Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 16 06:54 #29467

• koszta
Nem tudom nem láttam. De így szerinted nem lenne kicsit unalmas?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 16 15:28 #29503

• HunBütyök
Mióta unalmas egy dokumentumfilm? Miért a sok öldöklés meg a mészárlás meg a belezés meg a \"Come on John, put the .30 to the right side of the trench! Kill the japanese! Hurry up! Make\'em pay! stb kiabálás nem uncsi?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 16 15:31 #29505

• Zeki
Na megnéztem a Pacific első részét.:
Szerintem a nagy beharangozáshoz képest nem annyira tökéletes. A Kezdő képsorok fantasztikusak még ha hosszú is. A történet szinte a semmiből indul és úgy kell kapkodni a szálakat. Váratlanul csöppenünk be egy világba. Viszont jól megcsinálták a szigeten lévő körülményeket. A szegény Japán katona és az öngyilkos harcos mind tükrözi a valóságot. Jó lett
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 16 15:44 #29511

Én Tegnap Este 20:00-kor láttam A Pacific első részét.
Meg ma le is töltöttem.
Nekem nagyon tetszett.
Csak az zavart hogy a magyar fordítás miért éppen \"A Hős Alakulat\", amikor az angol neve \"The Pacific\".
Egyébként szerintem nem kellett volna lefordítani , hanem maradt volna a \"The Pacific\".Ugyan így az \"Elit Alakulat\"-nél, ami angolul \"Band of Brothers\"
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 16 15:51 #29517

• Zeki
Hidd el ez a fordítás még nem is sikerült annyira félre, semmi köze az eredeti címhez de én már láttam olyanokat
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 16 19:01 #29604

Bazooka Joe írta:
Kinek melyik front jön be... Egyébként nyelv gyakorlásához kifejezetten ajánlott felirattal nézni! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-03-15 21:45

Ez igaz de még azért nem vonok le nagy következtetéseket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 16 19:38 #29608

• koszta
No ma én is megnéztem az első részt. Nem volt rossz bevezetőnek, de ennél mindenképpen többet várok majd a folytatásban. Hogy milyen is, az majd jövőhéten kiderül.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 16 20:13 #29612

koszta írta:
No ma én is megnéztem az első részt. Nem volt rossz bevezetőnek, de ennél mindenképpen többet várok majd a folytatásban. Hogy milyen is, az majd jövőhéten kiderül.

Egyetértek. Kissé laposan indult.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 16 20:45 #29620

Szegény Japán katonát hogy kínozzák ott annál a kis tavacskánál a vége felé aztán az a főszereplő csávó megadja neki a kegyelem lövést.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 16 21:48 #29624

• Liberator
Biztos felidegesítette őket, hogy előtte a sebesült japán felrobbantott 2 felcsert.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 16 22:15 #29627

Liberator írta:
Biztos felidegesítette őket, hogy előtte a sebesült japán felrobbantott 2 felcsert.

A két ország általános, és katonai kultúrája különbségére igencsak jól rámutatott ez a jelenet.

A japán számára természetes volt, hogy meghaljon a Mikádóért, az amcsi meg nem értette, hogy az a hülye miért akarja kinyíratni magát?

Azt sem értették, mert az európai kultúrkör nem érti, és el sem fogadja, hogy valaki - akin éppen segíteni akarnak, mert megsérült - miért is akarja felrobbantani magát és azokat, akik ápolni akarják?

Aztán az amcsik nagyon gyorsan rájöttek arra, hogy a háború az nem ideológiai átnevelőtábor, és az összes japcsit jól lelődözték, hacsak nem voltak egészen biztosak abban, hogy frankón megadja magát.

Nem véletlen, hogy az eredeti dokumentumanyagokon a japán foglyokon egyszál ágyékkötő van. Az amcsik csak akkor nyugodtak meg, hogy a \"hülye kamikaze\" nem akarja felrobbantani őket, ha látták, hogy nincs hova elrejtenie egy apart kis kézigránátot.

Ennek következtében az egész Csendes-óceáni hadszíntér egy sosem múló gyilkolászás volt.<br><br>Szerkesztette: Hajcihő, Időpont: 2010-03-16 23:15
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 17 12:46 #29640

Ha ilyen volt a \&quot;bemelegítés\&quot; akkor kíváncsian várom a többi részt!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 17 13:08 #29643

HunBütyök írta:
Én ha sok pénzem lenne tutira MAGYAR HONVÉDEKRŐL készítenék minisorozatot vagy MAGYAR HUSZÁROKRÓL!

A Csillagösvényen sorozatban van egy rész,témája: Virágh Gedeon huszárhadnagy és egysége menekülése Csehországból a 48as szabadságharcba. Nagyon jó. Az osztrákok azt írták a jegyzőkönyvekbe: \&quot;Dezertálásának oka: Hazaszeretet. \&quot;
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 17 13:09 #29644

panzer2 írta:
Szegény Japán katonát hogy kínozzák ott annál a kis tavacskánál a vége felé aztán az a főszereplő csávó megadja neki a kegyelem lövést.

Várj még tuti lesz az ellenoldal is. Japán hadifogolytábor rémségei...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 17 15:14 #29668

• Zeki
Az biztos, meg a kínzások képei...Az amerikai szokásról is lehetne...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.38 másodperc
Joomla templates by a4joomla