Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 09 07:01 #20836

• Zeki
Én csak közönséges látásmódban írtam le...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 09 07:55 #20839

• művésznő
Megvan DVD-n, épp a napokban gondoltam, hogy meg kéne nézni újra... Valóban súlyos kérdéseket vet föl a felelősség tekintetében.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 14 19:48 #21263

• Bazooka Joe
Na tegnap megnéztem a Becstelen Brigantykat. Hát mit mondjak érdekes egy film! Quentin Tarantino viszont egy elmebeteg ember! Bár ez nekem nem új!

Kedvenc jelenetem amikor Werner Rachtman német Őrmestert kihallgatják a Brigantyk. Mivel nem vall nekik hívják a \"Zsidó Medvét\" - Donny Donowitz őrmestert, hogy verje szét a német fejét a baseballütőjével. A német az összes Brigantyra rezzenéstelen arccal néz, ez az egyik ami nagyon tetszett (elvégre veterán katona). A másik az, amikor Donowitz megböki ütőjével a német mellén lévő sok kitüntetést és neki szegezi a kérdést: \"Ezt zsidók öléséért kaptad?\" Erre a német: \"Bátorságért!!!\" Na ez nagyon tetszett.

Persze aztán szétveri a német fejét az ütőjével, de legalább jól megmondta nekik a veterán német a magáét.

Bazooka Joe, Időpont: 2009-11-14 21:03
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 14 21:07 #21266

• HunBütyök
Na ez tipikus... ocsmány egy film lehet! Úgy ahogy mondd, megmondta nekik a német. Nácigyilkolás+hős zsidók+ trancsírozás = kasszasiker. Éljen Amerika!

Amúgy van egy klasszikus film, ki látta? Jud Süss a címe... Ott felakasztják a végén a hercegnek és a tartományak ártó zsidót.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 14 21:14 #21268

Hallottam róla, de nem láttam!
Amúgy, a brigantykot sem, de biztos egy nagy marhaság lehet!
Ugye bár az izmos zsidók szétverik a németeket!?
Nagy baromság!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 14 21:15 #21269

Pont ma írt egy srác az egyik torrentes oldalon, hogy megvan neki a Jud Süss de nem rakhatja fel mert tiltólistán van....

Viszont rakott fel egy csomó Leni Riefenstahl filmet aminek én nagyon örülök!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 14 21:21 #21271

• HunBütyök
Helyes, helyes, az leglább művészetileg és filmtörténetileg is mesetrmunka mind. Az egy dolog hgy náci prpaganda film, de ennek elenére minőségi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 14 21:33 #21273

Melyik oldal az? Én is megnézném!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 15 09:59 #21280

• koszta
HunBütyök írta:
Na ez tipikus... ocsmány egy film lehet! Úgy ahogy mondd, megmondta nekik a német. Nácigyilkolás+hős zsidók+ trancsírozás = kasszasiker. Éljen Amerika!

Amúgy van egy klasszikus film, ki látta? Jud Süss a címe... Ott felakasztják a végén a hercegnek és a tartományak ártó zsidót.

Én láttam. Nem értem, hogy miért kell betiltani egy ilyen filmet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 15 10:12 #21283

• Oberstgruppenführer
Mert túl sok benne az igazság. A zsidó propagandának szúrta a szemét.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 15 13:35 #21293

• Zeki
És ki látta \"náci album - Auschwitz\",
A National Geographicon megy, meg most lesz szerdán 21:00 kor a Náci műkincstolvajok, erre kíváncsi vagyok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 15 18:10 #21315

Én láttam, benne volt egy 50gb-os pakkban.

Most néztem a Vörös Vihar című filmet. Milyen ratyi hibákat képesek elkövetni. A német katona sisakján az egyik pajzs teljesen rossz helyen van, a németek irtózatosan ügyeltek, hogy pont a szellőző alatt középen helyezzék el..
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 15 18:42 #21319

• HunBütyök
Az El-Alemeint akkor ne néuzd meg és a Kelly hőseit is. Az is tele van bakikkal. A többi 60-as és 70-es évekbeli háborús mzi is mind. Az italiani brava gentében 1941-ben kilőtt T-34/85-ösök mászkálnak, az El-Aleminben meg a németek Chafee harckocsikkal zúznak, az angolok meg M113 csapatszállítókkal.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 15 19:08 #21321

Ez nálam nem rontja a film értékét, csak szemet szúr, hogy a készítőknek miért nem szúr szemet.....

Valamiért én a Kelly hőseitől nem vagyok elájulva, szerintem nem annyira jó mint amennyire dícsérik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 16 22:13 #21392

Megnéztem az Ameddig a lábam bírja című filmet. Sok érzést nem váltott ki belőlem, nem rossz, de nem is fogom sokszor megnézni...

A Tábornokok éjszakáját látta valaki?
Újabb szerzésem az Im Kessel von Demjansk című doku film. Elég jó képanyag lelhető fel benne, csak sajnos németül nem nagyon értek.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla