Na tegnap megnéztem a Becstelen Brigantykat. Hát mit mondjak érdekes egy film! Quentin Tarantino viszont egy elmebeteg ember! Bár ez nekem nem új!
Kedvenc jelenetem amikor Werner Rachtman német Őrmestert kihallgatják a Brigantyk. Mivel nem vall nekik hívják a \"Zsidó Medvét\" - Donny Donowitz őrmestert, hogy verje szét a német fejét a baseballütőjével. A német az összes Brigantyra rezzenéstelen arccal néz, ez az egyik ami nagyon tetszett (elvégre veterán katona). A másik az, amikor Donowitz megböki ütőjével a német mellén lévő sok kitüntetést és neki szegezi a kérdést: \"Ezt zsidók öléséért kaptad?\" Erre a német: \"Bátorságért!!!\" Na ez nagyon tetszett.
Persze aztán szétveri a német fejét az ütőjével, de legalább jól megmondta nekik a veterán német a magáét.
Na ez tipikus... ocsmány egy film lehet! Úgy ahogy mondd, megmondta nekik a német. Nácigyilkolás+hős zsidók+ trancsírozás = kasszasiker. Éljen Amerika!
Amúgy van egy klasszikus film, ki látta? Jud Süss a címe... Ott felakasztják a végén a hercegnek és a tartományak ártó zsidót.
Hallottam róla, de nem láttam!
Amúgy, a brigantykot sem, de biztos egy nagy marhaság lehet!
Ugye bár az izmos zsidók szétverik a németeket!?
Nagy baromság!
Na ez tipikus... ocsmány egy film lehet! Úgy ahogy mondd, megmondta nekik a német. Nácigyilkolás+hős zsidók+ trancsírozás = kasszasiker. Éljen Amerika!
Amúgy van egy klasszikus film, ki látta? Jud Süss a címe... Ott felakasztják a végén a hercegnek és a tartományak ártó zsidót.
Én láttam. Nem értem, hogy miért kell betiltani egy ilyen filmet.
És ki látta \"náci album - Auschwitz\",
A National Geographicon megy, meg most lesz szerdán 21:00 kor a Náci műkincstolvajok, erre kíváncsi vagyok.
Most néztem a Vörös Vihar című filmet. Milyen ratyi hibákat képesek elkövetni. A német katona sisakján az egyik pajzs teljesen rossz helyen van, a németek irtózatosan ügyeltek, hogy pont a szellőző alatt középen helyezzék el..
Az El-Alemeint akkor ne néuzd meg és a Kelly hőseit is. Az is tele van bakikkal. A többi 60-as és 70-es évekbeli háborús mzi is mind. Az italiani brava gentében 1941-ben kilőtt T-34/85-ösök mászkálnak, az El-Aleminben meg a németek Chafee harckocsikkal zúznak, az angolok meg M113 csapatszállítókkal.
Megnéztem az Ameddig a lábam bírja című filmet. Sok érzést nem váltott ki belőlem, nem rossz, de nem is fogom sokszor megnézni...
A Tábornokok éjszakáját látta valaki?
Újabb szerzésem az Im Kessel von Demjansk című doku film. Elég jó képanyag lelhető fel benne, csak sajnos németül nem nagyon értek.