Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 05:44 #30183

• koszta
Nekem kicsit darálós lett a 2. rész. Szóval az a rész, amikor 15 percen keresztül csak lövöldözés van, kicsit sok lett. Jobb lett volna, ha közben szünet is van.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 08:08 #30186

koszta írta:
Nekem kicsit darálós lett a 2. rész. Szóval az a rész, amikor 15 percen keresztül csak lövöldözés van, kicsit sok lett. Jobb lett volna, ha közben szünet is van.

Na éppen ez az, lövöldözős rész és rémunalom, pedig nem kellene annak lennie...egy géppuskaállás az egész, és csak jönnek jönnek meghalni a japánok. Nem tudom mit csináltak valójában igy puskákkal egyesével rohangattak a géppuskaállások felé??? Tudom már miért ők kimaradtak az első világháborúból, nem jöttek rá már elavult a módszer nekirohanunk ilyesmiknek ököllel, hadd hulljunk.

De amúgy a japán taktikáról nem tudtok, valójában hogy támadtak, ha így akkor nem voltak ellenfelek. Pl tűzérségi légi előcsapások, kihelyezett aknavetők az állásokra, elhelyezni géppuskákat ahonnan be lehet lőni az ellenséget stb....... Mert előző éjjel volt egy kis drámai pergőtűz melybe néhány gyalogos elhagyta a fejét... Ha ilyen dolgot ki tudnak hozni egy kis csapásból kíváncsi lennék a 45ös visztulai orosz porig rombolós tüzérségi előkészítésből mindenki fejen állna.

Azt érzem ebből nem lesz epikus sorozat, jelentéktelen küzdelmek, a hadszíntér, se nem izgalmas se nem érdekes, nem köt le. De megnézni azért megfogom. Csak mégegyszer nem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 14:14 #30198

• Liberator
Én is csalódtam ebben a részben. Egy géppuskás jelent tart fél óráig. Nem tudom, hogy miért lett ilyen lapos ez az epizód is. Lehet, hogy az Elit alakulat tette túl magasra a mércét.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 14:28 #30199

• Zeki
A Pacific második része szerintem igen jó lett
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 14:32 #30201

Zeki írta:
A Pacific második része szerintem igen jó lett

Mi tettszett benne amúgy?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 16:53 #30226

Bazooka Joe írta:
Ha már a Csendes-óceáni hadszíntéren járunk had ajánljam a következő filmet:

Az őrület határán

www.masodikvh.hu/index.php?option=com_co...8&Itemid=230

Talán jobban elnyeri tetszéseteket, mind a The Pacific.

Ismerem és nagyon tetszik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 16:58 #30227

Szerintem az Elit Alkulat nyomában nincs.
De viszont én örülök hogy végre történt is benne valami az elsőhöz képest nekem be jön a lövöldözős rész csak nagyon egyhangú lett.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 18:06 #30233

HunBütyök írta:
Én most a The Fallen című filmre gyúrok. laszk amcsik ellen 1943-ban.

Látta valaki?

Mi ennek a magyar címe? Egyáltalán létezik szinkronos változata?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 18:09 #30234

• koszta
panzer2 írta:
Szerintem az Elit Alkulat nyomában nincs.
De viszont én örülök hogy végre történt is benne valami az elsőhöz képest nekem be jön a lövöldözős rész csak nagyon egyhangú lett.

Nem mondom, hogy nem jó. Nekem is tetszik az a rész, kb. 5 percig. De amikor már 20 percen keresztül azt látom, hogy csak lőnek, lőnek, japánok meg csak jönnek, jönnek, kicsit egysíkúvá vált számomra.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 18:10 #30235

• koszta
Bütyök rendszeresen néz olyan filmeket, amihez nincs magyar szinkron, de sokszor felirat sem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 18:50 #30239

Igen most néztem meg ajánlására egy finn háborús filmet akkor van az Italia Brava Gente is egy olasz film az is jó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 20:34 #30252

• HunBütyök
szabi írta:
HunBütyök írta:
Én most a The Fallen című filmre gyúrok. laszk amcsik ellen 1943-ban.

Látta valaki?

Mi ennek a magyar címe? Egyáltalán létezik szinkronos változata?

Nemtudom, nem ismerem a filmeket. Ha valamit látok akkor lecsapok rá mint gyöngytyúk a takonyra.

A Tali-Ihantalát is finnül néztem meg felirat nélkül, de a Hubalt-t is lengyelül. ha odafigyelsz a dolgokra értesz mindent. Az Italiani Brava Gentében meg olyan színészi alakítás van, hogy az emberek arcán látod mit mondanak. A sok pizza fogyasztásától nagyon jó gesztikulációs készség és mimikai készség fejlődik ki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 24 21:27 #30257

Úgy megnézném egyszer a Hubalt!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 25 15:48 #30322

• Zeki
Hát meg tudom érteni, de ma már minden megoldható (videotéka,letöltés...)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 25 20:02 #30371

És pontosan hol?...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla