Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 17:28 #27996

Ezt most miért mondod??
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 17:32 #27998

andy50 írta:
Ezt most miért mondod??

Nézd meg a Kárhozottak útja című gengszer filmet, abban tényleg azt nyújtja, nem tudom hogy csinálja... Legszürkébb semmitmondóbb alakítása, tényleg fafejjel mered érzéketlen sápadt unott arccal játsza végig a filmet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 17:35 #28000

Bocsi azt a filmet nem is láttam még de megnézem!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 17:36 #28001

andy50 írta:
Bocsi azt a filmet nem is láttam még de megnézem!

Hát annyi sokmindenről nem maradtál le. Nem valami jó, ha szereted a vontatott filmeket persze akkor nézd meg.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 17:41 #28002

Nagyon nem ha gáz a film akkor nem nézem meg!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 17:47 #28003

• művésznő
panzer2 írta:
Igen és szerintem a világ egyik legjobb férfi színésze női pedig Angelina Jolie vajon miért.

Mert álmodik a nyomor?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 17:49 #28005

• művésznő
portillo írta:
panzer2 írta:
Hát én a Zongoristáért nem rajongók bár lehet csak azért mert a fő szereplő vitte el az Oscart a kedvenc színészem elől aki nem más mint Tom Hanks.

Én letöltöttem a Zongoristák, már csak kíváncsiságból is... Belenézegettem mielőtt megnézem, kövér német tiszt ostorozza a szegény zsidókat résznél azt mondtam inkább nem nézem meg és delete.

Nem bírta elviselni azt a gyalázatot a te érzékeny lelked, mi?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 18:05 #28016

művésznő írta:
portillo írta:
panzer2 írta:
Hát én a Zongoristáért nem rajongók bár lehet csak azért mert a fő szereplő vitte el az Oscart a kedvenc színészem elől aki nem más mint Tom Hanks.

Én letöltöttem a Zongoristák, már csak kíváncsiságból is... Belenézegettem mielőtt megnézem, kövér német tiszt ostorozza a szegény zsidókat résznél azt mondtam inkább nem nézem meg és delete.

Nem bírta elviselni azt a gyalázatot a te érzékeny lelked, mi?

Nem szeretem ha eltúlozzák a szerepeket, és egy történelmi filmtől el lehet várni hogy történelmileg hű legyen. Teszem fel semmi dokumentum hogy írásos bizonyíték szerintem nincs hogy akkor és akkor egy kövér rohadt aljadék náci megostorozta a népet. Csak abból az elterjedt nézetből, hogy gonosz németek, már olyan szövevényes eltúlzott sztorikat gyártanak hogy öröm nézni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 18:33 #28026

Ja, a Farkasok völgye: Irak-ot az USA-ban betiltották, nemtom ez mond-e valamit:P
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 19:35 #28045

• Bazooka Joe
portillo írta:
Nem szeretem ha eltúlozzák a szerepeket, és egy történelmi filmtől el lehet várni hogy történelmileg hű legyen. Teszem fel semmi dokumentum hogy írásos bizonyíték szerintem nincs hogy akkor és akkor egy kövér rohadt aljadék náci megostorozta a népet. Csak abból az elterjedt nézetből, hogy gonosz németek, már olyan szövevényes eltúlzott sztorikat gyártanak hogy öröm nézni.

Hagyjad, ő biztos minden héten legalább 1X megnézi.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-02-11 20:35
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 19:38 #28047

Bazooka Joe írta:
portillo írta:

Hagyjad, ő biztos minden héten legalább 1X megnézi.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-02-11 20:35

Szegény... Én biztos nem bírnám ki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 20:02 #28054

• művésznő
Bazooka Joe írta:
portillo írta:

Hagyjad, ő biztos minden héten legalább 1X megnézi.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-02-11 20:35

Szerencsére én nem vagyok olyan bigott mint ti. (Különben te se lottózzál, mert igen rosszul tippelsz! )
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 11 20:36 #28077

• Bazooka Joe
Igaz, persze hisz minden áldott nap! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-02-11 21:36
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 12 19:16 #28155

Láttam, hogy felkerült a Legbátrabb város című magyar dokumentum film.
Én már megnéztem és csak ajánlani tudom. Ezt egyszer nem is elég megnézni, mert tényleg annyira jó let.(ha valaki azon törné a fejét, hogy megvegye e eredetiben, annak azt tanácsolom hogy megéri).
Itt van egy kis rövid ismertető a filmről, de szerintem az itt található cikken is megtudjátok nézni ezeket, de azért belinkelem: www.port.hu/a_legbatrabb_varos/pls/ci/ci...ilm?i_film_id=105564
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 feb. 12 22:04 #28183

Én szerintem is nagyon jó film! Be kell vallanom valamikor csak álmultam, valamikor az öklömet rándítottam, valamikor majdnem sírtam, valamikor meg ugráltam! Nagyon jól megcsinálták!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla