Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 28 20:05 #26782

• művésznő
Nem szlovák mentalitás, hiszen imént mondtam, hogy a szlovákoknak tetszett. Ez politikai mentalitás, mégpedig soviniszta politikai.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 28 20:08 #26783

• Bazooka Joe
... amúgy a főszereplő nőcit (Bosnyák Zsófiát) is teljesen szlováknak akarják beállítani, holott magyar volt a családjáról, rokonairól már nem is beszélve. Szobrot is állítottak neki valahol, na de nehogy már az igazi nevét véssék rá neeem... valami srtfkbück nevet adtak neki.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-01-28 21:09
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 29 06:10 #26807

• HunBütyök
portillo írta:
Bazooka Joe írta:
portillo írta:
Valami rémlik, aki kilövi a snipert a toronyból, az egy full páncélozott páncélvadász, vagy nem jól emlékszem? De nem Tigris, és nem Marder.

Hivatalos oldalon én ezeket a járművekre vonatkozó adatokat olvastam...

Tényleg az,Marder... Csak nincs rajta senki igy furcsa.

Ez a kedvenc részem 20mmessel lövik ki a vérző bábukat.

Most nem azért de a mardernek nem nyitott volt a teteje?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 29 08:47 #26811

• Bazooka Joe
Na gyerekek megvan, hogy mi is volt az a jármű ami kilőtte a toronyból Jacksont és Parkert. Az nem volt más mint egy Sav m/43. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 29 08:47 #26812

• Bazooka Joe
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 29 08:48 #26813

• Bazooka Joe
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 29 12:33 #26820

• HunBütyök
Bazooka Joe írta:
Na gyerekek megvan, hogy mi is volt az a jármű ami kilőtte a toronyból Jacksont és Parkert. Az nem volt más mint egy Sav m/43. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Sav M/43? Soha nem hallottam ilyen járműről!
Az Lt vz.38 alváz az oké. De hogy a feléíptmén ymi azt nem tudom. Marder II-re hasonlít de az meg Panzer II alvázon volt.
Szerintem a Pistáék csak gyártattak egy kitalált járművet amivel a gonsz nácik az imádkzó mesterlövészt megölhetik.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-01-29 13:35
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 29 17:25 #26894

Igen szerintem is össze tákolt sz@r.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 29 17:47 #26902

Sziasztok!
A filmben szereplő jármű valós jármű. Sav M/43 a neve de az egy svéd önjáró tarack volt 105 mm-es ágyúval. Az alváz az valóban hasonlít a cseh alvázra, mert a cseh Praga-TNH-CKD harckocsi és a svéd Strv m/37 egy tpíus volt, csak licenszben.
Az Strv M/41 alvázán kialakított önjáró tarackot a németek soha nem használták. A svéd hadseregben azonban a 70-es évekig hadrendben maradt. Történelmileg nem hiteles a film, mert ez a rohamlöveg soha nem harcolt. Továbbá nem 75 mm-es ágyú volt rajta, mint a filmben, hanem 105 mm-es.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 29 17:51 #26905

Szerintem egy M47-es lehet, ezt használták a halál 50 órája című filmben is.

k.Tigris lenne szerintem, de abból mára már csak egy működőképes van valahol franciaországban.
Egy kis ízelítő a régi szép időkből:

Elég nyálcsorgató, tehát zsepit készítsetek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 29 18:04 #26921

Szerelmem milyen szép a videóban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 29 20:36 #26984

Napokban néztem meg a lord of war/ fegyvernepper című filmet. Eléggé érdekes, és nagyon is valóságos kis film volt. Ami nagyon tetszik benne, hogy a frankót mondják benne, izraeltől kezdve amerikáig, mindenkiről megmondják az igazat.(bár izraelről csak keveset).
A főszereplője Nicolas Cage. ( az amerikaiak közűl az egyik olyan ember, aki még elválal ilyen \&quot;igazmondó\&quot; szerepeket).

Mindenkinek ajánlom ezt a kis filmet, hogy legalább egyszer nézze meg.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 jan. 29 20:40 #26985

Én már láttam és nagyon jó kis film.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 01 18:01 #27229

A fegyvernepper igen jó film, nekem is nagyon tetszett. Meglehetősen átjön benne a hangulat, és elgondolkoztatja az embert. Cage pedig nagyon jól játszik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 06 22:15 #27589

• Bazooka Joe
Na most értem haza a moziból, ugyanis megnéztük az Avatar-t. Ha még nem néztétek meg, akkor feltétlenül pótoljátok be ezt az elmaradásotokat, mert a film egyszerűen szuper! Természetesen ne simában, hanem 3D-ben nézzétek meg (ha tehetitek), mert az az igazi élmény, szemüveggel. <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-02-06 23:15
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.23 másodperc
Joomla templates by a4joomla