Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 23 20:47 #26192

Bazooka Joe írta:
Ahhoz, hogy nagyjából teljes képet kaphass a sztálingrádi csatáról, mindenképp nézd majd meg az 1993-as, Sztálingrád c. német háborús filmdrámát is!

Illetve nem tudom, hogy hányan hallottatok már a The Lost Evidence c. angol háborús sorozatról. Szinte minden nagyobb csatát kitárgyal, méghozzá nagyon alaposan. Tehát professzor úr személyes véleménye róla nagyon pozitív! (A YouTube-on általában minden része 5 alrészre van bontva.)<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-01-23 21:19

Hű, hát nekem ajánlhatod elég sokszor láttam már. Az ilyen filmeket ki nem hagynám, ami a sötét oldalról mutatja be a háborút, egyből ugrok az ilyenfilmekre. Csak az a baj hogy kevés van belőlük.... Az én álmom hogy csináljak egy filmet egy fiatal SS tisztről, aki végigharcolja a háborút, majd meghal egy szovjet Gulágban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 10:12 #26197

• Zeki
A Levelek Iwo Jima-ról, az tényleg lélektani, bár engem nem szólított meg, mert inkább lassú volt, de élvezhető is....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 11:58 #26205

portillo írta:
Az én álmom hogy csináljak egy filmet egy fiatal SS tisztről, aki végigharcolja a háborút, majd meghal egy szovjet Gulágban.

Majd leszek én a főszereplő.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 13:26 #26222

A valkűr nekem nagyon bejött, a korábbi változata (Plot to kill Hitler - Megölni Hitlert), szerintem nagyon nagyon gagyi lett...

A Battlefield sorozatot valaki látta már? Ha jól tudom discoveryn ment, elég sok része van pl: arnhem, normandia stb. Mind a két oldalról bemutatják a dolgokat (igaz ez dokumentumfilm, de szerintem nagyon jó)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 13:36 #26226

Én láttam őket nagyon jók de a Walkűr az kegyetlenül rossz sokkal jobb a német Staufenberger című film.
A Levlek Iwo Jimáról az tényleg jó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 15:44 #26245

a Levelek Iwo Jimáról tényleg rohadt jó , egyébként szerintem nem feltétlenül az a jó második világháborús film ami \"öldöklős\".
Egyébként a Dicsőség Zászlaja is egy jó film szerintem, amit ugyan úgy Clint Eastwood csinált és párhuzamosan folyik a Levelek Iwo Jimáról sztorijával.
A Valkűrt én is csak ajánlani tudom.
Nekem egyébként a Ryan közlegény megmentése és A Híd túl messze van a kedvenc II.Világháborús filmem, no meg a Shcindler Listája.<br><br>Szerkesztette: StormtrooperJelly, Időpont: 2010-01-24 16:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 16:10 #26247

A Valkűr az sz@r:sick:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 16:42 #26250

• Bazooka Joe
Felfogtuk a véleményed 1.-re is panzer2!

A dicsőség zászlaja c. film, habár tényleg az ellentettje a Levelek Ivo Dzsimáról c. filmnek az nekem annyira nem jött be.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 17:03 #26254

• Oberstgruppenführer
A Ryan közlegény nekem is tetszene ha a végén nem 20 USA katona tartóztatna fel 100 Németet + 5 járművet köztük két Tigrist az nevetséges.

A HÍd túl messzevan is jobb lenne ha Bittrich páncélosai amikor először nyomulnak át a hídon nem páncélautókban hanem tankokban ülnének és nem kint a tetején mint a hülyék hanem belül védve.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 17:08 #26256

• Bazooka Joe
A Ryan közlegényt sem lehetett volna megcsinálni, ilyen szuper hőstettek nélkül. Mindig kellenek ilyen hősies, a valóságot gyakran hátrahagyó jelenetek az amerikai háborús filmekbe!

A Híd túl messze van c. filmtől, pedig én nem várék olyan sokat, tekintettel arra, hogy mikor készült.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 17:32 #26267

• Oberstgruppenführer
Én egy olyan filmet gondoltam ki ami a barbarossa hadművelettel kezdődne és a Moszkváért vívott harcokkal fejeződne be.

Az elején a dicsőséges Német hadsereg sorra keriti be az Orosz egységeket és katlanokban semmisíti meg őket a felszabadított Lengyel,Lett,Litván,Fehérorosz falvak és települések örömmel fogadják a felszabadító Németeket. Bemutatná a T-34 okozta első sokkot a Német hadseregben és a határ mellett megtalált Szovjet készleteket amiket a támadáshoz halmoztak fel valamint az Oroszok egyszerű durva felszereléseit és a katonál és tisztek silány szinvonalát. Aztán ahogy Orosz területekre érnek már nem üdvözlik őket a falvakban és a sok leküzdött Orosz egység ellenére még mindig jelentős az ellenállás és októberre megjön a hó is láthatnánk a Német katonák szenvedéseit az orosz télben a tankok nehéz karbantartásait és az összefagyott Német fegyverek miatt kivitelezhetetlen rohamok sikertelenségét két fegyver működik kifogástalanul a géppuskák és a gránátok. És a végén az lehetne amikor még így is annyira előretörnek a németek, hogy elérik a Moszkvai villamos végállomását és Von Bock tábornok már látja távcsövén keresztül a Kreml tornyait amikor jelentik, hogy az Oroszok erős ellentámadást idítottak és az ottani visszaszorulás lenne a záró csata. Közben láthatnánk Sztálint ahogy nem hiszi el, hogy egymás után esnek el a seregei és ahogy sorra válja le parancsnokait a kudarcok után és, hogy fellélegez amikor végre megkötik japánnal a semlegességi nyilatkozatot meg amikor befutnak az első segélyhajók murmanszkba és kijelenti most már van esélyünk megállítan ia Németeket. És parancsba adja, hogy a távolkeleti hadosztályok vonuljanak azonnal Moszvához a frissen megjött szövetséges támogatást pedig szállítság MOszkvához szintén a német támadás megállítására.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 18:03 #26276

Egyébként a Ryan közlegény megmentésében ami Ramelle-nél volt szerntem lehetséges , ha jól taktikáznak , és egyébként is csak egy Tigrist , meg egy páncélos , és kb. 70 németet öltek meg ,és csak úgy tudtak nyerni hogy jött a végén az erősítés és csak hárman élték túl.
Ja és szerintem a Híd túl messze van nagyon jól meg van csinálva , ahhoz képest hogy 1977-es.

Egyébként Oberstgruppenführer Ez jó ötlet.<br><br>Szerkesztette: StormtrooperJelly, Időpont: 2010-01-24 19:04
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 18:08 #26277

Ez egyáltalán nem lehetséges és két tigris van meg egy század gyalogság meg szerintem volt ot egy Jaghdpanther is meg egy Marder II. es is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 18:11 #26279

• Bazooka Joe
Én ha tehetném, akkor a 21. páncéloshadosztályról készítenék filmet, hiszen egyike volt (ha nem az egyetlen) azon német hadosztályoknak, amik a II. vh.-ban megjárták az É-afrikai, NY-i és K-i frontokat is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 24 18:13 #26280

• Liberator
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy az Elit alakulat 3. részében (Carentan) milyen német páncélost lőnek ki bazookával? Nem tudtam beazonosítani, persze lehet hogy csak valami összetákolt darab.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla