Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 ápr. 27 15:43 #14444

• Számvéber Norbert
Kettőt kaptunk. 1942 novemberében vettük át őket Versailles-ban a Pz. Ausb. u. Ersatz Abt. 100-tól. A m. kir. 101. önálló páncélosszázad használta őket. 1944. július 1-jén még megvolt mind a kettő, és bevethető állapotban. A hónap folyamán azonban elvesztek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 ápr. 27 15:45 #14445

• Számvéber Norbert
A harckocsikat menetben lövegtoronyként használták, majd a vasútvonalat fenyegető partizánok ellen, ha kellett, támogatták a páncélvonat gyalogságát.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 ápr. 27 16:24 #14446

• koszta
Folytatni a harckocsik témában kérném. Köszönöm.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 ápr. 27 18:12 #14455

• Oberstgruppenführer
Nah megnéztem a Tali Ihantala-t brutál jó, hogy mondja már a Finn fickó 4 harckocsi 1 perc alatt ilyet csak a német fronton láttam még ez előtt Nagyon tetszett köszi az ajánlást Norbi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 ápr. 28 16:14 #14478

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
Amúgy ha levennétek a Párduc-tigris szemellenzőt akkor csodás dolgokat láthatnátok.

Te is ha levennéd a pléhdoboz szemellenzőt! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-04-28 18:15
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 ápr. 28 20:22 #14489

• HunBütyök
Tudod Joe valamikor 10 évvel ezelőtt én is Tiris mániában szenvedtem... Na meg párduc mániában, bár a Párduc máni az megvan most is, de unom már az állandó tigrisezést... meg párducozást...

Pléhdoboz? Mégis mikkel jutottak el a németek Moszkváig? Mivel igázták le Európát? talán csillagközi birodalmi lépegetőkkel?

Úgyhogy kikérem magamnak a pléhdoboz jelzőt...
Mert ami pléhdoboz a Tigrishez nézve az az a maga idejében volt maga a Tigris..
Hogy bosszút álljak: Egy Merkava IV-eshez a Tigris csak egy pléhdoboz...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 ápr. 29 06:16 #14492

• koszta
Mondom a harckocsik témában
Itt maradjunk a filmeknél, mert nagyon keveredni fognak a témák. Köszönöm.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 13 16:49 #15660

A halál ötven órára nagyon jó film! Csak egy probléma van, hogy nekünk sajnos csak németül van meg!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 15 08:16 #15745

• Zeki
Hát azon is látszik a kora. :..\&quot;A tisztek mögött látszani tűnt a bevágott háttér, s ez már önnön magában is elég feltűnő, nem hogy a többi hasonlósággal....\&quot;
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 15 09:03 #15751

• koszta
A régi filmek sokszor jobbak, mint az újak. Még ha nincsenek is hiper-szuper jelenetek benne, de a történet jobb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 15 15:06 #15760

• Bazooka Joe
Nem mellesleg, hogy a Tigris II-ket az amerikai M-47-ek játsszák...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 16 16:07 #15785

• Wolf
koszta írta:
A régi filmek sokszor jobbak, mint az újak. Még ha nincsenek is hiper-szuper jelenetek benne, de a történet jobb.

Ez így van. Nem tudom nagyon sokan iszonyodnak a fekete-fehér filmektől, de nekem még néhány tetszik is.

Pl.: Charlie Chaplin: Aranyláz

Nekünk általánosban kötelező film volt. Meg kellett néznünk az iskolában. 2 csoportra lettünk szétosztva és én az elsőbe kerültem. A többieknek nem tetszett a film, de nekem nagyon is és belópoztam a másik csoprtba, ahol megnéztem megint a filmet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 18 19:12 #15876

• ErwinRommelDAK
Egy nagyon régi filmet keresek nagyon rég óta...még olyan 8-9 évesen láttam...

Hetedik kereszt

port.hu/a_hetedik_kereszt_the_seventh_cr...amp;amp;i_topic_id=2

Nem tudja valaki véletlenül,hogy honnan tudnám megszerezni???szinkronosan...

ezer éve keresem tényleg.

Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 19 09:57 #15881

• koszta
Szoktatok nézni sorozatokat? Bármilyen sorozatot.

Én Szökést néztem, de sajnos a 4. évaddal be is fejezték. Bár már kicsit így is erőltetett volt, de nem volt rossz.

Most pedig Dextert kezdtem el nézni, eddig 3 évada van, de már azzal is végeztem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 19 10:55 #15882

• Wolf
Hát most én is nézem a Szökést. Néha megnézem a Rejtélyt is (Nem mindig sikerül fenn maradnom addig, mert azok a nyomorult unalmas reklámok mindig álomba ringatnak. De hát a kereskedelmi csatornáknak vmiből csak meg kell élni.). Ja és szoktam még a Mentalistát. A Dr. Csontot és Dr. Haus-t nagyon ritkán (Ha nincs más jó műsor a TV-ben.). A CSI: Miami helyszínelőket meguntam. És most várom a Lost nem is tudom hányadik befejező évadát. Hát kb. ennyi.
És most elhatároztam, hogy fogom nézni tovább a South Parkot.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla