Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 27 07:29 #30482

• koszta
StormtrooperJelly írta:
Egyébként lehet itt rosszakat mondani róla, de The Pacific szerintem egy rohadt jó Sorozat.
Az IMDb-n 9,5 -ös lett.
www.imdb.com/title/tt0374463/

Ők már biztos látták mind a 10 részét.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 27 07:45 #30484

• HunBütyök
Ma sikerült angol felirattal megnéznem a Nanking-i mészárlásos filmet. Felhívom a fiatal fórumozók (10-16 év) figyelmét, hogy NE nézze meg!
Ez nem, Elit alakulat vagy Ryan közlegény, de nem is Sztálingrád vagy Vaskereszt, mégúgysem Kelly hősei!

Lehet én vagyok gyenge idegzetű, de hála az égnek hogy nem színes a film!

Amúgy japán kevés atomot kapott. A polippal szexelő, anime figurákat feleségül vevő ma is beteges népség amit itt művel a filmben az nem gyerekeknek való!
A filmben mutatják, hogy nem minden japán katona volt elmebeteg csak parancsot teljesítettek, de borzalom a filmben zajlik. Úgy klépzeljétek el, hogy a kínaiak a németek, nanking Berlin, a japánk pedig a szovjetek akik nem kímélnek se Istent se Máriát!

Iszonyatos film!

Piros a moderátorok színe. Kérlek ne használjátok.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2010-03-27 09:17
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 27 07:49 #30485

• HunBütyök
StormtrooperJelly írta:
Egyébként lehet itt rosszakat mondani róla, de The Pacific szerintem egy rohadt jó Sorozat.
Az IMDb-n 9,5 -ös lett.

Sok kommersz elbutított amcsifanatikus mi mást írna róla?
Nem mondm hgy nézd meg a Nanking! Nanking című filmet, mert fiatalka vagy, de az már valami.

1000 éve nem figyelem az imdb.com szavazásait.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 27 08:18 #30486

• koszta
Igazán írhatnál ilyen filmekről is véleményt Bütyi, hogy ki tudjuk tenni a Média menüpontba.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 09:35 #30585

Annyira azért nem dúrva az Nanking Nanking, fő hangsúly a nemi erőszakra rakják... Szegény nőket sajnálom nagyon, biztos történtek ilyesmik mint a filmben...A japánok Bushidója nem tiltja az ilyesmit, más népekből való nők megerőszakolása stb. Vagy csak arra való hogy fanatikusan hülyékké varázsolja az embereket?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 09:54 #30586

HunBütyök írta:
StormtrooperJelly írta:
Az IMDb-n 9,5 -ös lett.

Nem mondm hgy nézd meg a Nanking! Nanking című filmet, mert fiatalka vagy, de az már valami.

Én egyáltalán nem vagyok \&quot;Amcsifanatikus\&quot; .
Én csak azt mondtam hogy szerintem jó a film.
Ennyi!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 09:56 #30588

• Zeki
Szerintem nagyon jó film lett. Hiteles, nem látok hibát, esemény dús, kor hű...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 10:08 #30591

portillo írta:
Annyira azért nem dúrva az Nanking Nanking, fő hangsúly a nemi erőszakra rakják... Szegény nőket sajnálom nagyon, biztos történtek ilyesmik mint a filmben...A japánok Bushidója nem tiltja az ilyesmit, más népekből való nők megerőszakolása stb. Vagy csak arra való hogy fanatikusan hülyékké varázsolja az embereket?

Ha már nagyon szidjuk a Japánokat azért ne feledjük az oroszokat amiket azok csináltak a nőkel az még durvább.
\&quot;Inkább egy Pershing a tanyámon mint egy ruszki az anyámon\&quot;
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 10:28 #30592

panzer2 írta:
portillo írta:

Ha már nagyon szidjuk a Japánokat azért ne feledjük az oroszokat amiket azok csináltak a nőkel az még durvább.

Honnan tudod hogy durvább? Nem feledjük az oroszokat se de attól lehet szidni a japánjaidat is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 10:29 #30593

• HunBütyök
StormtrooperJelly írta:
HunBütyök írta:
StormtrooperJelly írta:
Az IMDb-n 9,5 -ös lett.

Én egyáltalán nem vagyok \&quot;Amcsifanatikus\&quot; .
Én csak azt mondtam hogy szerintem jó a film.
Ennyi!

Akinek nem inge. és gondlm nem te csináltál egyedül 9.5-ös átlagot a Pacific-nak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 11:05 #30594

portillo írta:
panzer2 írta:
portillo írta:

Honnan tudod hogy durvább? Nem feledjük az oroszokat se de attól lehet szidni a japánjaidat is.

Lehet senki se hibátlan.<br><br>Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2010-03-28 13:07
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 11:10 #30596

• koszta
panzer2 írta:
portillo írta:
panzer2 írta:
portillo írta:

Lehet senki se hibátlan.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2010-03-28 13:07

Egy háborúban nem is lehet hibátlant keresni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 15:58 #30611

• Bazooka Joe
Egyszerűen valami hiányzik nekem a The Pacific-ból... nem tudom megmondani, hogy pontosan mi, de valami + még kéne a filmbe.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 16:04 #30612

• GIXeRCool
Bazooka Joe írta:
Egyszerűen valami hiányzik nekem a The Pacific-ból... nem tudom megmondani, hogy pontosan mi, de valami + még kéne a filmbe.

Megértelek.....
Nekem a cselekmény felpörgése a hiányzó momentum, mert ez így ahogy van, egy gagyi...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 16:04 #30613

• Bazooka Joe
Szokta valaki még rajtam kívül nézni a Magyarország története c. sorozatot? Az m1-en szokták adni, minden vasárnap, 17:35-től. Igaz, hogy a kormány TV-n megy, de ennek ellenére nem ostobaságok, és mai történelemkönyvek anyagai hangzanak el bennük!

Tehát ajánlom mindenkinek!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.35 másodperc
Joomla templates by a4joomla