Norbinak olvastam valami hozzászólásást egy fúrumon ahol azt hiszem 600000 lovat írt, hogy annyit soroztak be Magyarországról
Visszatérve a filmekhez én úgy érzem ,hogy minden Amerikai filmben könnyű ellenfelek a Németek, hiszen gondoljunk csak a Ryan Közlegény megmentésére:(egy tucat katona feltartott vagy 70-en németet meg 6-7 járművet köztük két Tigrist
) Kelly Hősei: (Úgy mentek keresztül a Német városon mint vakond a virágföldön) Elit Alakulat: (1 század Amerikai katona lenyomott 4-5 századnyi Németet, Spears hadnagy csak úgy átrohan a Német katonák között el a TIgris előtt, Bazookaval térdel az Amreikai katona a Stug előtt a nyílt mezőn és nem lövi le senki kétszer is van ideje lőni).
Az Angliai csata az szerintem jó. Ellenség a kapuknál az is jó. A Híd Túl Messzevan : (A Német SS páncélautók úgy vonulnak át a hídon mintha diadal menetre mennének pedig tudják ,hogy a túloldalon ott vannak a Britek, ki is lövik mindet).
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe ha valakinek van még ötlete ebbe a felsorolásba mondja bátran.