koszta írta:
Nekem kicsit darálós lett a 2. rész. Szóval az a rész, amikor 15 percen keresztül csak lövöldözés van, kicsit sok lett. Jobb lett volna, ha közben szünet is van.
Na éppen ez az, lövöldözős rész és rémunalom, pedig nem kellene annak lennie...egy géppuskaállás az egész, és csak jönnek jönnek meghalni a japánok. Nem tudom mit csináltak valójában igy puskákkal egyesével rohangattak a géppuskaállások felé??? Tudom már miért ők kimaradtak az első világháborúból, nem jöttek rá már elavult a módszer nekirohanunk ilyesmiknek ököllel, hadd hulljunk.
De amúgy a japán taktikáról nem tudtok, valójában hogy támadtak, ha így akkor nem voltak ellenfelek. Pl tűzérségi légi előcsapások, kihelyezett aknavetők az állásokra, elhelyezni géppuskákat ahonnan be lehet lőni az ellenséget stb....... Mert előző éjjel volt egy kis drámai pergőtűz melybe néhány gyalogos elhagyta a fejét... Ha ilyen dolgot ki tudnak hozni egy kis csapásból kíváncsi lennék a 45ös visztulai orosz porig rombolós tüzérségi előkészítésből mindenki fejen állna.
Azt érzem ebből nem lesz epikus sorozat, jelentéktelen küzdelmek, a hadszíntér, se nem izgalmas se nem érdekes, nem köt le. De megnézni azért megfogom. Csak mégegyszer nem.