Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 09 21:37 #27774

Mostanában megy az m1 -en Szökés Colditzból valaki nézi???
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 09 21:40 #27775

Valaki látta az Éjfélre kitisztul ( A Midnight Clear )című filmet? Itt van pár info a filmből A II. világháború vége felé járunk, 1944 decemberében. A hófödte Ardennek embertelen körülményei az Egyesült Államok legígéretesebb elit-alakulatának tagjait is megtörte: a kezdeti dicsőséges napok már csak emlékek, a szakasz egyharmada odaveszett a fronton és az életben maradtak is alig állnak a lábukon. Wilkins, a rangidős tiszt hírt kap otthonról: felesége elvetélt. Ez az utolsó csepp a pohárban - Wilkins idegösszeroppanást kap. De a háború még nem ért véget. Az új parancsnak megfelelően elhagyják a tábort és egy közelben álló, elhagyatottnak tűnő ház felé veszik az irányt, ahonnan a tervek szerint majd szemmel tartják a németek mozgását. A házba azonban már beköltöztek a németek, akik golyózápor helyett hógolyórohammal fogadják az elcsigázott ellenfeleket. Nem akarnak ők már harcolni, csupán túlélni szeretnék ezt a mocskos háborút. A békés karácsony esti hangulatot azonban fegyverdörgés veri fel...

Szerintem jó film!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 10 06:51 #27786

Igazad van Bazooka Joe .
Tényleg inkább filozófikus, de azért vannak benne olyan jelenetek is amik elég izgalmasak, és sokat lőnek benne.
Mondjuk nekem a mondandója miatt tetszett.

Egyébként ma 22:00 az NGC-n (National Geographic Channel) lesz a Tábornokok a Harcmezőn, és ha jól tudom akkor a Sztálingrádi csatáról lesz benne szó.<br><br>Szerkesztette: StormtrooperJelly, Időpont: 2010-02-10 10:20
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 10 09:22 #27789

andy50 írta:
Valaki látta az Éjfélre kitisztul ( A Midnight Clear )című filmet? Itt van pár info a filmből A II. világháború vége felé járunk, 1944 decemberében. A hófödte Ardennek embertelen körülményei az Egyesült Államok legígéretesebb elit-alakulatának tagjait is megtörte: a kezdeti dicsőséges napok már csak emlékek, a szakasz egyharmada odaveszett a fronton és az életben maradtak is alig állnak a lábukon. Wilkins, a rangidős tiszt hírt kap otthonról: felesége elvetélt. Ez az utolsó csepp a pohárban - Wilkins idegösszeroppanást kap. De a háború még nem ért véget. Az új parancsnak megfelelően elhagyják a tábort és egy közelben álló, elhagyatottnak tűnő ház felé veszik az irányt, ahonnan a tervek szerint majd szemmel tartják a németek mozgását. A házba azonban már beköltöztek a németek, akik golyózápor helyett hógolyórohammal fogadják az elcsigázott ellenfeleket. Nem akarnak ők már harcolni, csupán túlélni szeretnék ezt a mocskos háborút. A békés karácsony esti hangulatot azonban fegyverdörgés veri fel...

Szerintem jó film!

Szerintem is jó! A végén nem tudom kit sajnáltam jobban, Anyát vagy a németeket...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 10 12:38 #27794

Én is ezt gondolom! Szomorú film:(
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 10 20:40 #27891

De jó kis filmet láttam, érdemes megnézni, és utána egy fél órácskát eltölteni avval, hogy gondolkozol rajta;)

A címe: Farkasok völgye: Irak.

Érdekes film, az iraki háború Saddam halála utáni időszaka, még Bush idején, török szemmel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 10 21:04 #27894

Köszi a tippet de már volt szerencsém hallani róla de meg nem néztem még szóval itt az idő!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 10 21:06 #27895

A zongorista című filmet valaki látta már? itt van pár információ a filmből:
1939, Varsó. Wladyslaw Szpilman zongoraművész egy lemezstúdióban dolgozik, amikor bombázni kezdik a várost. A felvétel félbeszakad, Wladyslaw hazatér. Otthon zsidó szülei és testvérei megpróbálják eldönteni, mit vigyenek magukkal, ha a növekvő náci fenyegetés miatt menekülniük kell Varsóból. Wladyslaw nem akarja elhagyni a várost, mivel szereti, s legalább annyira rajong Dorotáért, a fiatal csellistáért. A nő nagyon aggódik a növekvő antiszemitizmus miatt. Családja nem sokkal azelőtt költözött be a fallal körülvett gettóba, és megpróbálnak alkalmazkodni az ottani élethez.

A zsidó Itzak Heller kollaborál a nácikkal, és azt akarja, hogy Wladyslaw és Henryk csatlakozzon a zsidó rendőrséghez, de a fivérek visszautasítják az ajánlatot. Miközben megpróbálnak pénzt keresni, hogy eltartsák a családot, a körülmények egyre rosszabbra fordulnak. Mindenkit deportálnak, kivéve Wladyslawot, akit Itzak kirángat a sorból. Benek, annak az étteremnek a tulajdonosa, ahol korábban zongorázott, munkát ad Wladyslawnak, de a helyzete egyre rosszabbra fordul, a német tisztek és a katonák roppant gorombák vele.

A zongorista a föld alatti mozgalomnál keres segítséget, amely különböző védett házakba bújtatja el őt, ahol nincs más dolga, mint kibámulni az ablakon. A varsói gettó 1943-as felkelését követően Wladyslaw megint önmaga lehet. Dorota és mások, többek között a német Wilm Hosenfeld százados segítségével a zongorista megpróbálkozik a túléléssel, amíg véget nem ér a háború.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 10 21:09 #27896

Itt van még egy jó háborús film a Tű a szénakazalban :

A legkíméletlenebb, a legokosabb, a legagyafúrtabb német ügynök a \&quot;Tű\&quot;, aki nevét veszedelmesen éles tőréről kapta, Angliában felfedez egy katonai reptérnek álcázott makett-falut. Rájön, hogy az angolok így akarják elhitetni a német kémrepülőgépekkel, honnan indulhat az angol-amerikai partraszállás a D-napon. A megszerzett információkat egy német tengeralattjáróval akarja eljuttatni a német főhadiszállásra. Az angol titkosszolgálat rájön, hogy felfedezték titkukat, tehát meg találniuk és meg kell akadályozniuk, hogy az információ kijusson az országból. Hol keressék? Hiszen az egész országban lehet. Egy tű a szénakazalban.

Egész jó kis film nekem tetszett!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 10 21:11 #27897

• Bazooka Joe
A Zongorista valóban jó film, mondhatni igazi klasszikus, de az utóbbitól miután megnéztem, annyira nem estem hasra.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 16:20 #27963

Hát én a Zongoristáért nem rajongók bár lehet csak azért mert a fő szereplő vitte el az Oscart a kedvenc színészem elől aki nem más mint Tom Hanks.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 16:22 #27965

Tom Hanks jó színész az egyszer már biztos!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 16:29 #27969

Igen és szerintem a világ egyik legjobb férfi színésze női pedig Angelina Jolie vajon miért.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 17:26 #27994

panzer2 írta:
Hát én a Zongoristáért nem rajongók bár lehet csak azért mert a fő szereplő vitte el az Oscart a kedvenc színészem elől aki nem más mint Tom Hanks.

Én letöltöttem a Zongoristák, már csak kíváncsiságból is... Belenézegettem mielőtt megnézem, kövér német tiszt ostorozza a szegény zsidókat résznél azt mondtam inkább nem nézem meg és delete.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 17:27 #27995

andy50 írta:
Tom Hanks jó színész az egyszer már biztos!

Érzékeny fafejjel bámulásban világrekordot adnék neki.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla