Zeki írta:
A Maiaknak, nem mint ha én öreg lennék, a klasszikus fekete fehérek már nem tetszenek, Charli Chaplint életükben nem láttak még, és azok a jó filmek amelyekben 10 méteres hulla kupac van, és minél több benne a robbanás, én még pl. láttam ilyeneket hogy Anyegin, és a mai osztályomban ezt már ciki látni, hozzáteszem nem egy régi film.
Zeki ezt nem Neked szánom, de le kell írnom! Ezért is tart itt a világ, mert többet számít más véleménye mint a sajátod. \"Ciki látni\": ki nem sz@rja le (már bocsi), hogy kinek mi a véleménye?? Majmolni kell valakit és nem kell kimutatni aki valójában vagy... FRÁSZT!! Nálunk is a diák gyerek mondja, hogy már ciki olvasni... Majdnem kiütöttem a haja alól, hogy minek foglalkozik (legalábbis ilyen téren) mások véleményével...
Nem attól van mondanivalója egy filmnek, hogy látványos, az max egy plusz pont, ha még az is. Sokszor inkább kihagyhatnák a gagyin megcsinált robbanásokat és a többit. Igaz nem háborús de most néztem meg és nagyon tetszett Will Smith filmje a Boldogság nyomában. Elgondolkodtató.
Ha valamit szerettek azt magatokért tegyétek, és ne azért ne csináljatok dolgokat mert \"ciki\"... Cigizni is mennyien ezért kezdenek el..Ecsém ez kiakasztó.