Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 17:21 #24797

az igaz a mai tévék nem játszanak jó filmeket!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 18:23 #24807

• Bazooka Joe
Oberstgruppenführer írta:
Megtaláltam egyik kedvenc filmemet Youtube-on csak nemtudom honnan lehetne megszerezni mert semelyik torrent oldalon nem találom valakinek ötlet?

Ha jól látom a Teuton Lovagokról szól ez a film ugye? Szeretem őket... Mi a címe?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 18:57 #24814

• Oberstgruppenführer
Magyarul Keresztesek néven keresd Angolul The Teutonics Lengyel film a lengyel címe kimondhatatlan. az 1410-es Grünwaldi csatáról és előzményeiről szól a film ahhoz képest,hogy 1960-ban csinálták elképesztően jó. Bár a Lengyel történelmi filmek mindig is zseniálisak voltak

Tűzzel Vassal:

Özönvíz:

Kis Lovag:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 19:00 #24816

• HunBütyök
Bitwa i Grunwald vagy mi. Bár ez lehet hogy csak a lenygel címe. Ebből következtetve a Grünwaldi csata lehet a címe. Angolul betig Battle at Grünwald.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 19:01 #24817

• HunBütyök
Naaaaaagy pirooooospooooooooooooont!

Bizony bizony!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 19:28 #24820

Oberstgruppenführer írta:
Magyarul Keresztesek néven keresd Angolul The Teutonics Lengyel film a lengyel címe kimondhatatlan. az 1410-es Grünwaldi csatáról és előzményeiről szól a film ahhoz képest,hogy 1960-ban csinálták elképesztően jó. Bár a Lengyel történelmi filmek mindig is zseniálisak voltak

Tűzzel Vassal:

Özönvíz:

Kis Lovag:

Hmmm.... Főleg a Tűzzel Vassal... Csak ne pont azt a csatát raktad volna be amiben a kozákok megszivatják a Hussáriát. Hmm Hussaria.... Be is raktam avatarba. Best Cavalry in Europe in 17th. Fantastico Supremo. Kedvenc hadtörténelmi témám ez az ukrán felkelés,és a 17.század, de mindkét oldal szimpatikus érdekes.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 19:38 #24828

• Zeki
Az Ukrán felkelés, az érdekes, kevesen tudják, ismerik...jó témakör szerintem...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 06 19:45 #24833

Zeki írta:
Az Ukrán felkelés, az érdekes, kevesen tudják, ismerik...jó témakör szerintem...

Jó hát, voltak érdekes ütközetek... meg maga a haditechnika,úgymond... puskás kozák gyalogság harci szekerekkel, ágyukkal, durva dobokkal menetelnek... Az elképesztő a filmben is... Ellenük a huszária... Elég epikus. Akkoriban nem volt olyan tűzerejük a gyalogos muskétásoknak hogy felfogjanak egy ilyen rohamot, a svédeket is így verték meg akkoriban sok csatában. Azért menekültek szekerek mögé... Bár a lengyel kollégák azt mondták két alkalommal még ilyen szekérakadály mögött álló muskétássorokat is elsöpört a nehézlovasság.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 07 20:41 #24948

Biztos láttátok már, el classico A neretvai csata. A csatajelenetek kívül néztétek amúgy, micsoda propaganda istenem... meg az átállt olasz tiszt amit lenyom ott szöveget a partizánoknak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 08 06:06 #24950

• HunBütyök
Állati jó filma Neretvai csata. A zsákmányolt cucck nagyn tetszenek. Pak-38 a partizánoknál, és T-34 a németeknél. Partizánok ellen a németek sokszor hazsnáltak szákmánylt harckcsikat.
A Tigris nagyon bucin néz ki benne, de bánja kánya. A Pz. 734(r) harckocsik imádnivalóak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 08 16:22 #24989

• Bazooka Joe
Az ötödik pecsét c. filmet látta már valamelyikőtök?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 08 16:33 #24990

Bazooka Joe írta:
Az ötödik pecsét c. filmet látta már valamelyikőtök?

Láttam. Latinovits felejthetetlen. Meg az egész jó kis filozofikus alkotás.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 08 16:35 #24991

• Bazooka Joe
Igen szerintem is nagyon jó kis alkotás! A vendéglői ill. a börtönben lezajlott beszélgetések - párbeszédek valóban elgondolkodtatóak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 08 16:37 #24992

Bazooka Joe írta:
Igen szerintem is nagyon jó kis alkotás! A vendéglői ill. a börtönben lezajlott beszélgetések - párbeszédek valóban elgondolkodtatóak.

Igazság szerint bármely korba beilleszthető a történet. Napjainkban meg még inkább...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 08 17:24 #25001

HunBütyök írta:
Állati jó filma Neretvai csata. A zsákmányolt cucck nagyn tetszenek. Pak-38 a partizánoknál, és T-34 a németeknél. Partizánok ellen a németek sokszor hazsnáltak szákmánylt harckcsikat.
A Tigris nagyon bucin néz ki benne, de bánja kánya. A Pz. 734(r) harckocsik imádnivalóak.

A keleti-frontról zsákmányolt t-34eseket visszavonták a Balkánra? Elég logikátlannak tűnik. Minek szállítani, amikor helyben is szükség van rájuk.Szerintem csak az volt raktáron, aztán rakjunk be vmit a németeknek elv győzött.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla