe
Én addig, ameddig annyira karcos lesz már a DVD, hogy nem fogja tudni olvasni a lejátszó. Akkor meg majd veszek egy újat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 20 17:31 #42844

• Roland
Bazooka Joe írta:
Én addig, ameddig annyira karcos lesz már a DVD, hogy nem fogja tudni olvasni a lejátszó. Akkor meg majd veszek egy újat.

Úgy ám. Emlékszem,én a Szökés sobiborból c. filmmel voltam így.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 22 16:32 #42932

• Bazooka Joe
Szeptember 25-én, az m2-n, 21:45-kor ismét viszontláthatjuk kedvenc Pionier-Bataillonjainkat (336., 179.)!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 szep. 22 16:38 #42936

• Liberator
Roland írta:
Bazooka Joe írta:

Úgy ám. Emlékszem,én a Szökés sobiborból c. filmmel voltam így.

Ha már itt tartunk, nekem A nagy szökés című film az egyik kedvencem. Láttátok?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.31 másodperc
Joomla templates by a4joomla