Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 27 14:54 #26547

• Zeki
Büszkék arra, hogy csináltak egy olyan filmet amiben megtudták ölni a németek \"rettegett\" vezetőjét....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 27 18:17 #26582

Egy kérdés valaki látta A féfi aki elment c.filmet?

Nagyon érdekelne a véleményetek.
kiire laenu online
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 27 18:22 #26583

koszta írta:
Kis késéssel, de én is megnéztem a Becstelen Brigantyk című filmet. Igazából nem is értem, miért arathatott ez ekkora sikert. Azok a jók benne, akik kínoznak, ölnek, stb. A végén is a késes rész kicsit durvára sikeredett. Nem tudom, mi volt a pontos cél ennek a filmnek az elkészítésekor...

koszta!

Itt egy jó kis írás Tomcattől erről a filmről:
bombagyar.hu/index.php?post=2549
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 27 18:22 #26584

csunyabácsi írta:
Egy kérdés valaki látta A féfi aki elment c.filmet?

Nagyon érdekelne a véleményetek.

Még nem is hallottam róla. Miről szól?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 27 18:39 #26586

Állítólag(én nem láttam a filmet)1941-ben az Angliai csata során Franz von Wera géptöréses kényszerleszállást végzett Angliában é Angol majd Kanadai hadifogságba került és innen szökött meg 4 társával együtt de csak ő került vissza Németországba hogy csatlakozzon újra a LuftWafféhoz.És állítólag ez csak neki sikerült.

Röviden ennyi,én ezt is egy könyvből olvastam ki.
kiire laenu online
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 27 18:45 #26587

koszta írta:
Kis késéssel, de én is megnéztem a Becstelen Brigantyk című filmet. Igazából nem is értem, miért arathatott ez ekkora sikert. Azok a jók benne, akik kínoznak, ölnek, stb. A végén is a késes rész kicsit durvára sikeredett. Nem tudom, mi volt a pontos cél ennek a filmnek az elkészítésekor...

Semmi ez egy hülye sötét amerikaiknak készült film akik el is hiszik a mi ott történik nekem nagyon nem tetszett ez a film gyűlölöm.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 27 18:57 #26589

panzer2 írta:
Semmi ez egy hülye sötét amerikaiknak készült film akik el is hiszik a mi ott történik nekem nagyon nem tetszett ez a film gyűlölöm.

panzer2!

Ez egy Tarantino film. Tarantino filmet szó szerint értelmezni butaság. Alant adtam egy linket kosztának, olvasd el te is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 27 19:00 #26590

panzer2 írta:
koszta írta:

Én még nem néztem meg csak bele-bele pillantottam kicsit, de ez is elég volt arra, hogy leszűrjem, hogy ez olyanoknak készült akiknek az a perverziójuk ha nézhetik ahogy a valódi \"felsőbbrendű faj\" gyilkolja azokat akik szembe mernek szegülni és nem hagyják, hogy ők irányítsák a világot. Magyarul a film készítői nagyszerűen bizonyították hogy cseppetsem különbek a náciknál, sőt...

De még egyszer mondom, hogy még nem láttam a filmet, de majd egyszer veszek egy mély levegőt és... <br><br>Szerkesztette: szabi, Időpont: 2010-01-27 20:01
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 27 21:02 #26594

Valaki látta a Pokol Bajnokát című filmet?
Nem igazán háborús film!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 28 05:26 #26600

• koszta
Monco írta:
panzer2 írta:

panzer2!

Ez egy Tarantino film. Tarantino filmet szó szerint értelmezni butaság. Alant adtam egy linket kosztának, olvasd el te is.

Hűen tükrözi a filmkritika magát a filmet véleményem szerint. Viszont azért előtte mindenképpen meg kell nézni a filmet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 28 05:52 #26604

A Pokol Bajnoka című filmet én láttam, nem volt annyira rossz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 28 06:19 #26605

• HunBütyök
Én a 2008-as Báthory Erzsébetes filmet néztem tegnap. Szlovák film, de nem volt olyan rossz.
Jó, hogy végre nem csupán a legendákra éíptett a film, hanem nyitott kérdésként taglalja a dlgokat, miszerint koncepciós eljárással büntették meg szegényt a Habsburgok.
Olyann 10/7-es film szerintem. A jelmezek korhűek voltak, és haditechnikailag is kiváló volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 28 07:21 #26606

• Bazooka Joe
Igen arról már én is hallottam, de jobbára pozitív kritikákat (annak ellenére, hogy tényleg szlovák film).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 28 09:36 #26620

• művésznő
Engem is érdekel ez a film. Azt olvastam róla, hogy Európa (Közép-Európa?) legdrágább filmje és hogy szlovák, cseh, brit, magyar koprodukció. Sajnos ebben a magyar történelmi témájú filmben egy magyar színész sem játszik, (Mátyást Franco Nero alakítja) és a készítők közül is alig maradt mutatóban magyar a film legyártásának végére. Külföldön már majdnem egy éve játsszák, míg nálunk mostanra sikerült nagy nehezen elintézni a forgalmazását. A szlovákok nagyon szerették, sokan megnézték, igazi sikermozinak bizonyult, ennek ellenére a filmfesztiválra a hivatalos delegálók más filmet küldtek, mondván, hogy a film \&quot;nem kellőképp nemzeti\&quot;. Ezt a tökfejséget!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 28 16:43 #26712

• Bazooka Joe
művésznő írta:
...ennek ellenére a filmfesztiválra a hivatalos delegálók más filmet küldtek, mondván, hogy a film \&quot;nem kellőképp nemzeti\&quot;. Ezt a tökfejséget!

Szlovák mentalitás, hozzáállás...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.31 másodperc
Joomla templates by a4joomla