Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 16:10 #21828

• HunBütyök
Jagdpanther írta:
Jó kisfilm. Amúgy ez játékfilmrészlet?

Úgy néz ki, hogy a lengyelekben volt spiritusz, ha karddal rohantak neki a német hadoszlopoknak. Amúgy a film utolsó képkockáján mit akaszt a lengyel a német nyakába?

nem lövöm le a film poénját, majd megnézitek. Igen egy 1973-as szuper játékfilm, mely elvultsaága ellenére színes film film, de vannak benne fekete fehér bevágások is archív felvételekből. Olyan nagyon kidlgoztt történelmi játékfilm Dobrzanskyról, mint nálunk mondjuk a 80 huszár vagy a Hídember. Nagyon jó színészekkel,. izgalma scsatejelenetekkel, mindennemű számítógépes trükközés nélkül. 10/10-es film. sajnos ez is nehezen beszerezhető de rapidshare-en fennvan.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 16:14 #21829

• HunBütyök
Amúg ynem tesz a nyakába semmit, hanem leveszi az ipzsilonszíjat vagy mit... pontosabban táévcsövet

Tulajdonképpen arról szól a film, hgy alenygelek 1939-bwen úgy harcoltak a tőlerővel szemben mintg a 17 éves SS katonák 1944-45-ben a bolsevista és a kapitalista fenevad ellen.

Amúgy te kérted jagdpanther a magyaros könyvet? ha van msn-ed átdobom!<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2009-11-23 17:41
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 16:40 #21830

• HunBütyök
Amúgy vannak franciás második vh-s klasszikusk is, pl. a Week-end &amp;#224; Zuydcoote című. ami Jean Paul Belmondo egyik legelső film és Dunkirk-ről szól. Kicsit szerelmes romantikus, kicsit háborús film, egészen jó. Sztem művésznő biztosna látta, ha szeretei a klasszikus filmkeet, inkább neki ajánlanám e filmet.

De a drámaibb háború ellenses francia vh-s filmkek között ott a Un taxi pour Tobrouk is. Ez Észak ASfrikában játszódik és megismerhetünk benne mindn eharcoló ldalról egy egy embert akiknek tele van a hócipőjük a háborúval.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 19:31 #21848

• művésznő
HunBütyök írta:
Művésznő ne légy ennyire hippi már, légyszíves! Gyújts rá után avetkőzz le, és feküdj bele egyfincsi fürdősókkal felturbózott kád vízbe és lazíts! Don\'t worry be happy!

Amúgy, mára szentelt filmevangélium ez lesz. Most vadászm rá:

Ha már vh-s filmekről van szó...

Majd mondd ezt akkor is, ha valakit mocskos magyar népségezni hallasz! (Fürdés megvolt, egy kiadós úszás és szauna után. Hmmmmmm )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 19:37 #21849

mármint miután szegény embert agyonverted, mentél úszni? xD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 23 19:43 #21850

• koszta
Ami nem a filmek részhez tartozik, azt kérném nem itt megbeszélni. Köszi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 26 06:02 #21994

• HunBütyök
Na látom kikerült a közismert elcsépelt Pearl Harboros film ismertetője is. Na hogynem csak ezeket hollywodi kasszasikereket lássa a nép, ma este fogom tüzetesen megnézni a Hubal című 1973-as lenygel filmet ami eddigi kukkolás után azt kell mndjam, hogy az évszázad 10 legjobb háborús filmje között van.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 26 15:40 #22004

• Zeki
Melyik a 10 legjobb háborús film?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 26 19:53 #22011

• Bazooka Joe
Na ezen aztán el lehet vitázni! Nosza rajta!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 27 06:01 #22012

• HunBütyök
Hááát.... talán ezek

1. Westerplatte
2. Sivatagi fenevad (szovjet-afgán)
3. Italiani Brava Gente
3. Voyna (ez mondjuk csecsen-orosz háborús de háborús!)
4. Kelly Hősei
5. Szahara (I love Lulubelle)
6. Halál 50 órája
8. 80 huszár (1948)
9. Tenkes kapitánya film változat (Rákóczi Szabadságharc)
10. Hubal

Mivel háborúsat kérdeztetek, belevettem más filmeket is.

Amúgy sok van még ezen kívül.

Most egy szovjet vh-s mozira vadászom, az a címe hogy Katyusa. 60-as évekbeli szocreál cucc. Majd írock arról is ha meglesz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 27 17:15 #22018

• Zeki
Az én tízesem:

1.Elit Alakulat
2.Szahara
3.Kelly hősei
4.Tenkes kapitány
5.Föltámadott a tenger
6.Halál 50 órája
7.Rayn közlegény...
8.Híd a Kvai-folyón
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 27 17:55 #22021

• Liberator
Én sorrendet nem tudok fölállítani, csak leírom ami nekem legjobban tetszett.

Elit alakulat
Sztálingrád
Bukás
Napola
Ellenség a kapuknál
A híd túl messze van
Halál 50 órája
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 27 18:17 #22023

• koszta
1. Ellenség a kapuknál
2. Sztálingrád
3. Elit Alakulat

Talán ez az első három. A többiben én sem tudok igazán sorrendet mondani:
A bukás
Napola
Kelly hősei
Halál 50 órája
Kémek a sasfészekben
Katyn
Valkűr
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 27 19:10 #22027

• HunBütyök
Amúgy a katyn nekem is nagyon tetszik

Tudjátok mit szerzek most meg? A \&quot;Theirs is the glory: men of arnhem\&quot; a címe. A Híd túl messze van című filmet gondolm mindneki ismeri. Na ez az előbb említett film ennek az előde. 1946-os fekete-fehér angl film. Színészek nemnagyon vannak, viszont az Arnhemi csatát megjárt veteránk igen. Leforgatták újra a csatát, és ha hiszitek ha nem igazi Panther D is van benne kettő és Tigris is (1946-ban még voltak). Szenzációs film, ami szinte dokumentumfilnek is elmegy, mert minden valós.
Amint megnéztem írok róla. 1000 éve kerestem már. DVD-n meg lehet venni. Nekem kb még másfél nap kell hogy meglegyen mert a Torrent nevű CD és DVD boltban lassú a kiszolgálás.

Ezen kívűl még ráakadtam pár kincsre, amik egyelőre maradjanak titkok. Mert ha hiszitek, ha nem, amikor még véget sem ért a hábrú minden ország szinte készített világháborús filmet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 nov. 27 19:45 #22030

• Zeki
Ilyen titkos második világháborús felvételek mi
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.35 másodperc
Joomla templates by a4joomla