Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 04 19:44 #24636

Azért az angol mondat elég találó:
Men make history, we make the men.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 05 14:44 #24670

Ez nagyon jó film... Az egyik kedvencem. Szerintem ez a film mindent elmond a nácizmusról... Tökéletes képet fest az akkori világról. Egyébként nem olyan negatív, a rendező se vette nagyon náciellenesre a figurát, a beszédek jók, és amikor a főhős, zieg heil ezik büszkén az újdonsült egyenruhájában, akkor azt hinné, hogy ez egy teljesen náci propaganda film... A nácizmus vonzó lehet, könnyű belecsábulni, magasabbrendűek vagyunk, jobbak másoknál, aztán a normális ember kiábrándul belőle.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 05 15:45 #24675

• HunBütyök
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 05 15:54 #24678

• Zeki
Én még, nem láttam, de érdekesem tűnik...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 05 16:33 #24684

Szerintem is jó;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 05 17:22 #24695

Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 05 19:25 #24735

portillo:
normális gyerek ábrándul ki belőle. Mert egy fontos momentum, hogy gyerekekről van szó. Egyébként szerintem is nagyon jó, néhány színészi gyengeséget leszámítva. És elgondolkodtató.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 05 22:07 #24758

Megint megnéztem a Napolát...
\" Ha holnap idejön a Führer, és minden hugyszagtól bűzlik?\"

Ami jó film még 3szor láttam, a Tom Cruise-os, Valkyre. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ennél jobban megcsinálni a történetet, és filmre vinni szerintem nem is lehetett volna.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 05:48 #24761

• koszta
Én is csak egyetérteni tudok, tényleg érdemes megnézni mindenkinek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 06:03 #24762

portillo írta:
\" Ha holnap idejön a Führer, és minden hugyszagtól bűzlik?\"

Ami jó film még 3szor láttam, a Tom Cruise-os, Valkyre. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ennél jobban megcsinálni a történetet, és filmre vinni szerintem nem is lehetett volna.

A Valkyre tényleg nagyon jó, sajnos moziban nem láttam, de megvettem eredeti dvd-n és megvan 1080p full hd felbontásban is (mert megérdemli;) ) . Bárki bármit mond Cruise jól alakítja von Stauffenberget, és igazából az összes színész jó alakítást nyújt. Nem filléreztek a díszletekkel, a zene is jó és nekem nagyon átjött a hangulat. Annak ellenére izgalmas volt (nem is kicsit), hogy előre tudja az ember a történéseket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 06:18 #24763

• HunBütyök
Szerintem csak Hansent érdekli a dolog, de ma este fogom megnézni Theodoros Angelpoulos filmjét a O thiasos címmel.
Egy görög család életét mutatja be a dráma 1939-1952 között. A náci és kommunista mozgalmak térnyerésének idején.
Görög film.

www.imdb.com/title/tt0073800/

itt van róla kis infó.

A maga 230 percével nem egyszerű film, de igyekszem legyűrni ma este.

Görög filmet úgysem látam még soha ebből az időszakból. <br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-01-06 07:29
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 12:12 #24767

melyik tévécsatornán lesz HunBütyök?
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 13:07 #24769

Hansen írta:
portillo írta:
\&quot; Ha holnap idejön a Führer, és minden hugyszagtól bűzlik?\&quot;

A Valkyre tényleg nagyon jó, sajnos moziban nem láttam, de megvettem eredeti dvd-n és megvan 1080p full hd felbontásban is (mert megérdemli;) ) . Bárki bármit mond Cruise jól alakítja von Stauffenberget, és igazából az összes színész jó alakítást nyújt. Nem filléreztek a díszletekkel, a zene is jó és nekem nagyon átjött a hangulat. Annak ellenére izgalmas volt (nem is kicsit), hogy előre tudja az ember a történéseket.

Szerintem meg német verzió sokkal jobb ez nagyon gagyi:sick: ez Valkyre:sick:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 14:17 #24775

• Oberstgruppenführer
Megtaláltam egyik kedvenc filmemet Youtube-on csak nemtudom honnan lehetne megszerezni mert semelyik torrent oldalon nem találom valakinek ötlet?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 17:12 #24795

• HunBütyök
andy50 írta:
melyik tévécsatornán lesz HunBütyök?

áá, a tévék nem játszanak jó filmeket.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.29 másodperc
Joomla templates by a4joomla