Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 04 19:27 #43906

• Gipszj
Roland írta:
Bazooka Joe írta:
Szerintem egy kiváló konstrukció volt a Párduc. Nemhiába, hogy a Tigris B is rá hasonlít és nem elődjére.

Van egy ismerősöm, ő mérnöki feladatokat látott el a magyar seregben a 70-es években és még ott is tanulták a Panther harckocsi szerkezeti felépítését. Úgy vélem, ennél ésszerűbb bizonyíték nem is kell.

A Párduc valóban jó konstrukció lehetett, leszámítva az átlapolt futóművet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 05 01:22 #43917

Csak hogy pukkadjatok: Éppen most nézem a TV2-őn a Yamato-Öngyilkos küldetés című filmet. És tök jó!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 05 10:10 #43919

• Bazooka Joe
Hja akinek sok az ideje, vagy éppenséggel Inszomniában szenved, az csak nézze a Tel-Aviv 2-t. <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-10-05 12:12
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 05 10:20 #43920

• GIXeRCool
Hajcihő írta:
Csak hogy pukkadjatok: Éppen most nézem a TV2-őn a Yamato-Öngyilkos küldetés című filmet. És tök jó!

Már vagy 4 éve megvan DVD-n.....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 05 12:01 #43929

+ a TigerB!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 05 12:56 #43932

Bazooka Joe írta:
Hja akinek sok az ideje, vagy éppenséggel Inszomniában szenved, az csak nézze a Tel-Aviv 2-t. &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-10-05 12:12

Te meg továbbra is egy antiszemita, xenofób marha vagy!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 05 12:58 #43933

GIXeRCool írta:
Hajcihő írta:

Én is láttam már Kossuth ceglédi beszéde idején, de, ha már éppen dolgozgattam, akkor tökre jól esett megnézni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 05 13:17 #43936

Hajcihő írta:
GIXeRCool írta:
Hajcihő írta:

Én is láttam már Kossuth ceglédi beszéde idején, de, ha már éppen dolgozgattam, akkor tökre jól esett megnézni.

Nekem túl későn volt már a film!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 05 13:21 #43938

Kamikaze írta:
Hajcihő írta:
GIXeRCool írta:
Hajcihő írta:

Nekem túl későn volt már a film!

Kár, de fel is lehetett volna venni talán.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 05 21:50 #43971

• GIXeRCool
Hajcihő írta:
GIXeRCool írta:
Hajcihő írta:

Mivel 2005-ös film, és jónak tünt, így megvettem.
Kossuth úrral én nem találkoztam, nem vagyok olyan öreg.....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 06 08:21 #43972

GIXeRCool írta:
Hajcihő írta:
GIXeRCool írta:
Hajcihő írta:

Mivel 2005-ös film, és jónak tünt, így megvettem.
Kossuth úrral én nem találkoztam, nem vagyok olyan öreg.....

Hát Ferenc Jóskával?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 06 08:28 #43973

Egyébként a Yamato-Öngyilkos küldetés azért is jelent értéket, mert ebből - miután nem valami hollywoodi USA dicsőítő film, amiben a japcsik gonosz elmebetegek - végre meg lehet érteni, hogy mik is voltak azok a lélektani, filozófiai motivációk, amik szerencsétlen japán srácok millióit képesek voltak tudatosan a biztos pusztulás felvállalásába kergetni, holott bizonyosan tudták, hogy már semmi esélyük arra, hogy győzzenek!

Nyilván nem egy tudományos mélységű elemzés, de legalább ad valami képet a számunkra erről az - európéer civilizáció és kultúra számára - érthetetlen viselkedésről.<br><br>Szerkesztette: Hajcihő, Időpont: 2010-10-06 10:30
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 06 15:35 #43983

• Roland
Hajcihő írta:
Bazooka Joe írta:
Hja akinek sok az ideje, vagy éppenséggel Inszomniában szenved, az csak nézze a Tel-Aviv 2-t. &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-10-05 12:12

Te meg továbbra is egy antiszemita, xenofób marha vagy!

Ebbe semmiképp ne menjünk bele a fórumon, de ha lesz időd, privátban megírhatnád nekem, hogy mit értesz az alatt, hogy antiszemita.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 06 15:40 #43985

• Zeki
Kérném a témához való visszatérést!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 okt. 15 12:22 #44260

Sziasztok !
Vlk tudja melyik filmből van ez a vidi ?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.38 másodperc
Joomla templates by a4joomla