Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2011 okt. 26 07:38 #59575

• Bazooka Joe
banditos írta:
Nem II. vh-s de jó kis brutális film, A kilencedik légió:

Jó film, köszi az ajánlást! Cserébe én is ajánlok kettőt:

Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 okt. 26 12:38 #59578

• banditos
Bazooka Joe írta:
banditos írta:

Nem rosszak szerény angol tudásommal elég érdekesek.Az utolsó légióst már sokan ajánlottak,de most már tényleg megnézem,az Arthur Király meg nagyon tetszik ebből az összefoglalóból
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 okt. 26 17:54 #59585

• szenszej95
banditos írta:
Bazooka Joe írta:
banditos írta:

Nem rosszak szerény angol tudásommal elég érdekesek.Az utolsó légióst már sokan ajánlottak,de most már tényleg megnézem,az Arthur Király meg nagyon tetszik ebből az összefoglalóból

Az Arthur Király valami hihetetlenül hangulatos! Szerintem nézd meg, én régebben sokszor megnéztem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 okt. 26 18:11 #59586

• Bazooka Joe
banditos írta:
Bazooka Joe írta:
banditos írta:

Segíthet a nyelvtanulásban.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2011-10-26 20:11
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 nov. 12 10:48 #59842

• Hayate
Íme két előzetes:

Persze gondolom tele lesz hollywoodi túlzásokkal, nyálas történelmi szállal stb. De kit érdekel! Végre valaki messzereket, mustangokat, viharmadarakat, hadihajókat alkot a CGI-vel és nem csak ufókat, avatarokat...

Persze az igazi az az Utolsó visszaszámlálás és korábbi társai voltak, ahol valódi gépek repkedtek, gurultak, úsztak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 nov. 12 13:23 #59844

• Bazooka Joe
Hayate írta:
Persze gondolom tele lesz hollywoodi túlzásokkal, nyálas történelmi szállal stb. De kit érdekel! Végre valaki messzereket, mustangokat, viharmadarakat, hadihajókat alkot a CGI-vel és nem csak ufókat, avatarokat...

Ennyi! Már én is nagyon várom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 nov. 16 16:10 #59860

• Álmos97
Hello!
ma szerdán lesz a szovjet vihar a hystorin!
nem tom megnézni mert gyilkos elmék lesz és Rossi most kezdi el a magánügyét és ez nem tom kihagyni
Na szóval!
nem tudjátok honnan lehet letölteni az összes részét!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 nov. 16 16:31 #59861

• banditos
nem tudom,viszont én láttam már az 1. részét és brutálisan jó,végre egy film a saját politikai nézetemből!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 nov. 19 21:12 #59878

• Moscow
A véleményeteket kérem
valaki látta már ezt filmet?érdemes megnézni?vagy ez is egy nyálas baromság amiből már több milliót csináltak?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 nov. 21 22:50 #59901

Moscow írta:
A véleményeteket kérem
valaki látta már ezt filmet?érdemes megnézni?vagy ez is egy nyálas baromság amiből már több milliót csináltak?

Egyszer érdemes megnézni. A szerelmi szál a lényeg, tehát, ha szerelmes vagy akkor jobban megérted és értékeled, de ha a háborúra vagy kíváncsi akkor ez nem a te filmed.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2011 dec. 04 13:44 #59982

• Zeki
Lorco írta:
Nem tudom volt-e már, nézzétek meg, nagyon jó film:

Egy fiatal angol fiú története a II. világháborús japán megszállás idején. A történet J. G. Ballard önéletrajzi regényéből készült, s egy kisfiú, James Graham szemszögéből meséli el az eseményeket. James csodás élete teljesen felborul, ahol eddig szüleivel élt, Kína egyik legnagyobb városában, a csodálatos Sanghaiban egyszer csak minden megváltozik. A japánok megszállják a várost 1941. december 8-án, s így James számára a csodák nem tartanak örökké. Elszakadva szüleitől, fogságba kerül és a Soo Show táborba szállítják, ahol kísérletet tesz arra, hogy helyreállítsa életét, miközben kitűnik lelkével és méltóságával a környezetében.

Steven Spielberg korunk egyik legnagyobb mesemondója. Történetei mindig a valóság és képzelet találkozásáról szólnak: hősei olyan emberek, akiknek fantáziája életük legfontosabb társa. Spielberg filmjének hőse egy kisfiú, aki szüleivel Kína egyik legnagyobb városában, a csodálatos Sanghaiban él. A csodák nem tartanak örökké. Kitör a II. világháború, és a japán hadsereg elfoglalja a hatalmas országot. Jim elkeveredik szülei mellől, és magára marad a háború kellős közepén. Elfogják, fogolytáborba kerül, és ott kell megtanulnia a túlélés kegyetlen fortélyait. A háború embertelensége és egy kisfiú mindent meséssé alakító fantáziája küzd egymás ellen ebben a mindvégig izgalmas, érdekes és megható filmben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2012 jan. 02 12:25 #60398

• Molnos Márton
Látta már valaki a Midwayi csata c. filmet? Csak mert érdekelnemilyen, jó,rossz,unalmas,brutális,érzelgős,drámai egyszóval milyen?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2012 jan. 02 15:08 #60404

• Magyarharcos
Molnos Márton írta:
Látta már valaki a Midwayi csata c. filmet? Csak mert érdekelnemilyen, jó,rossz,unalmas,brutális,érzelgős,drámai egyszóval milyen?

Te most csak viccelsz ugye?

Naná hogy érdemes megnézni. Igaz hogy nem tegnap készült film, de akkor is nagyon jó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2012 jan. 02 15:10 #60405

• Magyarharcos
Hayate írta:
Íme két előzetes:

Persze az igazi az az Utolsó visszaszámlálás és korábbi társai voltak, ahol valódi gépek repkedtek, gurultak, úsztak.

Red Tails?

Nem rossz, nem rossz.

Battleship?

Esetleg Battle of Los Angeles folytatása?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2012 jan. 15 12:32 #60562

• Bazooka Joe

Ugyan kevés benne a II. világháborús kötődés, de tagadhatatlanul hungarikum!

Balaton forever!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.31 másodperc
Joomla templates by a4joomla