Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 17 17:03 #21450

• Zeki
Azért nem szúr nekik szemet, mert nincs miből gazdálkodni, olcsóbb ha már van egy nem eredeti, mint legyártani egy hiteleset.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 17 17:38 #21457

De az említett hibák pénzbe nem kerülnének, csak egy kis odafigyelésbe.. Az, hogy középre rakják a sisakmatricát, nem elcsúszva, az nem kerül pénzbe....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 17 18:46 #21464

• művésznő
Azért a szakértőket mégis csak illik jól megfizetni!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 18 13:39 #21496

• Zeki
Hát manapság még azt is megfizetik, akit nem kellene és azt nem akit kellene. A Szakértők, hát igen illik megfizetni a hozzáértésüket, de az is igaz, hogy azért néhány hibát nem lenne nehéz kijavítani.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 18 13:57 #21500

• művésznő
Nem nehéz, ha valaki észre veszi, vagy egyáltalán tud róla, hogy hiba van ott. Ezért fizetnek szakértőket, mert annak tudni kell, észre kell venni. (Manapság már a söprögetők is fel vannak tüntetve a stáblistákon, tehát el van ismerve a közreműködése. Mennyivel inkább megbecsülhetnek /anyagilag és erkölcsileg is/ egy szakértőt?)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 18 14:02 #21503

• Zeki
Hát igen már mindenhova alkalmazzák a szakértőket, és már a legapróbb munka is számít.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 20 21:55 #21600

Én sem vagyok szakértő, mégis tudom, hogy a sisakmatricának pont a szellőző alatt középen a helye..

Sok apróság ami reálisabbá, tehetné a filmet (laikus számára általában így is az). Ezért is szeretem az olyan filmeket ahol érződik, hogy fordítottak erőt ezekre. A szinkront meg sokszor az itthoniak cseszik el, nem is kicsit....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 21 10:15 #21603

• Bazooka Joe
Én pont ezért először mindig magyar szinkronnal nézem meg a filmeket, aztán meg angol szinkronnal + felirattal. Ez azért is jó, mert segít a nyelvtanulásban!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 21 10:25 #21605

• koszta
Sorozatoknál vagyok úgy, hogy látom őket angolul magyar felirattal, aztán esetleg a TV-ben hallom magyarul és elég zavaró, hogy olyan más a hangjuk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 21 11:19 #21616

Szerencsére angolból jó vagyok, köszönhetően a sok tanulásnak és az angol nyelvű könyvek olvasásának.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 21 14:31 #21652

• Zeki
Én nem szeretem az angol nyelvet, csak egy szépsége van, jól artikulálható más nem. Minden más nyelvnek van szépsége.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 21 14:54 #21655

• művésznő
Az angol nyelv dallamos és könnyű, nem véletlenül lett annyira népszerű és elterjedt. De nekem az orosz is tetszik, már sajnálom, hogy annak idején, mikor kötelező volt, nem tanultam kellő szorgalommal. A némettel viszont nem sikerült megbarátkoznom. És sok vicces hangzású nyelv van...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 21 18:55 #21705

• Liberator
Kanyarodjatok vissza a filmekhez. Köszi.

Megnéztem a Becstelen brigantykat, több részletben, mert egyben nem tudtam végigküzdeni magam rajta. Ez nem tudom milyen stílus, de nekem nagyon nem tetszett. Annyira amerikai hogy már fáj.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 21 19:35 #21707

Ez volt a véleményem ha emlékeztek még rá, miután megnéztem moziban. A színészek jók, a díszlet jó, a zene sz@r (bocsi, de a nem jó, nem tükrözi eléggé a véleményem). Régóta vártak egy olyan filmet a büszke amik amiben szétlövik Hitler fejét....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 21 19:48 #21709

• koszta
Nekem elég volt, amit Libi elmondott róla. Úgy érzem kihagyom.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla