Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 10 09:05 #55594

Én tegnap néztem meg DVD-n.
Nekem is nagyon bejött.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 19 10:08 #56041

• KzL
2 filmet néztem meg egymás után nem rég. Az egyik az Everyman\'s war nem sok harci cselekménnyel, de meg lehet nézni, a másik a becstelen brigantik egy nagy csalódás. Szerintem fos.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 19 14:38 #56049

• Bazooka Joe
A Becstelen Brigantyk egy libsi - bibsi végtermék eredménye!

kellett tőle!<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-04-19 16:39
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 19 14:51 #56054

• Hayate
Szerintem jó lett a brigantik. Ezzel viszont én leszek egyedül ahogy elnézem. Csípem Tarantino filmjeit. Hans Landa ezredest alakító Christoph Waltz meg egyenes óriási volt a filmben. Nem tudom ki látta feliratosan, de rengeteget dob a filmen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 19 14:51 #56055

Egyszerűen nem merem megnézni azt a filmet...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 19 15:05 #56057

• Bazooka Joe
Az egész filmben ezt az egy jelenetet tudtam értékelni, amikoris Werner Rachtman őrmester odamond Aldo Raine hadnagynak:

Fuck you. And your Jew dogs!

és Donnie Donowitz őrmesternek (a medve zsidónak):

-Did you get that for killing Jews?
-Bravery.

Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 19 15:33 #56058

Hehh.. Érdekes lehet. Annó Tomcatnek volt egy ilyen filmkritikája a filmről, amelyben azt írta ez igazából, Tarantino kritikája a zsidókról. Az előzetes alapján szerintem erről szó sincs egy náci hentelős szemita film.

De üsse kő megfnézem valamikor.<br><br>Szerkesztette: portillo, Időpont: 2011-04-19 17:33
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 19 20:36 #56089

• KzL
Tarantinotól azt vártam, hogy majd fröcsög a vér meg repkednek a végtagok. Ehelyett pofázás a semmiről meg szegény közkatonák megskalpolása ennyi. Most néztem meg \&quot;Az őrület határán\&quot; című filmet ott is sok a duma, de legalább a katonák gondolatait érzéseit osztják meg a nézővel. Jó film ajánlom mindenkinek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 19 20:48 #56090

• Hayate
Tarantino filmjeire azért bőven jellemző a sok dialógus. Azokat a részeket (is) nagyon csípem. 15 évesen képtelen voltam megnézni a Ponyvaregényt, a sok szöveg miatt. Ma meg egyszerűen már nem tudom megunni. De ugyanígy vagyok a Kutyaszorítóban c. filmmel is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 22 18:37 #56199

Sziasztok. Én pár napja láttam egy fehérorosz háborús filmet, a címe A Breszti erőd (The Brest Fortress). Nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 25 17:53 #56275

Bazooka Joe írta:
Az egész filmben ezt az egy jelenetet tudtam értékelni, amikoris Werner Rachtman őrmester odamond Aldo Raine hadnagynak:

Fuck you. And your Jew dogs!

és Donnie Donowitz őrmesternek (a medve zsidónak):

-Did you get that for killing Jews?
-Bravery.

Ez az, tényleg Rachtman volt a legjobb az egész filmben!

Megnéztem...

Amúgy ekkora baromságot... Tarantino egy barom, 20 percen át húz egy jelenetet, aztán a lényeget ledarálja 3 másodperc alatt... pff... Aztán persze mekkora sületlenség lesz a vége. Értékelhetlen baromság.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 25 18:11 #56276

Ezt látta valaki?

Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 25 21:27 #56277

• Magyarharcos
Még egy \&quot;kiválasztott\&quot; film?<br><br>Szerkesztette: Magyarharcos, Időpont: 2011-04-25 23:27
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 25 21:51 #56278

portillo írta:
Ezt látta valaki?

Nem rég láttam, meglehetősen halovány alkotás, két testvér, az egyik csak túlélni akar ( ő lesz az erdőben bujkáló zsidók vezetője) a másik harcolni is. Kettejük és a két álláspont konfliktusa a film, amíg megmaradnak a túlélés problémáinál, egész jó, de aztán persze utolér mindenkit a háború, elég gázos harci jelenetekkel...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 26 04:31 #56279

• HunBütyök
Amikor hullik a söpredék a Stukabombitól az nagyon bejön nekem. A harckocsiból keveset mutatnak. Annyi időre tűnik fel a trailerben, hogy ennyiből lehetetlen megítélni a film szuperségét. A Stuka miatt mondjuk ennek a filmnek megelőlegezek egy-két pontot. Stukát még nem láttam filmben. Van egy olyan érzésem hogy a Talvisotát és a Tali-Ihantalát nem fogják überelni, talán csak az új Westerplattéval a lengyelek...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla