Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 26 04:39 #56280

• HunBütyök
A lenygelek nem tököltek... mint tudjuk Westerplattén volt eg ydarab 75 mm-es wz.02 ágyúval és kettő 37 mm-es Bofors pct.ágyúval védekeztek a lenygelek... ezek a cukorbogyók kerestek egy igazi wz.02 ágyút és egyből vitték is forgatni. XD

Zekiék ismerik ezt az ágyút, ezt szoktuk négyesfogattal húzni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 26 05:33 #56281

• Com. Hakapeszi
HunBütyök írta:
A lenygelek nem tököltek... mint tudjuk Westerplattén volt eg ydarab 75 mm-es wz.02 ágyúval és kettő 37 mm-es Bofors pct.ágyúval védekeztek a lenygelek... ezek a cukorbogyók kerestek egy igazi wz.02 ágyút és egyből vitték is forgatni. XD

Zekiék ismerik ezt az ágyút, ezt szoktuk négyesfogattal húzni.

Ez aztán a derék dolog, előásni egy Putyilovot a forgatáshoz.
Személyem szerint pont ezért a történelmi hűséghez való erős ragaszkodásért bírom a lengyel filmeket, bár nálam az Özönvíz viszi a pálmát a második világháborúsok helyett. Mondjuk ez elsősorban Sienkiewicz írói tehetségének köszönhető meg mert a 17. századi svéd hadsereg nagy rajongója vagyok, bár tény, hogy Jerzy Hoffman is tudta a dolgát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 26 08:15 #56288

HunBütyök írta:
Amikor hullik a söpredék a Stukabombitól az nagyon bejön nekem.

De amúgy énse hallottam ezt a sztorit, hogy bemenekülnek többezren valami erdőben, új várost építenek az erdő közepén??? És ott meghúzzák magukat... Jó nagy erdő lehetett ha nem tűnik fel senkinek hogy a szomszédban 10 ezer zsidó fűrészel... Így látatlanba ennyit fűznék hozzá.

Ha már ellenállás a film neve, és második világháború minden eszembe jut csak ez nem, inkább pl a vérkommunista jugó partizánok akik megérdemelnék eme nemes titulust( TITOlust? )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 27 15:46 #56324

• Magyarharcos
Kukorica málé!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 ápr. 28 06:05 #56326

• Bazooka Joe
Nem mindennapi!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 máj. 07 21:09 #56565

• Magyarharcos
Most néztem meg az \"Ellenség a kapuknál\" című filmet. Hát őszinte leszek, elég pocsék. Egyedüli vigasz az, amikor halomra lövik az oroszokat. És itt véget is ér a hitelesség a filmnek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 máj. 08 08:58 #56571

Magyarharcos írta:
Most néztem meg az \"Ellenség a kapuknál\" című filmet. Hát őszinte leszek, elég pocsék. Egyedüli vigasz az, amikor halomra lövik az oroszokat. És itt véget is ér a hitelesség a filmnek.

Ez nem hiteles film, inkább karikatórikus... Főleg orosz részről, jól lenyomta ilyen szempontból :DD Pl. amikor felsorakoznak a propaganda tisztek zsukov előtt, hát az kész miket nem válogattak össze oda milyen figurákat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 máj. 08 13:11 #56577

• Bazooka Joe
A nagymamám ugyanezen a jeleneten akadt ki, mint te portillo!

Ebből is látszik, hogy Az Egyesült Államok még mindig szereti alázni Oroszországot.

Amúgy Bob Hoskins, a filmben nem Zsukov-ot játszotta, hanem Hruscsov-ot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 máj. 08 16:40 #56579

Valaki nem látta véletlenül az Attack on Leningrad című filmet???
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 máj. 08 17:25 #56582

Azt nem.Elmesélnéd,hogy miről vagy kikről szól?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 máj. 08 18:27 #56587

matt írta:
Valaki nem látta véletlenül az Attack on Leningrad című filmet???

Én láttam, egész jó kis film. Nem a harcokról (bár egy kevés mutatóban azért akad), hanem a városban rekedt civilek szenvedéseiről szól, beleértve egy ottragadt brit újságírónőt, igazából az ő nézőpontjából láthatjuk a történteket.
Egyedül a német pilóta-szállal nem tudtam megbarátkozni, a szovjetek szokásos német ellenségképe köszön vissza...
Szerintem egy megnézést megér.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 máj. 08 18:55 #56589

Bazooka Joe írta:
A nagymamám ugyanezen a jeleneten akadt ki, mint te portillo!

Ebből is látszik, hogy Az Egyesült Államok még mindig szereti alázni Oroszországot.

Amúgy Bob Hoskins, a filmben nem Zsukov-ot játszotta, hanem Hruscsov-ot.

Nem akadtam ki, csak tetszett a jelenet. Szeretem a filmekben az efféle túlzásokat. A németeket is lehúzták azért, gyerekakasztók, + beesett arcú zombikként jelenítették meg őket mi ez ha nem lehúzás ez is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 máj. 09 06:13 #56590

Nos karoton már elmondta, hogy miről szól. Nekem azt mondták hogy nézzem meg mert egy nagyon jó háborús film... ezért nekem kicsit csalódás volt mert egy akciódúsabb filmre vártam (pl. mint Ryan közlegény megmentése) és egy háborús drámát kaptam. De attól függetlenül szerintem nem rossz film a maga nevében csak hát én jobban szeretem a \'lődözős\' filmeket.
Egyébként szerintem nagyon figyeltek a \&quot;kellékekre\&quot; pl: Pzkpfw. 38(t)...<br><br>Szerkesztette: matt, Időpont: 2011-05-09 08:15
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 máj. 09 11:22 #56595

• banditos
Most Május 8-a miatt az MGM-en tök jó filmek voltak
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 máj. 09 17:35 #56607

Miért nem szóltál előbb?!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.41 másodperc
Joomla templates by a4joomla