Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 22 18:15 #21764

• Zeki
Jól is teszed a film nagyon nagyon \"gagyi\", pontatlan, alaptalan, és nincs semmi köze a valósághoz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 22 19:11 #21772

• PanzerfaustHans
Én csak az előzetest láttam, de már attól is hányingerem volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 22 19:26 #21778

Zeki írta:
Jól is teszed a film nagyon nagyon \"gagyi\", pontatlan, alaptalan, és nincs semmi köze a valósághoz.

Azért azt tartsátok szem előtt, hogy a Tarantino filmeknek köze nincs a valósághoz, és nem is törekszik erre. A bolygó kapitánya mesében sem senki az igazság alapot nézi. Ha tények kellenek akkor dokumentumfilmet kell nézni. (mint írtam a film nekem sem tetszett, de ezt úgy érzem le kellett írnom)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 22 20:39 #21795

• HunBütyök
Nézzétek meg a Voyna című filmet. Orsz film, 2002-es. Nálunk is bemutatták valami művészfilm bulin 2004-ben. as csecsen-orsz banzájról szól. Nagyon kemény. Ehhez képest a Tarantino filmek nullák, és ennek van valós alapja, mivel ezek sajnos tényleg megtörténtek szinte naponta: pl. a csecsenek szerették megkínozni az orosz foglykat.
ja és láttam sok oylan dlgt a filmben amiket csak a mdernkri suddenben. pl. az a \"pityű pityű\" hangon lövő mesterlövészpuskát, meg azt a bumfordi Mi-8-as rakétás helit is.
A film sztorija:

pár orosz kiskatonas és két angol színész (ezek alami fellépésr mentek ilyen világkörüli turné alkalmával) a csecsenek fogságába kerül. Jól megkínozzák őket. De a csecseneknek kell pénz fegyverekre. Az angol színészt elengedik hogy megszerezze apénzt, cserébe a színésznő aki a csaja volt, ottmaradt zálogban a csecsenek dutyijában. Az angol muksó nagynehezen összekoldulja a váltságdíjat, és viszsameg yoroszországba, ahol a kiszabadult orsz kiskatonát felkeresi és visszamennek a csecsen főhadiszállásra...

Jó film, bemutatja a csecsen háború mocskosságát orsz szemszögből. Bár ne feledjük, hogy az orszk éppoly elnymó mocskos népség Csecsenföldön mint a zsidók palesztínában. Igazából a csecsenek a szabadságharcosok, de mivel ez orosz szemszögből nézendő film így most ők a gonoszak.
Az amerikai Háborús fenevad (Desert beast) című filmhez hasonlítanám, hasonlóan realisztikus is. Jó film na! 10/9-re értékelem

A film nyelve ortosz és angl felirat található hozzá nem kis utánajárást követően. Sajnos csak a Hollywodi kmmersz ökörségek juztnak el hozzánk könynedén, ellenben az igazán jó filmekkel. Szomorú tény.

Hú azt el kell mondanmm, hgy elfognak egy zsidó üzletembert is a csecsenek, de nem bírja sokáig. Váltásgdíjat kérnek érte, és hogy nyomatékosítsák, lecsapják egyik ujját. Mivel a csecsenek is muzulmánok, érthetően nem szeretik mózes követőit. Ezt muszáj volt elmesélnem a tarantino-féle halandzsa baromság után.
Aztán gondolom nem kapnak érte váltságdíjat ezért eltűnik a képből szegény üzletember.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 22 20:40 #21797

• HunBütyök
Mivel művsznő szereti az orosz nyelvet, neki kifejezetten ajánlom ezt a filmet!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 07:03 #21806

• Zeki
Akkor nagyon jó
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 07:53 #21808

• művésznő
Kedves Bütyök! A túl erőszakos, brutális filmeket nem szeretem. De te szerkesztő vagy, hát hatványozottan elvárnám tőled, hogy ilyeneket: Bár ne feledjük, hogy az orszk éppoly elnymó mocskos népség Csecsenföldön mint a zsidók palesztínában. - ne írj! Hiszen,\"Portálunk politikailag pártatlan, világnézetileg semleges és semmilyen kirekesztő, vagy szélsőséges nézetnek nem ad helyet. Ezektől kategórikusan elhatárolódunk.\"
És még egy apró megjegyzés: a muszlimok ugyanúgy szent könyvnek tekintik Mózes könyveit, mint a zsidók és Mózest prófétaként tisztelik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 08:03 #21810

• HunBütyök
Euz nem erőszakos film, hanem elmondja a valóságt! Ennek ellenére pártatlanul is tudod nézni a filmet! És jó nagyon.

Az igazság pártatlan. Az hogy Izrael gettóba zárja szinte a palesztínokat és szó nélkül legéppuskáz gyerekeket az tény. Úgyhogy pártatlan vagyok, csak tényt közlök.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 08:13 #21811

• művésznő
Ne mentegetőzz Bütyök, sem az oroszokra, sem a zsidókra nem mondjuk, hogy \"mocskos népség\"! Mert ez nem tény, nem igazság, hanem kirekesztő és szélsőséges nézet. Sajnálom, hogy magadtól ezt nem veszed észre és azt is sajnálom, hogy a moderátorok sem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 14:59 #21818

a mocskos népség emberi jelző, nem kirekesztő, hanem a valóságok kifejező szókapcsolat... ne köss belé, mert simán kimagyarázom! xDDD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 15:42 #21819

• HunBütyök
Művésznő ne légy ennyire hippi már, légyszíves! Gyújts rá után avetkőzz le, és feküdj bele egyfincsi fürdősókkal felturbózott kád vízbe és lazíts! Don\'t worry be happy!

Amúgy, mára szentelt filmevangélium ez lesz. Most vadászm rá:

Ha már vh-s filmekről van szó...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 15:47 #21821

áááááh te bütyök... ez a megkezdett mondat nem az én mocskos fantáziámnak való... valahogy a gyújts rá, vetkőzz le nem vall művésznőre
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 15:49 #21823

Jó kisfilm. Amúgy ez játékfilmrészlet?

Úgy néz ki, hogy a lengyelekben volt spiritusz, ha karddal rohantak neki a német hadoszlopoknak. Amúgy a film utolsó képkockáján mit akaszt a lengyel a német nyakába?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 15:51 #21825

Melezor írta:
áááááh te bütyök... ez a megkezdett mondat nem az én mocskos fantáziámnak való... valahogy a gyújts rá, vetkőzz le nem vall művésznőre

Miért Melezor, azt te sem gondolhatod komolyan, hogy Művésznő ruhában fürdik:lol:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 16:01 #21827

akkor a megfogalmazás nem vallana művésznőre... így jó? xDDd
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla