Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 25 17:40 #2325

• Wolf
Hitlert mindig vérengző vadálatnak mutatják be. Ez egy NAGY HAZUGSÁG. Hogyha mindenki azt hiszi róla hogy egy idegbeteg vadbarom aki csak ordibálni tud, az téved. Filmeknél is ez a helyzet. Eleve Adolf szerette a gyerekeket(propagandán kívül is), akkor már eleve nem vérengző vadálat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 25 17:41 #2326

• Wolf
Amúgy nekem is tetszik a Bukás.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 25 17:45 #2328

• koszta
Bukás jó film.
A dicsőség zászlaját úgy ültem le nézni, hogy msot itt látok egy jó háborús filmet. Ezzel szemben láttam egy filmet, ami mindenről szólt, csak a háborúról nem (kb 10 perc kivételével). Nem szeretem az ilyen lelki filmeket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 25 17:52 #2329

• Wolf
A Bukás azért is jó mert itt \&quot;megismerheted a gonosz igazi arcát\&quot;. Nem tudom hogy miért, de Adolf életrajza magával ragad. Egy kis hajléktalanból szinte egész Európa ura. Legérdekesebbek az életében az okkultista magánélete.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-05-25 19:52
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 25 18:00 #2330

• Dimitrij
A Bukás az egy nagyszerű film. És Hitler nem csak a gyerekeket szerette hanem Eva Braun-t is és a titkár nőjét is, mindkettőjüket kiakarta menekíteni ami dicséretes. Szerintem akkor is jó a Dicsőség Zászlaja.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 25 18:05 #2331

• Wolf
Amúgy ha már filmekről van szó, Az RTL Klubbon most fog menni az Artúr király. Szerintem jó film. Nézétek meg!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 25 18:30 #2332

• mirge27
Én egy érdekes élményemet szeretném megosztani:
Játszottam a Medal of Honor és a ~ Allied assault nevezetű játékokkal. Kb. fél évre rá megnéztem a Saving Private Ryan c. filmet, és minden helyszínnél volt egy olyan érzésem, hogy ez ismerős nekem... A film végére összeállt, hogy a játék ugyanazokat a helyszíneket járja végig...
Egyanez a helyzet a Medal of Honor Pacific assaultal és A fegyverek szava c. filmel...
Eléggé érdekes Szinte biztos hogy a film hatására csinálták a MoH játékokat
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 25 20:18 #2334

• bereszoo
mirge27 írta::
Én egy érdekes élményemet szeretném megosztani:
Játszottam a Medal of Honor és a ~ Allied assault nevezetű játékokkal. Kb. fél évre rá megnéztem a Saving Private Ryan c. filmet, és minden helyszínnél volt egy olyan érzésem, hogy ez ismerős nekem... A film végére összeállt, hogy a játék ugyanazokat a helyszíneket járja végig...
Egyanez a helyzet a Medal of Honor Pacific assaultal és A fegyverek szava c. filmel...
Eléggé érdekes Szinte biztos hogy a film hatására csinálták a MoH játékokat
Pontosan ugyanezt éreztem én is. De a COD-nál a Sztálingrádi csata kiköpött \&quot;Enemy at the gates\&quot; (Ellenség a kapuknál)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 26 09:29 #2347

• Dimitrij
Igen a Ryan Közlegény megmentése nekem is tetszik, azt kifelejtettem...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 26 09:50 #2348

• művésznő
Wolf írta::
A Bukás azért is jó mert itt \&quot;megismerheted a gonosz igazi arcát\&quot;. Nem tudom hogy miért, de Adolf életrajza magával ragad. Egy kis hajléktalanból szinte egész Európa ura. Legérdekesebbek az életében az okkultista magánélete.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-05-25 19:52

Valóban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 26 10:01 #2349

• művésznő
koszta írta::
Én is láttam szerintem jó film, bár sok kritikát kapott, hogy Hitler túl emberséges benne, szerintem pedig nagyjából a valóságot tükrözheti.
Olyan, mint a Passió. Azt is sokan kritizálják, hogy nagyon sok a vér benne. Pedig ha Jézus úgy halt meg, ahogy tudjuk, akkor a film jól tükrözi teljesen. Mert az embernek sok vére van...

Kinek melyik a kedvenc filmje? Nem kell hárosúnak
lennie.

Én a Passiót szándékosan nem néztem meg, mert úgy gondolom túlságosan materialista, egyben hamis képet ad a megváltásról. A keresztre feszítés brutalitása köztudott, igaz a vallásos ábrázolások általában ezt is elfedik némi pátosszal. Ez meg a másik szélsőség.

Kedvenc filmek: Tűzszekerek, Forest Gump, Halálsoron, A remény rabjai, Holt költők társasága, Egyenesen át... ilyesmik
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 26 10:02 #2350

• művésznő
Hitlert mindig vérengző vadálatnak mutatják be. Ez egy NAGY HAZUGSÁG. Hogyha mindenki azt hiszi róla hogy egy idegbeteg vadbarom aki csak ordibálni tud, az téved. Filmeknél is ez a helyzet. Eleve Adolf szerette a gyerekeket(propagandán kívül is), akkor már eleve nem vérengző vadálat.

A pedofilok is szeretik a gyerekeket...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 26 10:32 #2352

• bereszoo
művésznő írta::

Hi-hi. Ez nagyon tetszett Művésznő.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 26 13:30 #2359

• Wolf
Művésznő írta:

A pedofilok szexuálisan szeretik a gyerekeket. A másik az, Hitler eleve nem lehetett pedofil, ugyanis mélyen megvetette mind azokat az embereket akik az \&quot;árja\&quot; fajra szégyent hoztak vagy bepiszkitotta a \&quot;nemes\&quot; vért.<br><br>Szerkesztette: Wolf, Időpont: 2008-05-26 15:31
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2008 máj. 26 13:32 #2360

• Wolf
Amúgy ezt a témát gyorsan zárjuk le, mert nem tartozik ebbe a témakörbe.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.22 másodperc
Joomla templates by a4joomla