Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 16 05:25 #22737

• HunBütyök
Ha már alap filmek:

Itt a Westerplatte angol felirattal. Minden korhű benne, a színészek zseniálisak, és olyan mintha egy dokumentumfilmet néznél. Eemellett izgalmas, és akciódús is. Nézzétek meg. Egymás után vannak a részek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 16 16:17 #22778

Bocs de azt is láttam már és nem nagy szám elég régi
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 16 16:32 #22787

egy filmet kihagytam az alapból:

A remageni híd(The Bridge at Remagen)
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 16 16:35 #22791

az annyira nem alap az se nagy szám szerintem
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 16 16:57 #22795

panzer2 írta:

... Egy II. világháborús témával foglalkozó oldalon miért gond ha \"elég régi\" valami...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 16 18:33 #22807

• HunBütyök
panzer2 írta:

Pedig minél régebbi annál jobb. Én láttam pár korai vh-s filmet és hát meg kell mndjam, jobbak mint a mstani kasszasikerek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 16 19:34 #22818

szerintem is a régiek klassz filmek!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 16 19:47 #22820

hát a története jó de amugy gázul nézki:sick: szeretem ha látványos egy háborús film
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 16 20:00 #22821

• HunBütyök
Szerintem a wsterplatte az elég látványos. És számítógép nélkül is az fekete fehéren.

De ha megnézel egy régi színes filmet, példuál a Ben Hurt vagy az Egri csillagokat az is baromi látványos.

Nézd meg ezt:

Vagy ezt:

Igazi filmek, igazi szereplőkkel, igazi statisztákkal. És lenyűgöző rendezéssel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 16 20:02 #22822

• HunBütyök
panzer2 írta:
hát a története jó de amugy gázul nézki:sick: szeretem ha látványos egy háborús film

A gáz jelzőt kikérem magamnak. Annak idején nemnagyon volt színes film. Ráadásul minek csináltak volna színesfilmet: a tv-ben senki nem tudta volna megnézni, mert nem volt színes tévé sem.

Amúgy a tizedes meg a atöbbiek az egyik legjob bmagyar hábrús film.

Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 16 20:54 #22824

múgy a tizedes meg a atöbbiek az egyik legjob bmagyar hábrús film.
Na ebben nagyon egyet értek:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 16 21:18 #22826

• Bazooka Joe
Bütyök ne húzd fel magad ezeken. A mai fiatalság már nem ezeken nőtt fel. Érthető, hogy máshoz vannak szokva, mások az igényeik (mielőtt valaki más belekötne, igen tudom ez nem minden fiatalra igaz). De én személyszerint még tudom értékelni a régi filmeket is!

A tizedes meg a többiek tényleg nagyon klassz film!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 17 06:35 #22828

Nem akarok veszekedni van ami régi és szuper pl. a neretvai csata is király vagy a négy páncélos és egy kutyát is szeretem én csak azt mondom hogy szeretem ha egy háborús film látványos és nem akarok semmilyen régi filmet szidni mert egy háború rajongónak kötelező azt is szeretni
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 17 16:34 #22848

• Zeki
A Maiaknak, nem mint ha én öreg lennék, a klasszikus fekete fehérek már nem tetszenek, Charli Chaplint életükben nem láttak még, és azok a jó filmek amelyekben 10 méteres hulla kupac van, és minél több benne a robbanás, én még pl. láttam ilyeneket hogy Anyegin, és a mai osztályomban ezt már ciki látni, hozzáteszem nem egy régi film.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 17 18:04 #22850

• koszta
Jók a látványos filmek, de nem minden a látvány, azért ne felejtsük el. Például Pearl Harborban a csata nagyon jól meg van csinálva, de amúgy nekem a film nem tetszik igazán.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.27 másodperc
Joomla templates by a4joomla