Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 11 21:25 #25163

Sziasztok!
Nem tud vki egy A leghosszabb nap letöltő linkel kisegíteni?
Órán vetíteném le a tanulóimnak:)!
Minél hamarabb:P
Köszönöm
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 11 21:59 #25166

zatoichi írta:
Sziasztok!
Nem tud vki egy A leghosszabb nap letöltő linkel kisegíteni?
Órán vetíteném le a tanulóimnak:)!
Minél hamarabb:P
Köszönöm

Ajánlanám inkább a Jud Süsst.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 11 22:37 #25167

Kösz,de nem!
Majd maguktól rájönnek,hogy a 30-as években nem sokat tévedtek az antiszemite eszméket mutató újságok!
Egy régi padláson találtam 2 35 és 36-ban nyomtatott Turul újságot:)!Érdekes volt olvasni!
De a témához tartva magunkat!Nekem link kell:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 12 06:12 #25171

• HunBütyök
portillo írta:
HunBütyök írta:
Állati jó filma Neretvai csata. A zsákmányolt cucck nagyn tetszenek. Pak-38 a partizánoknál, és T-34 a németeknél. Partizánok ellen a németek sokszor hazsnáltak szákmánylt harckcsikat.
A Tigris nagyon bucin néz ki benne, de bánja kánya. A Pz. 734(r) harckocsik imádnivalóak.

A keleti-frontról zsákmányolt t-34eseket visszavonták a Balkánra? Elég logikátlannak tűnik. Minek szállítani, amikor helyben is szükség van rájuk.Szerintem csak az volt raktáron, aztán rakjunk be vmit a németeknek elv győzött.

Csak viccnek írtam.

Amúgy orosz egyéb járművek szolgáltak a balkánon komcsiírtásra. Ba-10, Ba-20, T-27, T-70 stb... féltek is tőlük a mocskok. Kicsi, mozgékony, vékony páncélzatú járművek tökéletesek voltak a szadista, barbár, fanatikus felforgató elemek, köztörvényes bűnözők, hazaárulók ellen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 12 19:11 #25223

• Bazooka Joe
Na ma megnéztem a Napola c. filmet. Nekem tetszett!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 12 19:23 #25231

Valaki látta már a Bunker című filmet Anthony Hophkins főszereplésével.Szerintem a Bukás című német verzió jobb de ez az én véleményem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 12 21:39 #25245

Hitler a Sátán felemelkedését, láttátok? Hitler: The rise of the Evil. Ez az angol neve azthiszem.Elképesztő az a film amúgy nem tudom miért, de sokszor megnéztem, valami különleges vonzalom van abban a filmben. Adolfról viszont csak csúnya gonosz dolgokat mutatnak be, köpködi izzadt arccal szónoklat közben a kamerát, meg félig zabál aztán elkezd szónokolni közben a morzsák széjjel repkednek a szájából meg ott van a gallérján. Stb stb... És egyébb inyencségek, de van benne néhány olyan jelenet, ami nekem tettszett. Az első szónoklata... Elkezd szónokolni, senki nem figyel rá, aztán elordítja magát hogy figyeljenek rá, és minden szem rá szegeződik. És hat az emberekre. Ebből a koldus-festőből feltornázta magát Európa urává, nem semmi karrier, és nem hiszem ha ilyen őrült lett volna akinek lefestették sikerült volna neki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 20 13:48 #25862

• Bazooka Joe
Ma 16:05-től a Duna TV-n Budapest ostroma c. magyar dokumentumfilm sorozat, 1. része lesz látható.

Budapest ostromáról a Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatói készítettek diplomafilmeket. Hogyan szemlélik a történelmet a fiatalok, akik közül legtöbbnek még a szülei sem éltek 1944-45-ben? Mondhatom, nagyon kíváncsian, friss szemmel, ezért sok-sok mindent megtudhatunk, amit eddig csak sejtettünk vagy elbeszélésekből hallottunk. Persze ez is szubjektív történelem, de a lehető legtöbb nézőpontból.

[size=4]Enjoy! [/size]<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-01-20 14:50
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 20 15:10 #25870

Liberator írta:
Jó sok filmet tudnék mondani Nemrég láttam az U-571-et, elég nézhető volt, csak az a baj hogy kitalált történet. Tudom ajánlani a 10 részes Elit alakulatot (ammerikai ejtöernyősök útja Normandiától Berchtesgadenig). Ha valaki látta a Das boot c. filmet , légszi írja le hogy milyen.

A Das Boot viszonylag jó film, mivel kicsit régi így sokszor eléggé altatós, de szerintem egész jól ábrázolja az életet egy tengeralattjárón (persze nem tudom milyen lehet az ). Fordulatokban gazdag az biztos, tele feszültséggel. Mindenképpen érdemes megnézni, de azért személy szerint én biztos nem nézem meg 3-nál többször .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 20 15:19 #25871

Szerintem is jó mink az internetről töltöttük le De mondjuk azt én sem hiszem el hogy 500 m mélyen nem rogyott össze a hajótest.
kiire laenu online
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 20 16:48 #25879

• Oberstgruppenführer
Nem 500 az valóban hamis de nem is mentek le addig asszem 180 volt a hivatalos merülési mélység és a csúcstartó 240-re is lement egy VII-es típusú tengeralattjáróval a földközi tenger-en.

Úgy zajlott az ütközet, hogy megtorpedózott egy brit repülőgép anyahajót az elkezdett süllyedni erre menekülőre fogta az U-boot a rombolók üldözőbe vették dobálták utána a bombákat és 240méternél tudta a legénység megfogni a búvárnaszádot. Mire feljöttek már elvontatták az anyahajót és a rombolók is eltűntek (az anyahajó sosem ért be alexandriába pár mérfölddel előtte felfordult és elsüllyedt).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 21 09:40 #25961

Ki tudja nekem megmondani, hogy a halál ötven órája című fimben milyen tankok harcoltak német oldalon? A filmben Tigrisként emlegetik öket, de az nyilvánvaló, hogy nem Tigrisek. Először T-34re gondoltam, de akárhogy nézem csak nem az. Elképzelhető hogy nem világháborús típusról van szó, hanem valami újabbról?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 21 11:11 #25962

szabi írta:
Ki tudja nekem megmondani, hogy a halál ötven órája című fimben milyen tankok harcoltak német oldalon? A filmben Tigrisként emlegetik öket, de az nyilvánvaló, hogy nem Tigrisek. Először T-34re gondoltam, de akárhogy nézem csak nem az. Elképzelhető hogy nem világháborús típusról van szó, hanem valami újabbról?

Amerikai M26 Pershingek második világ háborúból igaz csak végén.<br><br>Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2010-01-21 12:11
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 21 15:20 #25973

• Zeki
Abban a filmben kivételesen még a harckocsikra ügyeltek, az öltözetekre már nem
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 21 16:00 #25990

Zeki írta:
Abban a filmben kivételesen még a harckocsikra ügyeltek, az öltözetekre már nem

Olyan nagyon csak nem ügyeltek rá, ha ezekkel a tankokkal játszatták a Tigrisek szerepét.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla