Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 19 13:07 #15883

• Bazooka Joe
Én a Szökést nézem, csak az bosszant, hogy elég későn kezdik, de mondjuk ez nem akkora baj mert már úgysincs suli. A másik amit még szoktam nézni az a Mentalista.

Régebben néztem a Barátok Köztöt, de az utóbbi években már nagyon lesüllyedt a színvonala. Kb. fél éve tele volt a város Barátok Köztös plakátokkal amikre rá volt írva, hogy már \"tizen valahány éve együtt\" meg az is, hogy összesen hány napja, vagy órája megy a sorozat. És akkor elgondolkoztam, hogy bakker ez ennyi időt elvett az életemből... holott sokkal hasznosabb dolgokra is fordíthattam volna az időmet.

De legalább felébredtem, végül is jobb később mint soha.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 19 13:10 #15885

• Oberstgruppenführer
Én a Tűzvonalban című sorozatot nézem (Stohl András,Hollósi Frigyes), meg a Heroes-t néztem meg a 2. évadig a 3.-ikat még nem láttam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 19 15:44 #15887

• HunBütyök
Én néztem az El-alameint-t. 1967-es olasz film. Valami szenzációs B mozi!

figyuzzatok: M113 csapatszállíytóval közlekednek 1942-ben!

Amerika az Afrika Corpsot legalább 40 darab Chaffe harckocsival támogatta!

Majd betojgliztam a röhögöéstől amikor láttam!

Állati film!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 22 21:51 #15987

• Bazooka Joe
A TV2-re érkezik az Elit alakulat folytatása

Steven Spielberg és Tom Hanks 2001-ben forgatta le az európai hadszíntér csatáiról szóló Elit alakulat című minisorozatot, és csak most, nyolc évvel később készültek el a kvázi folytatással, ami az amerikai erők csendes-óceáni bevetéseivel foglalkozik majd, és állítólag 250 millió dollárból készül el. A tízrészes sorozat bemutatója 2010-ben várható, náluk a TV2 műsorán lesz látható.

A nagyszabású vállalkozás első lépéseként Hanks és Spielberg megszerezte Robert Leckie Hemet for My Pillow és Eugene B. Sledge With the Old Breed című regényének filmjogait, majd felkérték a két írót, akik saját II. világháborús élményeik alapján írták meg a két könyvet, hogy két másik forgatókönyvíró, George Pelecanos (Drót) és Bruce McKenna (Elit alakulat) társaságában adaptálják tévére a regényeket. A minisorozat az Egyesült Államok haditengerészetének 1. hadosztályát követi a japánok elleni harcokban, a híres csaták és hadműveletek közül láthatjuk majd a guadalcanali és az okinawai ütközetet, illetve az Ivo Dzsima-i csatát is.

A forgatást 2007-ben kezdték el Ausztráliában, és tavaly májusban fejezték be, most az utómunkálatok folynak. Az Elit alakulatban tapasztalt, tévében addig nem nagyon látott minőségű számítógépes trükköket fognak alkalmazni, illetve azok nagytestvéreit, hiszen 2001 óta a számítástechnika és ezzel együtt a különleges effektek is nagyságrendeket fejlődtek. Az ausztráliai forgatásnak a helyiek kifejezetten örültek, hiszen becslések szerint négyezer új munkahelyet teremtett, és száznyolcvanmillió ausztrál dolláros (kb. harmincmilliárd forintos) bevételt hozott az országak.

A filmsorozat teljes költségvetését kétszázötvenmillió dollárra becsülik (ötvenmilliárd forint), ami kétszer annyi, mint az Elit alakulat büdzséje volt. A pénz nagy részét a rengeteg helyszíni felvétel, az aprólékos díszletek és élethű járművek, valamint a számítógépes trükkök emésztik fel, hiszen az Elit alakulathoz hasonlóan a The Pacific címre hallgató kvázi folytatás sem alkalmaz A listás sztárokat. A főbb szerepekben olyan kevésbé ismert színészek kapnak kiugrási lehetőséget, mint Joseph Mazello (Jurrasic Park) vagy James Badge Dale (24), a legismertebb szereplőnek Willliam Sadler (Halálsoron) tűnik. Kisebb epizódszerepben a Rejtély című sorozat főszereplője, az ausztrál Anna Torv is feltűnik majd.

A sorozat bemutatójára 2010 márciusáig kell várni, ekkor tűzi műsorára az amerikai HBO, Európában a BSkyB (Nagy-Britannia) és a ProSiebenSat.1 Group szerezte meg a vetítési jogokat, utóbbinak köszönhetően nálunk a TV2 fogja vetíteni a tízrészes, hatszáz perces minisorozatot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 22 21:52 #15988

• Bazooka Joe
Na ezt sasoljátok meg! Jó hír mi?!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 23 04:19 #15989

• Wolf
Hol van még 2010?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 23 06:16 #15990

• koszta
Én is olvastam, örülök neki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 23 10:10 #15997

• Bazooka Joe
Ha még távolinak is tűnik a dátum, akkor is legalább jön egy ismétcsak szuper filmsorozat!

\"A minisorozat az Egyesült Államok haditengerészetének 1. hadosztályát követi a japánok elleni harcokban, a híres csaták és hadműveletek közül láthatjuk majd a guadalcanali és az okinawai ütközetet, illetve az Ivo Dzsima-i csatát is.\"

Ez pontosabban úgy szólna, hogy az Egyesült Államok Tengerészgyalogságának 1. Hadosztályát...<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-06-23 12:16
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 24 20:19 #16019

• Oberstgruppenführer
Megnéztétek már a Transformers 2-őt én most jöttem meg szerintem nagyon komoly ha valahol akkor ebben vannak a kor számítógépes animációi .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 jún. 25 03:30 #16020

• Wolf
Az ilyen fantasy filmeknél mindig kell számítógép.

A mai technikával már úgy megtudnának alkotni egy filmet, hogy szereplőkre meg helyszínre nem is lenne szükség. Mindent megcsinálnának a számítógéppel. Csak így több időt venne igénybe a film elkészítése.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2009-06-25 05:32
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 19 12:03 #17687

• PanzerfaustHans
Kelly hősei: az egyik tigris harckocsin T 34 fútómű van.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 20 19:50 #17709

• HunBütyök
Tudjuk Hanzi...

A híd túl messz evan című filmben meg Leopard I-esekre lőnek PIAT-tal ha jól emléxem.

Az El-Alameinben meg a németek M24 Chaffe-vel vannak felszerelve és M3-as félhernyókkal, na meg mászkál néhány M113-as lánctalpas lövészszállító is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 20 20:22 #17711

LOL a kelly hőseit élvezni kell és nem a tankok típusát meghatározni... amikor elindulnak csodabogárral 3 sherman A2 megy aztán az alagútból már A1 és a3 is jön ki tehát hadd ne soroljam
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 20 20:27 #17712

várjatok a shermanok típusszámozását visszavonom, tekintsétek érvénytelennek! bütyök beszól h \&quot;hülye vagy azok nem is azok a típusok voltak\&quot; és akkor égek...

vegyétek inkább csak érzékletes példának! és ilyet többet nem csinálok mert nem vagyok biztos a dolgomban
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 22 07:57 #17751

• Zeki
Visky a balszárny,háromszög alakzat - azt a filmet tényleg élvezni kell nem pedig apróságokat elemezni, fantastic, briliant!!!

Most láttam a CTM-en egy olyan filmet amiben van egy Japán tábor, és egy amerikai ( van benne egy jelenet ):
\&quot;..Komoly tűzharc folyik a két fél között, és az amerikaiak próbálnak egy hajót eljuttatni a partoktól a tengerre ( nos ez a hajó pálma,nád...) és a japánok a parton vannak (a fegyverzet némileg rendben van ) és két amerikai van a hajón ,de ekkor egy Japán tiszt mit nem csinál a haszontalan Nambu pisztolyával?! (ez már nem hiteles )..nézzétek meg én szinte már sírtam ilyet azzal a vacak pisztollyal.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.27 másodperc
Joomla templates by a4joomla