Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 22 21:15 #17772

• Bazooka Joe
A Kelly Hősei az egyik legjobb II. Vh-s film!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 23 06:19 #17778

A Kelly hőseit tényleg eléggé eltalálták. Sikerült media markt-ban 1290 forintért megvennem A leghosszab nap 2dvd-s változatát. Szerintem az sem egy rossz film. Az elit alakulat a kedvenc, már várom a pacific-et (halottatok róla? ugyanolyan 10részes miniszéria lesz, csak a csendes óceáni hadszíntérről) A Schindler listája elég jó lett, mind szereposztásilag, mind zeneileg, és képi világra is, csak nem a filmből kell megismerni Schindlert.. A Ryan közlegény megmentése szintén alapmű. Ami nekem nagyon bejött az a Napola, szerintem eléggé elkapták a hangulatot. Első világháborús filmben a kedvenc pedig a The Red Baron (sajnos itthon nem nagyon találkoztam vele). Szerintem nagyon jól sikerült és nagyon jó színészek is feltűnnek benne.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 23 06:48 #17780

• Bazooka Joe
A Leghosszabb Napot a Híd túl messze van című filmmel együtt tudtam beszerezni, de képzeljétek, hogy nekem az előbb említett fekete fehér.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 23 06:50 #17781

Bazooka Joe írta:
A Leghosszabb Napot a Híd túl messze van című filmmel együtt tudtam beszerezni, de képzeljétek, hogy nekem az előbb említett fekete fehér.

Mármint a leghosszabb nap? Mert az fekete fehér.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 23 07:04 #17783

• Bazooka Joe
Igen arról beszéltem, mert azt említettem előbb . TV-ben színesen adták le még anno amit fel is vettem VHS-re, és ezért csodálkoztam, hogy fekete fehér. Hát igen lusták voltak újraszínezni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 23 07:32 #17784

• Zeki
A Híd túl messze van című filmet először akkor láttam amikor nagyon-nagyon beteg voltam és karácsonykor otthon kellett maradnom, BORZALMAS-nak tűnt, olyan hosszú volt, hogy az már felülmúlhatatlan.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 23 09:27 #17789

• Álmos97
Bazooka Joe írta:
Igen arról beszéltem, mert azt említettem előbb . TV-ben színesen adták le még anno amit fel is vettem VHS-re, és ezért csodálkoztam, hogy fekete fehér. Hát igen lusták voltak újraszínezni.

Én kikölcsönöztem a könyvtárból és az volt rá írva hogy színes amerikai film,pedig fekete-fehér volt!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 23 10:40 #17793

Most nézem A csíkos pizsamás fiú című filmet. Ha tudjátok nézzétek meg.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 31 17:40 #18077

Szerintem pedig a legjobb a harci zóna persze ez dokumentum film sorozat de aki bírja a dokumentum filmeket annak erősen ajánlom A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 31 17:41 #18078

Aki szereti a dokumentum filmeket annak a harci zóna a legjobb én nagyon szeretem
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 31 17:50 #18079

Tegnap pesten az arénában megnéztük haverommal az iglourious basterd című új Tarantino filmet. Hát elég érdekes, a jelmezek, a díszlet elég jó, a színészek nagyot alakítanak (néha direkt Tarantinosan túljátszva), elég jó film, bár azért realitást nem kell benne keresni, meg kb az amerikaiak 64 éve arra várnak, hogy csináljanak egy filmet amiben szétlőhetik Hitler feját.....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 aug. 31 20:18 #18084

• Bazooka Joe
Magyarul a Becstelen Brigantyk. Tarantinotól nem kell várni történelem-korhű filmet ez evidens... <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-08-31 22:19
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 06 15:31 #18289

• koszta
Akinek van egy kis ideje, annak ajánlom ma estére:
nationalgeographic.hu/programmes/apokali...-masodik-vilaghaboru

Remélem megéri megnézni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 06 15:50 #18292

• Számvéber Norbert
koszta írta:
Akinek van egy kis ideje, annak ajánlom ma estére:
nationalgeographic.hu/programmes/apokali...-masodik-vilaghaboru

Remélem megéri megnézni.

Én biztosan megnézem, aztán itt véleményezem...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 szep. 06 16:01 #18293

• Bazooka Joe
Ez az amiről kitettem ismertetőt is. Állítólag 10 percnyi fekete fehér film újraszínezése 1 napot vett igénybe...

De mintha egyik nap elkaptam volna egy olyan hírt miszerint a Viasat History is lead egy ehhez hasonló sorozatot World War II In Colour címmel.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla