Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 02 19:19 #20457

Akkor én lelkiszegény vagyok, hogy nem foglalkozom velük??
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 02 19:21 #20458

• HunBütyök
Hát nem tudom. csak ezt az egy Survivor dalt ismered? és tetszik? Akkor szerintem tégy egy próbát ezzel a zenekarral (Survivor). Szerintem mennyei zenét nyomnak, és az Eye of the tigernél sokkal jobb daluk is van.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 02 19:27 #20460

Ha eddig nem ezután biztos köpködni fogsz rám: ismerem azt a számukat, de nem tartozik az általam nagyon hallgatott zenék közé. Mint írtam a zenei ízlésem majdnem mindenes, nagyon hangulatfüggő.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 02 19:28 #20461

• HunBütyök
Hansen írta:
Akkor én lelkiszegény vagyok, hogy nem foglalkozom velük??

Csekkold Hansen a zenék topicot!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 02 19:30 #20462

• HunBütyök
Nekem is: a rockezene szintem minden ága. AOR-tól a black metalig minden. kivéve modern metálok (nu metál, emo, industrial, hip-hop metal stb.).
Igazából minden érzéshez adott eg yerockzenei műfaj. Ha szerelmes vagyok AOR-t hallgatok , ha agresszív akkor H8Core-t, ha bulizhatnékom van akkr kis Thrash metal stb. úgyhogy egy cipőben járunk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 02 19:46 #20466

Nálam azért nagyobbak a kilengések.. Néha nyugtatóként Norah Jones-t és Diana Krall-t halgattam, előtte amikor stresszes voltam akkor az igazi mosogató gép zenét (ha valaki ismeri...) Dj Rush-t. Néha nyomok egy kis Zarah Leandert, Sarah K-t, U2-t, Dj Tiestot, mai disco zenéket (Julian Jewel - Air Condition,Radio Planet - Grindhouse, Spit - Falling, Zagar - Wings of Love, Alex Kenji - Up stb.. ezeket hallgatom edzés közben) rengeteg filmzenét, Barry Manilow-t, Berry White-ot, Koop-ot és még sorolhatnám. Amikor nagyon jó a passz akkor meg jöhet egy kis Chopin relaxként a fotelben ülve. Imádom!

Sokaknak ismerős is lehet.

Jejj ez már nagyon zene rovatba kívánkozna, bocsánat az offért, majd nem itt folytatom...

Ki nézi a szökés című sorozatot?<br><br>Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-11-02 20:48
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 02 19:54 #20467

• HunBütyök
Ezeket én is simerem. Amúgy nem rossz mix, mivel valóüjában a maguk műfajában tényleg nagyok ezek.
de a zene topicban nagyon szívesen folytatom én is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 03 17:46 #20489

• Zeki
Péntek RTL 15:35 Helyszínelők a kulisszák mögött...
Az NCIS a helyszínelők közül a legjobb...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 03 19:53 #20509

• bereszoo
Zeki írta:
Péntek RTL 15:35 Helyszínelők a kulisszák mögött...
Az NCIS a helyszínelők közül a legjobb...

Az NCIS nekem is a kedvencem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 03 20:20 #20510

Az NCIS-t ne is mondjátok, most hogy beteg voltam az egy hét alatt megnéztem az első 3 évadját.

Nekem még a Harmadik műszak a nagy kedvenc.

Viszont az Elit Alakulatot számomra SOHA semmi nem fogja überelni. Annyira el lett találva, és olyan jól van összerakva, hogy nálam a No1!<br><br>Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-11-03 21:21
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 03 20:50 #20514

• Oberstgruppenführer
Nekem az nem tetszett az Elit Alakulatban ,hogy a Németek mindíg bambák voltak benne meg alig találták el az USA katonákat bezzeg fordítva más volt az arány ha ez valóban így lett volna nem lett volna olyan kemény a háború szerintem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 03 20:54 #20516

• Bazooka Joe
De természetes, hogy meg kellett jelennie a tipikus USA felsőbbrendűségét kifejező elemeknek is a filmben, ha már amerikai rendezésű, nemde?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 03 21:00 #20517

De miért érzed úgy, hogy bambák voltak a németek? A német ezredes beszéde a 10. részben az egyik kedvencem.
Az amerikai nézetek pedig elő szoktak jönni az amerikai filmekben, de szerintem itt ez annyira nem érezhető. Amikor Nix elmondja,hogy a havasi gyopárért hegyet másznak és \&quot;az igazi katona ismérve\&quot; (angolul nem tudom mit mond, biztos nem ezt....)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 03 22:18 #20526

• Oberstgruppenführer
Azt hiszem a \&quot;Crossroads\&quot; részben van amikor megkerülnek vagy 3 századnyi Német gyalogost azok meg mint a birkák belefutnak a tüzükbe pedig ott van előttük egy földsánc ami mögül lazán felvehetnék a harcot az Easy századdal de nem ők inkább lelövetik magukat az mennyivel ésszerűbb tett.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 03 23:08 #20530

• GIXeRCool
Ha kérhetem nézd meg újra azt a részt. Valóban egy főldsánc mögött vannak, ahol éppen beássák magukat, mikor Winters és csapata rajtuk üt, az amik felfekszenek a töltés tetejére, és onnan osztják az áldást. Te mit tennél???

Levettem a filmet a polcról, és kikerestem a részt...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla