Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 17 19:38 #22851

Sziasztok!
Nézzétek ezt a filmet:

A finnek milyen filmeket csinálnak már a hőseikről??? Szerintetek miért van az hogy a magyar katonák, a többtízezer százezer meghalt hősi halált halt katona mikor érdemli meg hogy legalább egy kicsi filmet csináljanak róluk? Esküszöm szomorú lettem amikor nézem ezt a filmet, a magyar katonák is megérdemelnék egy ilyet, hősi eposzokat lehetne róluk írni, bemutatni...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 17 19:49 #22852

panzer2 írta:
Nem akarok veszekedni van ami régi és szuper pl. a neretvai csata is király vagy a négy páncélos és egy kutyát is szeretem én csak azt mondom hogy szeretem ha egy háborús film látványos és nem akarok semmilyen régi filmet szidni mert egy háború rajongónak kötelező azt is szeretni

13 éves vagy, de mivel olvasod az oldalt mást vártam.... Tipikus, nem elég látványos rizsa, ha már nem CGI és nem elég gyomrozós, belezős, vérfröcsögős egy film akkor gáz.... Hát ehhez sokat nem lehet hozzáfűzni...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 17 19:52 #22853

Igen a magyar katonák is megérdemlik!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 17 19:54 #22854

Zeki írta:
A Maiaknak, nem mint ha én öreg lennék, a klasszikus fekete fehérek már nem tetszenek, Charli Chaplint életükben nem láttak még, és azok a jó filmek amelyekben 10 méteres hulla kupac van, és minél több benne a robbanás, én még pl. láttam ilyeneket hogy Anyegin, és a mai osztályomban ezt már ciki látni, hozzáteszem nem egy régi film.

Zeki ezt nem Neked szánom, de le kell írnom! Ezért is tart itt a világ, mert többet számít más véleménye mint a sajátod. \"Ciki látni\": ki nem sz@rja le (már bocsi), hogy kinek mi a véleménye?? Majmolni kell valakit és nem kell kimutatni aki valójában vagy... FRÁSZT!! Nálunk is a diák gyerek mondja, hogy már ciki olvasni... Majdnem kiütöttem a haja alól, hogy minek foglalkozik (legalábbis ilyen téren) mások véleményével...

Nem attól van mondanivalója egy filmnek, hogy látványos, az max egy plusz pont, ha még az is. Sokszor inkább kihagyhatnák a gagyin megcsinált robbanásokat és a többit. Igaz nem háborús de most néztem meg és nagyon tetszett Will Smith filmje a Boldogság nyomában. Elgondolkodtató.

Ha valamit szerettek azt magatokért tegyétek, és ne azért ne csináljatok dolgokat mert \"ciki\"... Cigizni is mennyien ezért kezdenek el..Ecsém ez kiakasztó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 17 21:06 #22855

Hansen írta:
panzer2 írta:
Nem akarok veszekedni van ami régi és szuper pl. a neretvai csata is király vagy a négy páncélos és egy kutyát is szeretem én csak azt mondom hogy szeretem ha egy háborús film látványos és nem akarok semmilyen régi filmet szidni mert egy háború rajongónak kötelező azt is szeretni

13 éves vagy, de mivel olvasod az oldalt mást vártam.... Tipikus, nem elég látványos rizsa, ha már nem CGI és nem elég gyomrozós, belezős, vérfröcsögős egy film akkor gáz.... Hát ehhez sokat nem lehet hozzáfűzni...

Egyaltalán nem szeretem a hulla hegyeket de egy háborus filmet átélni jó hangal szép látványal és ez a véleményem jók a régiek de már nem olyan nagy számok félreértés nem a történetével van baj ha nem látványal és ez volt háboruban is látvány
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 18 06:10 #22858

• HunBütyök
Amúgy érgi és újra jó példa:

a híd túl messze van című kiváló filmet mindneki ismeri. Ezt a 70-es években forgatták színesen, gonszcsúfnácikkal, leopárd hjarckocsikkal, meg minden. Az eredetije 1946-ban készült és akciófilm helyett inkább dokumentumfilm jellegű, annak ellenér ehogy az is kalandfilm/játékfilm/akciófilm. Lássátok a különbséget:

Magasan veri a 77-es verziót.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 18 06:24 #22860

• HunBütyök
Ja, amúgy mostanáéban készült egy magyar film a székely határőrökről. 1944-es harcaikról a Kárpátokban. Valaki látta már? A hírTV-ben reklámozta a rendező. Ugyanez a rendező Attila királyról meg a 48-as huszárokról is frgattt filmet. Valaki látta már?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 18 10:44 #22862

HunBütyök írta:
Amúgy érgi és újra jó példa:

a híd túl messze van című kiváló filmet mindneki ismeri. Ezt a 70-es években forgatták színesen, gonszcsúfnácikkal, leopárd hjarckocsikkal, meg minden. Az eredetije 1946-ban készült és akciófilm helyett inkább dokumentumfilm jellegű, annak ellenér ehogy az is kalandfilm/játékfilm/akciófilm. Lássátok a különbséget:

Magasan veri a 77-es verziót.

Csak belepillantottam, de szerintem jó.
Meg aztán milyen filmben van eredeti tigris és párduc is;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 18 14:26 #22875

• Zeki
Hát nagyon semelyikben sem nagyon.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 18 14:41 #22876

Egyébként az egyik brit ejtőernyős aki ott volt, az megcsinálta azt a bizonyos hidat 1/72-ben.

5 méter hosszú volt. Gondolom volt ideje a hapsinak:lol:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 23 20:24 #23749

• Bazooka Joe
Ismeritek a legbátrabb város című filmet? Ha nem mindenképpen nézzétek meg, mert a film nagyon érdekes és ritka témát dolgoz fel.

Egy történet azokról, akik magyarok akartak maradni. Élve vagy holtan.

A film egy kiemelkedő, ám a jelentőségéhez képest széles körben még kevéssé ismert eseményről szól: 1919. január 29.-én a helybéli polgárok (vasutasok, iparosok, kereskedők, orvosok, tanárok, diákok) és a környékben állomásozó katonák néhány egysége kiverte Balassagyarmatról a várost két hét óta megszállva tartó cseh csapatokat. A honmentő akció jó néhány halálos áldozatot is követelt, és sokan megsebesültek az összecsapásokban.
Az akkor alakulóban lévő csehszlovák állam antant parancsnokság alatt álló hadserege azzal a szándékkal lépte át a demarkációs vonalat (az Ipoly folyót), s foglalta el Nógrád vármegye székhelyét, hogy majdani határait még délebbre tolja, s ezzel kész helyzet elé állítsa a nagyhatalmakat az első világháború utáni helyzetet rendezni szándékozó párizsi béketárgyalásokon. A példaértékű városi összefogás azonban megakadályozta, hogy a cseh légió katonái hosszú távra berendezkedjenek az Ipoly bal partján, s ezzel megmentettek egy darabka Magyarországot a jövőnek. (Tették ezt \"az akkori magyar kormány behódolást sürgető felszólítása ellenére\".) A dicső emlékek mellett tehát máig kézzelfogható eredménye van a kiontott vérnek, ezt a győzelmet senki idegen hatalom nem írta felül, Balassagyarmat ma is Magyarország része.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 23 20:33 #23752

• koszta
Ezt tudtam eddig is, de a filmet még nem láttam, köszönöm, hogy megosztottad velünk. Nagyszüleim ott laknak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 24 22:06 #23907

Ma volt egy film, Fegyverszünet karácsonyra. Első világháborús karácsonyi spontán fegyverszünetekről szól. Nem volt rossz, de nem jobb az átlagnál a film. Nem elég drámai, nem túl jók a háborús részek néha unalmas. Ellenben a téma iránt felkelti az érdeklődést, érdemes googlezni, Christmas Truce névvel a témával kapcsolatban sok érdekes sztori van.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 25 09:36 #23921

• Zeki
Ja, és a lövészárokban mennyi Normann fenyőjük volt. Akkor még kivághatták úton-útfélen, de hát ma már?!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2009 dec. 25 09:42 #23922

Zeki írta:
Ja, és a lövészárokban mennyi Normann fenyőjük volt. Akkor még kivághatták úton-útfélen, de hát ma már?!

Én inkább eltüzeltem volna a fákat... Lehet jobban jártak volna egy kis meleggel. Mondjuk igy meg kaptak egy kis lelki melegséget. 42 karácsonyán ugyanezt nem tudnám elképzelni a Donnál...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.29 másodperc
Joomla templates by a4joomla